推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

大家好吹水區...

回復 #1750 chiwanw 的帖子

只要做得開心就夠,
錢夠用就可以!
都幾好!或者夜晚可以讀下書都ok。

OVEROVER~有冇人未訓啊~我好悶啊~
離開,不應再打搞愛人~對不對???

roger roger!
早晨!
roger!

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-11-7 12:03 AM 發表
OVEROVER~有冇人未訓啊~我好悶啊~
做你條仔都好辛苦~~

My new target!!

回復 #1754 細摩 的帖子

冇仔啊~,~男人~有又係咁冇又係咁~不如唔好要~因為~十個男人九個愛滾啊~

引用:
十個男人九個愛滾啊
你講我?

回復 #1756 johncage 的帖子

唔知呢~頌有傳說中既淫精呢~~~~

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-11-7 11:11 AM 發表
唔知呢~頌有傳說中既淫精呢~~~~
最緊要開心!!!

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-11-7 10:33 AM 發表
冇仔啊~,~男人~有又係咁冇又係咁~不如唔好要~因為~十個男人九個愛滾啊~
全是美麗女人的錯。我們只是忠於本性罷了。

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-11-7 10:33 AM 發表
咁你就真係大鑊, 未拍拖已經咁諗, 你眼見我地呢班愛滾姐, 有一大班唔滾你未見到姐~~

正如我之前成日以為女人見一個愛一個, 有錢就大撚曬, 但當我遇到有錢佬唔跟寧願孤單一人過活o既女仔之後, 我改觀曬~~

一樣米養百樣人!!

引用:
原帖由 Skyline1977 於 2006-11-7 11:57 AM 發表

全是美麗女人的錯。我們只是忠於本性罷了。
又唔可以一句本性就唔承認, 男人真係咸濕, 只係程度同控制能力有別姐~~

去酒吧最易見到!

回復 #1758 F/Ry 的帖子

??????????呢位先生有野發表ar??????呵呵~

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-11-7 12:34 PM 發表
??????????呢位先生有野發表ar??????呵呵~
最緊要開心!!!

回復 #1763 F/Ry 的帖子

咁惡~又打人~.~惡人幫咩~,~

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-11-7 12:44 PM 發表
咁惡~又打人~.~惡人幫咩~,~
午安!!
最緊要開心!!!

回復 #1765 F/Ry 的帖子

早晨啊~,~淫精先生~wakaka呵呵

打人果d公仔邊道有得整ga?點解我搵唔到既~.~

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-11-7 12:49 PM 發表
早晨啊~,~淫精先生~wakaka呵呵
賤精小姐!
最緊要開心!!!

回復 #1768 F/Ry 的帖子

係係~小人在~請問淫精先生有咩指教呢~

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-11-7 12:53 PM 發表
係係~小人在~請問淫精先生有咩指教呢~
唔敢唔敢............
最緊要開心!!!

wa~我今日又有新發明~芒果栗子旦糕\./好味唷~~~~

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-11-7 12:56 PM 發表
wa~我今日又有新發明~芒果栗子旦糕\./好味唷~~~~
食唔食得嫁??
不如撞X..........
最緊要開心!!!

回復 #1772 F/Ry 的帖子

本小姐整既野係好好食ga~咩叫撞x~.~嗚嗚嗚嗚~

引用:
原帖由 chiwanw 於 2006-11-7 01:06 PM 發表
本小姐整既野係好好食ga~咩叫撞x~.~嗚嗚嗚嗚~
最緊要開心!!!

=.=你你你你你你你~~~挑~~~~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。