推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

29 12
發新話題

any good place forSPA???

any good place forSPA???

as title~~ thanks

我咁大個仔做過四次Spa.

1) 凱盟
http://hoimun-spa.silver.yp.com. ... 62&charset=big5

當時大約一年前, 冇記錯就係先全身磨沙, 然後就到一個木桶浸, 浸完之後就按摩. 全程由雯雯 (中年女性) 主理, 我覺得幾舒服, 美中不足的是過程中雯雯要接不少電話 (客人來電詢問), 還有的是雯雯的骨技只算中上, 未算好好.

2) Fanny
昆輝大廈15B

果日時間不足 (因佢有booking), 只有一粒鐘時間, 木桶浸完就DUP骨, 我唔知時間充足的話會唔會有全身磨沙. Fanny年約廿到蚊, 樣貌中等, 骨技都ok. 如你想要她的聯絡方法, 我可pm你. 至於收費, 好似係兩粒鐘接近三舊.

3) Health Spa
希望冇記錯人地個名, 嚮培正學校附近, 唔係用木桶, 係用白色浴缸的, 按個掣會有水打出來. 浸完之後再按摩, 按摩技巧不差, 但力度略細, 所以我印象一般. 收費60分鐘約三舊. 如要聯絡方法, 可pm你.

4) 深圳水立方
今日剛試過, 兩小時花了我六百多塊人仔, 用白色浴缸浸的, 按個掣會有水打出來, 之後全身磨沙再按摩, 技師年輕漂亮, 只是dup骨技巧很一般, 全身磨沙也不如1.

補充一句, 四次都冇VAS.

相關搜索目錄: SPA

Thanks, in (1), scrub whole body, also by the lady and need to wear short pant?

引用:
原帖由 DavidL 於 2008-6-9 11:15 發表
Thanks, in (1), scrub whole body, also by the lady and need to wear short pant?
全身磨沙以及用木涌浸浴時, 唔須要著褲. 至於按摩時, 好似要著返條褲.

thanks~~~ btw may i have the contact?? please pm me~~

多謝資枓.........

回復 #2 jimmy_lee 的帖子

Jimmy brother,

Could you PM me this SPA.  Thanks

3) Health Spa
希望冇記錯人地個名, 嚮培正學校附近, 唔係用木桶, 係用白色浴缸的, 按個掣會有水打出來. 浸完之後再按摩, 按摩技巧不差, 但力度略細, 所以我印象一般. 收費60分鐘約三舊. 如要聯絡方法, 可pm你.

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-6-8 20:54 發表
我咁大個仔做過四次Spa....
Just for relaxation.

Thank for sharing, thanks a lot.

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-6-8 20:54 發表

1) 凱盟
http://hoimun-spa.silver.yp.com. ... 62&charset=big5

當時大約一年前, 冇記錯就係先全身磨沙, 然後就到一個木桶浸, 浸完之 ...
jimmy_lee兄:
请提供电话及收费!多谢!!PM给我.

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-6-8 12:54 發表

1) 凱盟

當時大約一年前, 冇記錯就係先全身磨沙, 然後就到一個木桶浸, 浸完之 ...
多謝Jimmy兄介紹,根據所貼網址,今早試了1號凱盟

係正規地方,心有邪念勿浪費自己時間

我選了498的水療套餐,其實地方頗細,不過態度一流非常體貼,按摩手勢普通但無所謂,磨砂和按摩油用料很好,浸浴的木桶很小,好似回到小時後....

基本上,對我最大的賣點係,我在TST工作,去這家位於加連威老道近彌敦道的樓上店非常方便;498的價錢,在香港亦算非常合理

相關搜索目錄: SPA 水療
來我的房子淋糞吧!操你娘的死糞青!!

引用:
原帖由 josex 於 2008-6-8 18:11 發表
as title~~ thanks
Really good ones are in Bangkok.

Jimmy Lee C-hing's information is really useful.  I tried  凱盟 several time. It is a good place to relaxe.
But I do not have the address for Health Spa.  Could Jimmy C-hing PM me the details.

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-6-12 14:26 發表

Really good ones are in Bangkok.
哈哈,呢個大家都知

The Oriental Spa

引用:
原帖由 Doer 於 2008-6-13 07:25 表
哈哈,呢個大家都知
HK cannot compare as not enough shop space.

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-6-13 13:08 發表

HK cannot compare as not enough shop space.
明白,咁又唔係日日都得閒去泰國既。。。

引用:
原帖由 Doer 於 2008-6-14 08:11 發表
明白,咁又唔係日日都得閒去泰國既。。。
But there should be some spa with resort-feel in HK.

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-6-9 10:59 發表

全身磨沙以及用木涌浸浴時, 唔須要著褲. 至於按摩時, 好似要著返條褲.
Thanks, 全身磨沙 really without pant? So can expose whole body in front of the lady?  

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-6-14 07:24 發表

But there should be some spa with resort-feel in HK.
Of course there are, there are very nice spa in Four Season Hotel, Mandarin Oriental, Disney Hotel......around 4000-5000.

jimmy lee : c hing :
                           請 P.M. 我.       THANK YOU !
Health Spa

THANK YOU VERY MUCH !!!!

引用:
原帖由 DavidL 於 2008-6-14 22:42 發表

Thanks, 全身磨沙 really without pant? So can expose whole body in front of the lady?  
雖然記憶有點模糊, 但我仍記得凱盟水療有唔短的時間係唔駛著褲, 當然唔著褲係會蓋著毛巾, 但毛巾總會有拎開的時候, 例如行落木桶浸嘅時候一定會拎開......

所以你問會唔會expose whole body in front of the lady, 答案當然係會.

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 DavidL 於 2008-6-14 14:42 發表

凱盟spa全程全裸,技師無咩野但唔靚,磨砂及按摩,按正面時會用毛巾遮

真的,唔好妄想,係無邪野架

" 凱盟spa全程全裸" but no VAS.
Pure SPA.  Another type of "free" feeling relaxation for two hours good services by 文文.

2) Fanny
昆輝大廈15B

果日時間不足 (因佢有booking), 只有一粒鐘時間, 木桶浸完就DUP骨, 我唔知時間充足的話會唔會有全身磨沙.     Fanny年約廿到蚊, 樣貌中等, 骨技都ok. 如你想要她的聯絡方法, 我可pm你. 至於收費, 好似係兩粒鐘接近三舊.

請問 C,HING  ;    此處是否在全身磨沙時要著短衭, & 有無 VAS ................

可在此回覆 OR P.M. 我 !!!!!!

Thank You !!!!!!!!!!!!

29 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。