推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

乾煎蝦碌的骨場

引用:
原帖由 colorbhk 於 2008-6-16 16:23 發表

又冇開大, 又可以嘻嘻咁, 唔通蟑蚗糮O "69"等大家有得happy
哈哈...........! 咁都比你諗到! 高手!

引用:
原帖由 colorbhk 於 2008-6-16 16:23 發表

又冇開大, 又可以嘻嘻咁, 唔通蟑蚗糮O "69"等大家有得happy
大哥,我真的服了你!

引用:

冇得玩都係嘻嘻 wor...

我地呢D 做慣大爺 (唔係惡爺 ) ... 點會肯 ...  

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-6-16 00:35 發表
上星期五,深圳大雨滂沱,Kmy 與一眾友人K完後,水浸至膝 ,開唔到車,K 旁有間 雄貓桑拿 ... ...
Nice photo too!

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-6-16 17:59 發表

食撻姐, 又唔係食雞批  
我係車神

引用:
原帖由 colorbhk 於 2008-6-16 22:36 發表

食撻姐, 又唔係食雞批  
酷刑

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-6-16 17:59 發表

KMY 巴打在强調有 "中指".................. 莫非用加藤鷹指功去达到應有快感?

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-17 08:45 發表

KMY 巴打在强調有 "中指".................. 莫非用加藤鷹指功去达到應有快感?
Kmy 係條大懶蟲 ...

C hing, the first photo is nice, is it the place you visit. if so, would you mind to PM me the name and where is it ?

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-6-17 08:51 發表

Kmy 係條大懶蟲 ...  
KMY 亦可能 條大懶蟲...........

引用:
原帖由 playplay_2000 於 2008-6-17 08:59 發表
C hing, the first photo is nice, is it the place you visit. if so, would you mind to PM me the name and where is it ?
Sorry ...

near where?? brother

Good Report, Where is it
機餐 238 (包小費) and  Body 餐 338
How Much for BJ

右面數去左面第二位其實幾靚2A@#Y4Ig
佢上年好似上過好幾次雜誌, 上圍激凸不過矮左少少就真

相關搜索目錄: 雜誌

右面數去左面第二位其實幾靚2A@#Y4Ig
佢上年好似上過好幾次雜誌, 上圍激凸不過矮左少少就真

相關搜索目錄: 雜誌

the room very good

引用:
原帖由 gma 於 2008-6-20 16:21 發表
南山 、 前海路。

good report!!! thanks

本帖最近評分記錄
  • def_lo 體力 -20 惡意灌水 2008-6-23 14:24
  • def_lo 威望 -20 惡意灌水 2008-6-23 14:24

引用:
原帖由 raytam 於 2008-6-23 14:02 發表
大哥, 人地上面先問完答完一條完全一模一樣黻暋D!! 你究竟冇睇, 定係就咁copy and paste呃post呀!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-6-23 14:24 發表

大哥, 人地上面先問完答完一條完全一模一樣黻暋D!! 你究竟冇睇, 定係就咁copy and paste呃post呀!!
同意!出帖子的師兄真是比這些無黎頭師兄氣死!

thank you for your sharing

引用:
原帖由 忽然一Q 於 2008-6-15 21:03 發表

咁講法就應該無開大

我話賽果是大

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-6-22 14:47 發表

南山 、 前海路。
兄弟,可唔可以多少少提示呀?唔該晒

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-6-22 14:47 發表
南山 、 前海路。
A bit far from SZ center?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。