推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

去香檳真係不時有意外收獲, what do u think?

去香檳真係不時有意外收獲, what do u think?

去香檳真係不時有意外收獲, 認同嗎?  <----------- 某補習社話呢個係下年會考中文作文題

help

有冇brother知呢篇文點寫?

thx

相關搜索目錄: 補習 補習社 香檳

引用:
原帖由 John_John 於 2008-6-5 20:41 發表
去香檳真係不時有意外收獲, 認同嗎?  <----------- 某補習社話呢個係下年會考中文作文題

help

有冇brother知呢篇文點寫?

thx
係呀, 我嚮呢度撞返我的舊同學, 幾尷尬呀!

相關搜索目錄: 補習 補習社 香檳

唔講笑了

通常我喺香檳都係亂禁 按鐘    隋縁選一件, 玩完之後通常都忘了人地咩名

但講真講外表body , 香檳既 overall quality 都好難話選完 3, 4, 7, 8 樓都簡唔到一件 ok ge

但總係覺得佢地啲囡囡成日換黎換去, 總是有驚喜的

有高 quality 的出現, 或會有一天, 公子哥兒搭上了, 就飛上枝頭了, 之後又有後起之秀, 生生不息

而今時今日, 其實而家邊條囡喺香檳最 紅呢?

相關搜索目錄: 香檳

唔講啲紅, 紅既其他 brother 出report 好嗎?

講吓啲意外驚喜

話說 3/f 出lift 直行, 右邊第一個窄泠行位, 直行靠右果位叫 yoyo, 係中囡黎講都算係風韻尤存

請注意係 好 好 好 very very   風騷  中囡  (中意玩 young 的唔駛睇), if your little brother is very very hungry and cannot wait to fxck non-stoppingly, she 's the one

time
佢呢一兩年都有做

age 我唔知 , 35-40 la i think

face

淫 n 姣 果隻 唔係小鳥依人果隻

body

5'8

35 26 36 (but ass little bit collapse)

leg very long

white skin overall

want some, demanding , hot, wet     absolutely 洩慾對象

通常最初的叫床都幾假. , 但做吓做吓就嚟真, 又車輪, 又龍舟掛鼓, 又狗仔, 又foxt jb,
如果你有 態 真係砌到眼都反白

但冇態呢? 佢就唔多耐煩, 草草了事, very embarassing

呢個中囡係戰鬥型, skill 可以話冇乜, 温柔小女人的service 都係冇的

本帖最近評分記錄
  • rtsang88 體力 +20 精品文章 2008-6-7 01:29
  • rtsang88 威望 +20 精品文章 2008-6-7 01:29

寫blog?

係掛............................................

引用:
原帖由 John_John 於 2008-6-6 18:22 發表
唔講啲紅, 紅既其他 brother 出report 好嗎?

講吓啲意外驚喜

話說 3/f 出lift 直行, 右邊第一個窄泠行位, 直行靠右果位叫 yoyo, 係中囡黎講都算係風韻尤存

請注意係 好 好 好 very ve ...
係咪有d似曹眾??????
飲香港水
食新界蕉
流香港血
放九龍屁   

turboman3 大哥, ur right

香檳真係 man's happy place, lots of choices !!!!!

相關搜索目錄: 香檳

最近8樓真係, 黎左件難以置信咁正.......

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-6-5 12:45 發表

係呀, 我嚮呢度撞返我的舊同學, 幾尷尬呀!
You mean 舊同學係洗樓既 Bro, 還是房內既囡囡

引用:
原帖由 John_John 於 2008-6-9 01:55 發表
最近8樓真係, 黎左件難以置信咁正.......
Any more info?

其實 我唔記得房 no.

北黎的, 但 cantonese ok

但講真樣係 ok young (25 i think), 暫時未殘,  身型 ok 高 model feel 5'8", s shape curve 35b-24-35,

charge only 480, but its seems 酒店預約的level

ok 到冇乜人話唔 ok 果種

service just so so

比幾日我,  我要 verify 吓個房 no.

相關搜索目錄: 酒店

ROOM NO. SHOULD BE C1 CALL MICHELLE

觸電而死 or 沉船唔好賴我

Angel好正!
好擅長玩角式扮演!尤其是做痴女!
簡單的 SM 也可以!

大哥 which angel ?

可否同大家分享吓呢? thx

曹眾 is good!!!

michelle 冇brother 玩過咩?  掂喎?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。