推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

大家好吹水區...

去0左邊樹呀?靚妹..........
最緊要開心!!!

真神奇!

由以前添達到而家新xocat咁耐,每隔數月就硬係有人話自己係女仔,仲一定係青春果隻,然後話想上來傾下計或想知男人點諗之類!

睇親<警訊>,我都唔明點解香港咁開明先進,都仲有人會隨街聽人講幾句就俾人呃左幾廿萬?

而家明囉,見唔到樣,聽唔到聲,齋睇個嘜頭就以為同個十八廿二妹妹仔有初戀feel咁?

連幾年前叱吒風雲的夜場老雀,兼職皮條,七小福,醉八仙,十八羅漢都蒲頭襯熱鬧!!!!!!?????

唉!都係果句老話,係靚女得鬼閒上網,仲要註冊登錄,然後寫字劃符貼文留言談心扮含羞放生電未見過咁大條咩?

邊有咁大隻"冰鮮"隨街跳?

早抖啦,麻甩佬!

相關搜索目錄: 兼職

引用:
原帖由 露哂先機 於 2006-10-10 12:40 PM 發表
真神奇!

由以前添達到而家新xocat咁耐,每隔數月就硬係有人話自己係女仔,仲一定係青春果隻,然後話想上來傾下計或想知男人點諗之類!

睇親<警訊>,我都唔明點解香港咁開明先進,都仲有人會隨街聽人講幾句就 ...
冇d情趣, 你自己唔玩做咩要影響人先得架
yeah........

引用:
原帖由 露哂先機 於 2006-10-10 12:40 PM 發表
真神奇!

睇親<警訊>,我都唔明點解香港咁開明先進,都仲有人會隨街聽人講幾句就 ...
我都好神奇囉,久唔久就有你D人出現.不過今次你估錯晒了叻仔,個靚妹真係18,9歲昨.因為...
不過點都好,歡迎你.
不過我想問你我係叱吒風雲的夜場老雀,兼職皮條,七小福,醉八仙,十八羅漢?? 不過你既暗示我只估到兼職皮條同七小福,其他既人我估唔到喎

相關搜索目錄: 兼職

各位靚妹既粉絲,
路人入黎搭下訕,
唔需要理會佢!
多謝合作!

引用:
原帖由 johncage 於 2006-10-10 04:21 PM 發表
各位靚妹既粉絲,
路人入黎搭下訕,
唔需要理會佢!
多謝合作!
版主,咪由得佢囉.
可能佢鐘意比人咩野佢...

PUSH !

引用:
原帖由 fuk 於 2006-10-10 04:29 PM 發表

版主,咪由得佢囉.
可能佢鐘意比人咩野佢...
入黎呢度吹下水,開心下就非常歡迎!

版主,有時有啲人以為知少少就扮代表掛!其實大家都係入嚟開心傾吓啫,如果唔鍾意咪唔好入囉,都唔明啲人做乜要講甘多廢話!

no matter MSN.Yahoo,ICQ...
who care their name is he or she...
you lose nothing when chat with stranger...

just blow water,killing time...
if you wanna know he or she...
you have your own method,right?

最緊要開心!!!

引用:
原帖由 fuk 於 2006-10-10 07:08 PM 發表
不過今次你估錯晒了叻仔,個靚妹真係18,9歲昨.因為...
咪扮欲言又止啦,條屎橋慌唔係你有份度咩!

引用:
原帖由 johncage 於 2006-10-10 07:49 PM 發表

入黎呢度吹下水,開心下就非常歡迎!
收到,收到!版主叫到,一定遵命!個場係你o既,搞串左要講聲唔好意思!

生意難做,世界難撈!
咪俾條生路佢兩父女行下囉!(如果真有其女的話)!

引用:
原帖由 露哂先機 於 2006-10-10 05:51 PM 發表

咪扮欲言又止啦,條屎橋慌唔係你有份度咩!
冇計啦,我條屎橋咁都比你估到晒,勁呀你
唉...

WOW... 無上幾日做咩攪到咁...
你唔撚知就咪撚扮醒啦...
你又知我唔係女...??!
呢到大把人知我係唔係真囉...
食飽飯無屎柯呀..串鳩我d朋友仔...

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-10-10 10:41 PM 發表
算啦,個個人話我度D屎橋喎.嗚...

引用:
原帖由 fuk 於 2006-10-10 11:01 PM 發表

算啦,個個人話我度D屎橋喎.嗚...
乖啦

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-10-10 11:06 PM 發表

乖啦
好啦,聽妳話

俺也去玩玩、、、、、、、、、、、

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-10-10 10:41 PM 發表
閒時都梗有呢d人!算把啦!見怪不怪!

引蛇出洞 萬試萬靈!

算用心良苦啦!甘冒罵名幫你地尋人!幾日唔見人,我一出手就........

你睇!白雪公主咪即刻蒲頭囉!

係就係粗口爛舌左D,不過要似陀地係咁STYLE至有魚上釣!

引用:
原帖由 露哂先機 於 2006-10-11 12:07 PM 發表

引蛇出洞 萬試萬靈!

算用心良苦啦!甘冒罵名幫你地尋人!幾日唔見人,我一出手就........

你睇!白雪公主咪即刻蒲頭囉!

係 ...
真係用心良苦. 不過唔知你講真定講假
不過冇問題啦, 香港地言論自由. 講洐蠷p負責任+嗎
不論普通市民或係名人, 都享有這個權利
日子過得真係快,銀子好快就冇晒

超...

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-10-11 12:25 PM 發表
超...
超乜?又唔返工囉?

返~洗咩咁早~=.=我返10幾個中架

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。