推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

意外的驚喜

意外的驚喜

尋晚同古古八點食完野~~~~~冇地方去~~~

凸然諗識巳一個老朋友fanny~~~~

於是致電前往金x雀!

第一次去呢個場~~~~幾舊下

好似跳老舞咁~~~~

之後同fanny好耐冇見~~~~抱抱之後就帶女~~~~

第一part一個高高瘦瘦的妹坐古古~~~

我就一個樣幾衰下的靚妹坐到九里遠!

問枱~~~~我就梗係換啦~~~~古古就留!

古兄你自己果part自己寫番呀唔該!

我之後就入左個好靚妹的靚妹~~~樣幾好!真係幾好!

唱下歌~~~之後比車~~~chi身~~~~

之後兩條友係咁輪住唱k~~~~車下~~~~過了愉快的一晚!

講老實~~~尋晚條女真係有樣~~~吸手波仔!真係.........

最後三個鐘零十五分左右埋~~~~一人一k~~~~ok喎!
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2008-6-6 17:16 發表

於是致電前往金x雀!

好似跳老舞咁~~~~

第一 ...

fanny? 是否前金玫X 的fanny呀?

引用:
原帖由 cho 於 2008-6-8 21:07 發表
fanny? 是否前金玫X 的fanny呀?
係呀~~~~~我好耐好耐以前皇后識佢同美x的~~~~

我一路都以為金x雀係123北場~~~~~點知原來咁多靚妹.........

真係耐冇出泥玩~~~~成個世界變哂都唔知~~~~:L:L
只望妳一切安好~~~~

哈哈九九兄...甘工雀係多lan妹架... 我都識個阿媽不過佢仲細過我!

引用:
原帖由 老手 於 2008-6-9 10:04 發表
哈哈九九兄...甘工雀係多lan妹架... 我都識個阿媽不過佢仲細過我!
你老姐~~~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 老手 於 2008-6-9 18:04 發表
今時今日識個細過自己既阿媽真係話咁易
... 原來我冇簽名檔 ...

引用:

於是致電前往金x雀!

好似跳老舞咁~~~~

第一 ...
fanny久唔久有新女都會叫我上去,至於d女會唔會123就要睇閣下既功力.....

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2008-6-9 18:35 發表

fanny久唔久有新女都會叫我上去,至於d女會唔會123就要睇閣下既功力.....
咁以你功力.............食好多啦.........
只望妳一切安好~~~~

To: 99

next time i go to golden duke, could i quote you as referee?

引用:
原帖由 九九 於 2008-6-10 12:30 發表

咁以你功力.............食好多啦.........
我食埋食埋都唔夠你百分之一啦~~~

引用:

於是致電前往金x雀!

好似跳老舞咁~~~~

第一 ...
"尋晚同古古八點食完野~~~~~冇地方去~~~"

呢d咁行既開場白下次可免, 大可直入正題啦
yeah........

引用:
原帖由 dizzc 於 2008-6-10 06:36 發表

"尋晚同古古八點食完野~~~~~冇地方去~~~"

呢d咁行既開場白下次可免, 大可直入正題啦
屌~~~~冇開場白又話悶~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 4eyeman 於 2008-6-10 05:38 發表
To: 99

next time i go to golden duke, could i quote you as referee?
你同fanny講我真名佢知架了..........
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2008-6-10 06:11 發表

我食埋食埋都唔夠你百分之一啦~~~
我好少o既.............
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2008-6-10 22:20 發表

最緊要開心!!!

引用:
原帖由 F/Ry 於 2008-6-11 13:27 發表
引用:

金x雀, 間場係邊頭的??

引用:
原帖由 fujiyama 於 2008-6-14 09:35 發表
金x雀, 間場係邊頭的??
朗豪坊對面
... 原來我冇簽名檔 ...

引用:
原帖由 九九 於 2008-6-9 15:38 發表

你老姐~~~~~~
真實加埋個樣唔夠你......

不如你個標題應該係叫: <<意外的收獲>>好過啦

引用:

你有無打錯字粒呀. 打過 -> 我好(音犒)小0者
小小寰球,有幾個蒼蠅碰壁。
嗡嗡叫,幾聲淒厲,幾聲抽泣。

我唔係版主, 無權亂講野, 講錯分分鐘俾人ban

引用:
原帖由 九九 於 2008-6-10 22:19 發表

你同fanny講我真名佢知架了..........
師兄真名叫咩? 可以便宜幾多? 晚舞好似是$330, 荼仔兩百左右
keve

看來 bro. 確系好 少出去莆 ~~

引用:
原帖由 keve0223 於 2008-6-24 17:30 發表

師兄真名叫咩? 可以便宜幾多? 晚舞好似是$330, 荼仔兩百左右
狗仔
獨來獨往闖四方,無拘無束到處蕩,全心全意為理想.一生一世有願望。
今時今日朝庭上,奪權奪利有奸黨,害國害民的奸黨,一分一秒要對抗,
作威作福欺良民,奪財奪色像豺狼。
無法無天滿罪狀,一心一意來對抗,出錢出力想辦法,救國救民殺豺狼。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。