推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

與眾多當紅141之建議。

與眾多當紅141之建議。

話說近日想搞後生陀地妹既心態,仍然無少到,而今日係一間樓上CAFE見到件後生妹妹仔待應,著件低胸衫重要係我面前坐底,特我睇到佢半個心口,當堂要去救火。

去左深水步,目標係ZOEY。去到見佢個門口掛住稍等個牌,門口無人等,咪坐係佢門口等啦。

睇得出ZOEY係個好好服務既女女,係佢門口聽佳叫左半個鐘,個兄弟差唔多成個鐘先出番黎,門口一見,細細粒波大大,係我半茶。

但係ZOEY個陣竟然話,我跟住有晒APPOINTMENT要做喎。

咁,點解又唔係門口出告示呢,畢竟係門口鬼死咁熱等作個鐘,連一句唔好意思都無就畢我走,我個心唔好受,又嘥我時間,何必呢?

當紅女女優先做熟客,人之常情。亦唔排除今次係我俾女女彈鐘,但係如果各位提供預約服務既當紅女女,可以係有BOOKING時,係門口出告示,咁,咪唔駛兄弟白等囉。貼張有客,請稍等既告示,咁做客既聽你講,稍等,結果成閉門羮,其實,咪等同俾人玩。

即使女女其實係彈我鐘,一個買一個賣恕不得人,不過如果可以既話,各姐妹,不如諗下計,唔好要其他兄弟遇到啲咁唔開心既經歷,好嗎?

相關搜索目錄:

深表同情,但自己試過預約了而糟人捷足先登的經驗,都唔知邊個唔啱....

我當年都試左等了一個鐘,之後囡囡開門,同我講個客加鐘............灰哂

原來 zoey 這麼串的?

不過她也收好貴

我可能去鴨記找 QQ 算好了 (起碼不用BOOKING 又 比較便宜

引用:
原帖由 phastasm 於 2008-6-4 19:42 發表
原來 zoey 這麼串的?

不過她也收好貴

我可能去鴨記找 QQ 算好了 (起碼不用BOOKING 又 比較便宜
你試過 Zoey?

我試過... 就不覺得串!

引用:
原帖由 seindeld 於 2008-5-31 22:58 發表
話說近日想搞後生陀地妹既心態,仍然無少到,而今日係一間樓上CAFE見到件後生妹妹仔待應,著件低胸衫重要係我面前坐底,特我睇到佢半個心口,當堂要去救火。

去左深水步,目標係ZOEY。去到見佢個門口掛住稍等個 ...
好同情你的遭遇... 因為 ZOEY 廣告上是沒有要 Booking

如果你是 1樓1 Forum 的常客,一定知 ZOEY 要 Booking

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 seindeld 於 2008-5-31 22:58 發表

去左深水步,目標係ZOEY。去到見佢個門口掛住稍等個 ...
好同情你的遭遇... 因為 ZOEY 廣告上是沒有要 Booking

如果你是 1樓1 Forum 的常客,一定知 ZOEY 要 Booking

引用:
原帖由 million 於 2008-6-6 03:06 發表

你試過 Zoey?

我試過... 就不覺得串!
我就是沒試過 所以再加上 "?" <= 這個符號

不過我有booking電話 但是卻沒打過去book....

誰叫我次次有空時 zoey 不是休假就去了別處........

回復 #8 phastasm 的帖子

Bros - where find 廣告 - pm me the link. Thank u.

引用:

其實zoey甘醜樣,只係靠sevice答救,你雖然等左一個鐘,其實應該都無損失!陀地中佢都算極醜羅

引用:
原帖由 靜凊 於 2008-6-16 15:40 發表

其實zoey甘醜樣,只係靠sevice答救,你雖然等左一個鐘,其實應該都無損失!陀地中佢都算極醜羅
Zoey 醜樣?長沙灣欣欣又怎樣?

你唔覺她醜樣呀我就覺得她個樣真係好醜!但她唔係賣樣係賣service所以都無乜所謂!
長沙灣欣欣同佢我都係比25-30分
引用:
原帖由 million 於 2008-6-21 01:53 發表

Zoey 醜樣?長沙灣欣欣又怎樣?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。