推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

82 1234
發新話題

沙漠之舟望海

沙漠之舟望海

等緊那口釘

IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-6-5 21:26 發表
等緊那口釘

乜黎架?                         .

我再次申明, 我係我, 絕非什麼貓或什麼狗的分身!

引用:
原帖由 Sax 於 2008-6-6 05:31 發表

乜黎架?                         .
Sax 兄

http://xocat.com/f/thread-196691-1-1.html
......!

忍一時風平浪靜,
退一步海闊天空。

記得同新老闆刷刷鞋---

回復 #6 fighterplane 的帖子

戰機兄講乜
新老版

引用:
原帖由 Sax 於 2008-6-6 05:31 發表

我掘定個向海墳咋   

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-6-9 12:53 AM 發表
戰機兄講乜
新老版
多一個新的論譠管理員叫老闆

回復 #9 fighterplane 的帖子

你講Porte
未聽過
話唔定係sleeping老版

引用:
原帖由 fighterplane 於 2008-6-8 23:27 發表
記得同新老闆刷刷鞋---
唔好咁大聲講,比人知道會笑大人地個口架,出22個帖,比人掉左21個;真係掩住良心去擦佢鞋,都唔知點擦好!
論壇管理員喎....

註冊日期: 2008-5-23
上次訪問: 2008-6-3 02:13
最後發表: 2008-5-31 16:36
頁面訪問量: 420
升級剩餘時間 8 小時

--------------------------------------------------------------------------------

暱稱: 老闆
用戶組: 管理員  
發帖數級別: 初級會員  
體力: 526  
平均每日發帖: 2.9 帖子
精華帖: 0 帖子

--------------------------------------------------------------------------------

生日: 1971-01-07
自我介紹: 悠閒地談談天、說說地、吹吹水  
嗜好: 食食色色

引用:
原帖由 小狗蘭保IV 於 2008-6-7 10:02 發表
我再次申明, 我係我, 絕非什麼貓或什麼狗的分身!
唔駛申明,
絕對明白你唔係什麼貓或什麼狗的分身,
亦唔會用"什麼貓或什麼狗的分身"去抬舉你,
因為你只不過係一個鍾意煽風點火、唯恐天下不亂既小人!

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-6-9 00:54 發表

我掘定個向海墳咋   
向海墳?
隔離有位幫我霸番個,
我幫番你係墳後面種番幾棵樹,
等你有個向海背蔭既靚位

引用:
原帖由 anakin 於 2008-6-9 22:37 發表

向海墳?
隔離有位幫我霸番個,
等你有個向海背蔭既靚位
墳向海未必好,墳後種樹更壞,Anakin 可能不知。

引用:
原帖由 anakin 於 2008-6-9 22:30 發表

唔駛申明,
因為你只不過係一個鍾意煽風點火、唯恐天下不亂既小人
既然如此,又何必中人計?

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-6-9 23:38 發表

咁大鑊?
唔係有樹遮蔭好D架?

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-6-7 15:58 發表

Sax 兄

http://xocat.com/f/thread-196691-1-1.html
唔該橙仔,雖然睇完都唔係好明     

引用:
原帖由 fighterplane 於 2008-6-8 21:05 發表
忍一時風平浪靜,
退一步海闊天空。
首『海闊天空』都變左『承諾』了

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-6-9 00:54 發表

我掘定個向海墳咋   
跟唔到單野,不過識你咁耐都知你絕非無的放矢之輩,呢鑊辣得你咁慶一定唔野少,小弟支持你討回公道

引用:
原帖由 fighterplane 於 2008-6-9 01:02 發表

多一個新的論譠管理員叫老闆
使唔使呀?咪又係分身         

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-6-9 16:24 發表
你講Porte
未聽過
話唔定係sleeping老版
蝠鼠一族,都係盲既         

引用:
原帖由 anakin 於 2008-6-9 22:22 發表

唔好咁大聲講,比人知道會笑大人地個口架,出22個帖,比人掉左21個;....................
咁好笑?!?   

引用:
原帖由 anakin 於 2008-6-9 22:30 發表

唔駛申明,
因為你只不過係一個鍾意煽風點火、唯恐天下不亂既小人!
kin 叔一人少句,無謂騷擾駝哥福地   

引用:
原帖由 anakin 於 2008-6-9 22:37 發表

向海墳?
隔離有位幫我霸番個,
等你有個向海背蔭既靚位
唔係化?你團火熄了嗎???   

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-6-9 23:38 發表

KMY 又有研究      勁  

82 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。