推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

happycamel moderator right removal

想搵隻貓黎消遣下
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-6-7 15:41 發表
除非被ban 或此討論題被鎖上或移除
我會借此題發揮 風雨不改

引用:
原帖由 cannonman 於 2008-6-8 10:32 發表
剩低d射鞋戀足同志+核突露體四級相既捧場客.
對於呢樣嘢等小弟黎對號入座先....

本來我嗰版有條版規寫明唔准張貼暴露女性下體特寫嘅,過往我見到有版友貼出都會掉落 Recycle Box 甚至 ban 佢。

早前有位尊貴嘅會員貼出違規相被我掉左去 Recycle Box 後即刻向蝙蝠俠投訴,
於是我就收到 PM 話佢會將該版規取消,順便將條 thread 還原,於是我管轄嗰版就變成而家咁樣喇....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
窮到冇錢買EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x

引用:
原帖由 SIG 於 2008-6-17 01:16 發表

對於呢樣嘢等小弟黎對號入座先....

本來我嗰版有條版規寫明唔准張貼暴露女性下體特寫嘅,過往我見到有版友貼出都會掉落 Recycle Box 甚至 ban 佢。

早前有位尊貴嘅會員貼出違規相 ...
有無攪錯!!!!

還是算吧.....
係呢個論壇,存在一D有特權既會員,可以肆意去其他版面洗版;
警告佢,唔理你,只要去大版主到苦苦哀求,就可以解禁;
做個版主想做好D自己管理既版面都唔係容易。

引用:

對於呢樣炵奶p弟黎對號入座先....

本來我鶞岫陰曭底W寫明唔准張貼暴露女性下體特寫鵅A過往我見到有版友貼出都會掉落 Recycle Box 甚至 ban 佢。

早前有位尊貴儱|員貼出違規相 ...
SIG兄,你既前版主即係我,之前不嬲都唔准張貼暴露女性下體特寫的.我一向見到依D貼圖即掉落 Recycle Box 到.
但點解以前其他會員張貼就即掉落 Recycle Box 到,一向相安無事,但有尊貴會員貼出張貼暴露女性下體特寫相片就可將條 thread 還原既?
吾通個版規出左咁多年,而家先因為有尊貴會員作出投訴就即刻修改?

引用:
原帖由 anakin 於 2008-6-17 04:43 發表

有無攪錯!!!!

還是算吧.....
係呢個論壇,存在一D有特權既會員,可以肆意去其他版面洗版;
警告佢,唔理你,只要去大版主到苦苦哀求,就可以解禁;
做個版主想做好D自己管理既版面都唔係容易
唔奇丫。

係呢個論壇,存在一D有特權既moderator,可以肆意審查小弟的文章。
我的報告有字有相,放在「夜遊自拍區」。
我唔鍾意貼在另一版,亦唔歡迎果一版條友去睇我的文章!
所以我set左要回覆才可睇到我的報告。
有權利,就應有義務。
點知果條友用權力睇左我的報告。。。
咁都算,食完仲要拎,
cheap Q到去大版主到苦苦哀求(呢四個字係我作o既),
就將我的報告強屈成在大陸發生的,
咁就將所有野搬左去果一版;
做個會員想做好D自己的報告放在自拍區都唔係咁容易。

日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

引用:

對於呢樣炵奶p弟黎對號入座先....

本來我鶞岫陰曭底W寫明唔准張貼暴露女性下體特寫鵅A過往我見到有版友貼出都會掉落 Recycle Box 甚至 ban 佢。

早前有位尊貴儱|員貼出違規相 ...
佢係自以為  你係細

老闆過下場就無得玩啦
鬧劇一場

隻蝙蝠果然有屎太露

引用:
原帖由 熙官 於 2008-6-18 10:31 發表

乜你以為香港都多public forum好似呢度咁好玩咩?
呢度真係好似一個辦公室。。。

引用:
原帖由 熙官 於 2008-6-18 12:06 發表

我鎖定。。。呢個係做野求其的寵物訓練員!

相關搜索目錄: 寵物

引用:
原帖由 熙官 於 2008-6-18 12:06 發表

呢個難估d,有無免死金牌?

我鎖定。。。呢個係出黎無事生非的疑似是蛋超人!

引用:
原帖由 Butt 於 2008-6-17 10:47 發表

唔奇丫。

係呢個論壇,存在一D有特權既moderator,可以肆意審查小弟的文章。
我的報告有字有相,放在「夜遊自拍區」。
我唔鍾意貼在另一版,亦唔歡迎果一版條友去睇我的文章!
所以我set左要回覆才可 ...
如果我無估錯.........呢個人一定是'求其'超版主

引用:
原帖由 癲巴 於 2008-6-18 13:05 發表

睇落好似係放狗, 但睇真d, 應該係有人俾隻狗拖住走!!~~~~
果隻會唔會係貓黎架
眼見黑色亦未必真

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-6-18 18:04 發表

如果我無估錯.........呢個人一定是'求其'超版主
是但都得喇      

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-6-18 20:23 發表

果隻會唔會係貓黎架
眼見黑色亦未必真
明明白白講

係隻白貓都未定

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。