推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

79 1234
發新話題

廣州國會Boss Club

廣州國會Boss Club

5月7日,星期六,在香港的黑雨之後的一日,整個廣東還是一片澤國。四點半剛剛入了水圍的一間正骨大場,叫了按腳師傅,有個大客突然打電話來說很悶,叫我去石灣吃飯。只好按了一個鐘很買單,再去接老四,一起去。

6點在水圍開車,當天自然行梅林關出,上莞深高速。之後,又改去廣州吃,說那裡多選擇,改去天河,吃無米粥。跟著便可以去國會!他叫我轉廣深高速,說不塞車。我知石鼓至新塘封路了,一定很塞車的,但他說,剛走過不塞,便從常虎轉去廣深,點知,中了奸人所害,害得我,10:30p.m.,才到天河!當然不會等我吃飲喇!只在國會等我,叫定鮑魚雞粥等我!

因為自己帶了老四,所以沒有坐女,其他三個朋友,共坐了七個囡囡。其中有一個重慶妹,好正好正!如果在香港的電視台,或選香港小姐,隨時入 final 5!

因為老四在,不好意思追問出街收費。只知$500 坐平台!

剛晚開了兩枝銀蓋馬爹利XO,一支法國紅酒,因為我喝XO,所以無看是什麼紅酒,買單$27,000。未計囡囡坐台錢。

相關搜索目錄: 紅酒

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-6-16 14:41 發表
5月7日,星期六,在香港的黑雨之後的一日,整個廣東還是一片澤國。四點半剛剛入了水圍的一間正骨大場,叫了按腳師傅,有個大客特然打電話來說很悶,叫我去石灣吃飯。只好按了一個鐘很買單,再去接老四,一起去。
...
嘩.................! $27000 消費! 好很豪呀!

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-6-16 15:18 發表

Prove this by showing us the picture of her, otherwise we think you are boiling water!  
Please don't say that.............! I believe in every single word brother 7_siu said. He is trust-worthy!

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-6-16 15:18 發表

Prove this by showing us the picture of her, otherwise we think you are boiling water!  
Sorry ! No photo. I don't want to be beaten up into pieces !!!!  1 more thing, it also proof that my no. 4 is good enough to compare with the girls there.

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-6-16 14:41 發表
5月7日,星期六,在香港的黑雨之後的一日,整個廣東還是一片澤國。四點半剛剛入了水圍的一間正骨大場,叫了按腳師傅,有個大客突然打電話來說很悶,叫我去石灣吃飯。只好按了一個鐘很買單,再去接老四,一起去。
...
七少,我絕對相信你...之前係網上D師兄....同我一D朋友都講過...
話..國會正........

不過我老喇...眼唔係太好.....好靚,靚,幾好樣...都未必分得太清楚....
27,000 我情願分十次去東莞飲(就算去厚街或莞城都應該够)

我都聽過呢間廣州國會Boss Club好豪, 以大場來講, 應該件件都可食用. 如果七個囡囡, 只有一個重慶妹好正, 其他的質素如何?

引用:
原帖由 Anvil 於 2008-6-16 17:15 發表
我都聽過呢間廣州國會Boss Club好豪, 以大場來講, 應該件件都可食用. 如果七個囡囡, 只有一個重慶妹好正, 其他的質素如何?
其他的我覺得在其他普通 2,5,8 場都可以找到。當然,如果在其他場算是上菜吧!

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-6-16 17:49 發表

其他的我覺得在其他普通 2,5,8 場都可以找到。當然,如果在其他場算是上菜吧!
呢個上次我係 Boss Club 識既 ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-6-16 10:11 發表

呢件就真係上菜啦

回復 #9 KMY89 的帖子

真的可以和這件比美!我從來未試過看到 B cup 會流口水的。但那件真的令我口水往口裡吞!

不小心重覆
DELETED!!

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-6-16 18:11 發表

甘佢搞一劑...或..過夜..收咩野價?

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-6-16 19:11 發表

甘佢搞一劑...或..過夜..收咩野價?
佢話鍾意我 ... 無收錢 wor ...

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-6-16 19:40 發表

佢話鍾意我 ... 無收錢 wor ...  
又一個劉德華!
無得好講。

引用:
原帖由 走出安逸 於 2008-6-16 20:05 發表

又一個劉德華!
無得好講。
近照
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-6-16 20:10 發表

近照
真係好似!
抵你No pay!

引用:
原帖由 走出安逸 於 2008-6-16 20:24 發表

真係好似!
抵你No pay!
遮住就似 ....

好! 從今天開始要努力賺錢,等我可以有機會入去見識見識!

引用:

狗熊兄串人牙??

引用:
原帖由 四眼肥肥 於 2008-6-16 23:09 發表
好! 從今天開始要努力賺錢,等我可以有機會入去見識見識!
好 ... 有志氣

woo, high end....  good to be partying on 'company expenses'

Pretty girl^^  Thanks for sharing^^  I want to try too..

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-6-16 10:11 發表

仲間由紀惠!!??

79 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。