推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

33 12
發新話題

再戰CP細場SN

再戰CP細場SN

今次又係夜晚八點到坐和諧號上去,去到首先醫肚,行鬙h食燒鵝,果條街有三四檔都係食燒鵝,咁就是旦入髐@間食。哈哈…咕唔度又幾好食,可能係睊N好,真你同深井黈t唔多。
好啦,飽暖緊係思淫慾啦,今次去鬻O一個細場SN玩,房間都係一般***酒店房咁,都好干淨,但}◣迡N細齱A可能係佢將房間成一個}◣苳@間蒸汽房,所以就好細轉身都要慢慢轉
講返齯k又係用高度薑錦、B牌(400/300),先薑T件400得個高字唔係特別靚,於是同主任講褸L囍n韕牌得啦,唔使A牌。可能我要求高啦,再薑@轉都係揀唔到。再薇怞葩N揀鱄茧L乜化裝唔算好靚,不過笑起薑S笑得好甜鴾k(*,死啦…次次都係比灝漁e迷住(佢話得20歲,我想起碼23,不過年唔重要最緊要過程好玩,因為都係只求一篤。)
先服侍我更衣除鞋,佢一直都好好笑容又僚我傾偈,攪到成間房都充滿歡樂氣氛。入到}◣迣ㄚY例牌DG式}洗,佢啜得好落力,重不時望上薄A就咁就比佢吹爆,攪到佢成口都係,果嚘”炤P真係非筆墨能形容。攪到佢成口都係我都唔好意思,佢無炸形幫我洗返乾淨後叫我鬺伂瓜\再玩過。
上到床先做背,又推油、又骨K、又問我夠唔夠力,等我以為去鬙興鶠A細問下原來佢以前真係做K骨嚘D髐漍捸C除鬫酗p小正骨feel外,全程DG式菜單,不過玩到後面時佢鱄蚞_蛋及一條成日鬗擖4仔見用薊惚嶊嚚戌瞗]嘩…成6粒,由大到細7),我唔想屁股開花借禶N問佢點玩,又話不如妳比我同妳試屩I玩,佢真係比我同佢玩,佢都好似好high咁,唔知真定假,佢話到我試麊情A我怕話痛唔玩。
轉返正個身,佢開始又掃、又啜、又舐就咁比佢吹脹鱄茠灡藅y,於是戴上個膠套唔好比佢漏氣,重將個氣球放入條隧道內唔比佢飛走,慢慢同佢放氣。放灡藃颿Y去比佢同我洗返乾淨個汽球留返下一次再玩過。
臨走前重比佢按15分鐘頸同膊頭,哈…又按得幾好喎!就咁完成$300麉リ漪※吽I
(不過今次條女話唔好影相,所以無相睇。

相關搜索目錄: 酒店

where is the S/N or some hints leading to the S/N

thanks for sharing~~~~~~

引用:
原帖由 firefrog 於 2008-5-30 12:21 發表
今次又係夜晚八點到坐和諧號上去,去到首先醫肚,行鰦去食燒鵝,果條街有三四檔都係食燒鵝,咁就是旦入鰦一間食。哈哈…咕唔度又幾好食,可能係飱飱燒好,真你同深井鮋差唔多。
好啦,飽暖緊係思淫慾 ...
Seems quite good fun wor.

Can you tell me where is those 燒鵝檔 you mentioned?
thanks
你就天真,佢地就絕对吾會係傻 !

引用:
原帖由 firefrog 於 2008-5-30 12:21 發表
今次又係夜晚八點到坐和諧號上去,去到首先醫肚,行鬙h食燒鵝,果條街有三四檔都係食燒鵝,咁就是旦入髐@間食。哈哈…咕唔度又幾好食,可能係睊N好,真你同深井黈t唔多。
好啦,飽暖緊係思淫慾 ...
師兄可否pm我那個場的名字和部長電話?我想去試一下用震蛋服務女女
除了去吃燒鵝,有沒有去試常平出名的燒雞呢?那是我在香港沒有吃過的。

ching們,可否詳述燒鵝及燒雞舖地址? 謝!

多謝精彩 CP Sauna 報告

air balloon ?  what the heck is that,?  your penis ?

thanks for the good report

C-HING,可以的话倾M地址,THX!!!

thanks for sharing
where are 三四檔都係食燒鵝

引用:
原帖由 iammrso 於 2008-5-31 03:04 發表
ching們,可否詳述燒鵝及燒雞舖地址? 謝!
燒雞就在會龍居。。。。。在新世紀對面那條街行進去兩分鈡路程。

引用:
原帖由 tommyoou 於 2008-6-3 00:04 發表
thanks for sharing
where are 三四檔都係食燒鵝
燒鵝從匯美按腳那堛膠璊U去,經過楚寨湘風之後,大概有三,四個餐廳,叫做肥XX之類的。

But what about the name of the hotel and conytact number for booking........?

師兄
請pm我那個場名, 地址和部長電話?
THANKS

Please kindly PM me the Name/Address/Phone.
Thank you very very much, C-Hing!

引用:
原帖由 dw78 於 2008-6-2 16:09 發表

燒雞就在會龍居。。。。。在新世紀對面那條街行進去兩分鈡路程。
多謝回覆,一定去試!

But please be careful when u go there during night time, there is no vehicle which can take u from
there to the main street (新世紀對面那條街). Just to remind that area is not very safe.

thank you for report

引用:
原帖由 dw78 於 2008-6-3 00:09 發表

燒雞就在會龍居。。。。。在新世紀對面那條街行進去兩分蕈舋{。
會龍居除了燒雞,還有魚頭是值得一試的。
係呀,一如hohojei 兄所講入夜就一定唔好行路去,我每次都係搭十幾蚊的士去,走時就叫佢地代我call的走

引用:
原帖由 dw78 於 2008-6-3 00:12 發表

燒鵝從匯美按腳那堛膠璊U去,經過楚寨湘風之後,大概有三,四個餐廳,叫做肥XX之類的。
就是那條街,街名我唔知,但同的士佬講佢地一定知。

33 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。