推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 投訴 Kinkeri_freedom 板主唔處理板務

投訴 Kinkeri_freedom 板主唔處理板務

係唔係板權代理人就大 Q 晒 ???
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
鄙視收費

支持免費

引用:
原帖由 fishball1342 於 2008-6-11 07:38 發表
係唔係板權代理人就大 Q 晒 ???
你兩張圖是什麼意思?

咁都唔明,用消息跟踪功能,
可知道對方有沒有讀過你所發的短消息,
亦即是上圖的深色字的幾行.

話說回來, kinkeri freedom 只負責freedom有版權的投訴,
這個大版主早已言明.
有問題應向另一位版主投訴

引用:
原帖由 fighterplane 於 2008-6-12 19:17 發表
咁都唔明,用消息跟踪功能,
可知道對方有沒有讀過你所發的短消息,
亦即是上圖的深色字的幾行.

話說回來, kinkeri freedom 只負責freedom有版權的投訴,
這個大版主早已言明.
多謝指教

引用:
原帖由 fighterplane 於 2008-6-12 11:17 發表
這個大版主早已言明.
1. 咁板權代理人同做板主好似無乜關係哦

2. 如果佢淨係負責freedom有版權的投訴.唔該舉報 CUT 左佢個名佢............因為舉左==無舉
鄙視收費

支持免費

引用:
原帖由 fishball1342 於 2008-6-14 03:46 發表

1. 咁板權代理人同做板主好似無乜關係哦

2. 如果佢淨係負責freedom有版權的投訴.唔該舉報 CUT 左佢個名佢............因為舉左==無舉
向另一位版主舉報吧,相信佢樂於跟進的。

引用:
原帖由 anakin 於 2008-6-13 19:51 發表

舉報果個系統會自動一次過會報告晒比 2 個板主................

我只係講緊點解佢可以乜都唔洗理 ????

如果報告左===無報..........咁報黎把咩 ?????

而且佢由 2008-5-15 14:41 之後都無上過黎................咁佢又點處理版權的投訴呢 ????

假設........

我做 JBvideo (美國咸片公司) 做既...........係唔係又可以做板主先 ????
鄙視收費

支持免費

引用:
原帖由 anakin 於 2008-6-14 03:51 發表

其實如果一個版主長時間連舉報的pm都可以唔睇, 點解仲有資格有版主?
......!

引用:
原帖由 fishball1342 於 2008-6-14 10:40 發表

舉報果個系統會自動一次過會報告晒比 2 個板主................

我只係講緊點解佢可以乜都唔洗理 ????

如果報告左===無報..........咁報黎把咩 ?????

而且佢由 2008-5-15 14:41 之後都 ...
唉.....咁唯有在使用舉報功能時,連大版主都通知埋....

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-6-14 12:24 發表

其實如果一個版主長時間連舉報的pm都可以唔睇, 點解仲有資格有版主?
有無資格做版主,都唔係今日先講架啦....

引用:
原帖由 anakin 於 2008-6-14 05:08 發表

唉.....咁唯有在使用舉報功能時,連大版主都通知埋....
即係...............

我走去差館報失............

點知報案室果條友同我講...........

你唔好同我講.....同警務處處長講啦.................

甚麼歪理 ?????
鄙視收費

支持免費

引用:
原帖由 fishball1342 於 2008-6-14 17:03 發表

你唔好同我講.....同警務處處長講啦.................

甚麼歪理 ?????
歪理?如果警務處處長同你講。。。

係歪理又點?呢個場係我o既,頂唔順就過主啦!

咁你又點?

(以上內容純屬假設,如有雷同,實屬不幸。。。)

[size=-2]

日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

引用:
原帖由 Butt 於 2008-6-14 09:17 發表

歪理?如果警務處處長同你講。。。

係歪理又點?呢個場係我o既,頂唔順就過主啦!

咁你又點?

(以上內容純屬假設,如有 ...
只好概嘆一句

有人張歪理當真理  

你講到 e 句.............

我咪又加多句

官字 2 個口囉

跟手咪自然會

眼看不見為乾淨囉

鄙視收費

支持免費

引用:
原帖由 fishball1342 於 2008-6-14 19:20 發表

只好概嘆一句

有人張歪理當真理  

你講到 e 句.............

我咪又加多句

官字 2 個口囉

跟手咪自然會

眼看不見為乾淨囉
所以小弟都在呢度同d朋友講:

http://forum.timway.com/f/viewth ... ge%3D&page=1688

(#25311)

呢度係人地的後花園,要公正唔該去法院!
日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

大版主话佢系版权代理人窝....
你有咩就问题可以揾我.........
我会好乐意帮你...THANKS
响我呢幾十年架冒險生涯, 我攝過左大石條隙,
跳過左破冰條隙,死好彩!避過埋鱷魚條牙隙!之就係~避唔過升降機條門隙 ~ 哎~~~呀~~~~~~~~

引用:
原帖由 fishball1342 於 2008-6-14 17:03 發表

甚麼歪理 ?????
你既投訴,未有負責的版主跟進,其他版主亦欲幫無從,叫你真接向大版主反映,算係歪理嗎?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。