推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

27 12
發新話題

本人有個問題同出來玩無關,希望有心人解答,多謝

本人有個問題同出來玩無關,希望有心人解答,多謝

我女朋友以前在佐敦金色時代做夜埸,我都係一齊後先知,本來已經諗住結婚,但我又唔係太過到自己,佢同我講只係猜枚飲酒,請問真係可以咁簡單嗎?其實最少應該會有乜招呼架?
希望有心人解答,多謝

相關搜索目錄: 結婚

除非你一心搵個處女做老婆.  否則, 就算你條女唔係出黎做都會扑過野. 你係愛佢想同佢結婚的話, 你介意黎做乜.

回復 #2 feetrobot 的帖子

Argee .................

引用:
原帖由 netdon 於 2008-6-18 12:14 發表
我女朋友以前在佐敦金色時代做夜埸,我都係一齊後先知,本來已經諗住結婚,但我又唔係太過到自己,佢同我講只係猜枚飲酒,請問真係可以咁簡單嗎?其實最少應該會有乜招呼架?
希望有心人解答,多謝
最少? 你去一次試下就知啦

yeah........

引用:
原帖由 netdon 於 2008-6-18 12:14 發表
希望有心人解答,多謝
1) 如果你係屬於 forgiven forget 呢類人,咁我建議你就唔好自尋煩惱,聽左就算,唔好再去了解。

2) 如果你想知情況,建議你親自去試。人家講既,未必係完全真,乜不一定代表個場其他囡都係咁。

事實上,我聽人講有 d 囡可以上床。亦確實有 d 女齋飲陪唱。不過,佢地都有機會俾客手摸摸抽水。

條女跟你交往咁耐,你自己總會觀察到佢既行為同思想既。所以,你亦應該好清楚佢個「心」純潔唔純潔,對你係有幾「真」。個「身」就唔好諗太多喇,不如先問下自己第一次失身係幾多年前把啦~

thx
我最想知佢話猜枚飲酒係咪呃我,佢係咪處我真係無介意,呢個年代預左啦

引用:
原帖由 netdon 於 2008-6-18 14:59 發表
thx
我最想知佢話猜枚飲酒係咪呃我,佢係咪處我真係無介意,呢個年代預左啦
處呢樣當然唔介意啦, 對我黎講, 佢之前拍拖同條仔上床就絕對唔介意, ons都冇所謂, 極端d講叫過鴨都唔係問題, 就係只要人地肯俾錢就同人攪呢種就難以接受

夜總會分金魚同木魚

金魚 = 齋坐陪飲, 有無比人摸手摸腳的話, 在所難免, 話唔埋

木魚 = 扑得

佢係邊類, 你自己諗啦.

btw, 將心比己, 你唔信佢, 不如唔好同佢一齊.

引用:
原帖由 netdon 於 2008-6-18 04:14 發表
希望有心人解答,多謝
呢個世界有d人連佢條女唔係讀名校出身都會介意!

有d人而家自己老婆做緊雞都可以接受!

呢樣野真係好睇你自己!

不過講番轉頭~~~~每當日做小姐時都面對過好多唔開心野!

如果你直係接受倒佢~~~~大家亦都可以好幸福的!好多女真係金魚泥o既姐!

只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 netdon 於 2008-6-18 14:59 發表
thx
你都諗住同佢結得婚...即係兩個人感情同相處都無問題

做人有時唔駛乜都要知道真相, 適當時間俾人呃下無乜問題, 最緊要係依家生活得開開心心

有囡囡一入房就狂摷你撩你搞野,有囡囡俾客掂一掂唔係最重要部位都會自己衝出房 cut 鐘,所以每個囡囡既待客態度係冇準則既。如果你係要介懷的話,你自己都可以有無限想像空間。

既然咁擔心,咁即時斬纜飛左佢你有冇問題吖?
... 原來我冇簽名檔 ...

netdon兄

你女友點解無那那講你知做過呢行?

如果係俾你踢爆就無話可說
否則佢都係想對你真對你坦白
既然係咁
點解唔信下佢呢?

不過有個case同大家講講

我有朋友同女友講自己叫過雞
佢女友話以後唔好就ok
不過佢女友事後又成日拎返出黎講
結果當然係不歡而散
因為佢女友根本個心有條刺
接受唔到囉

所以呢
就算信佢你都要問清潔自己係咪接受到
如果唔得大家都唔好拖大家喇

祝你好運!

相關搜索目錄: 清潔

其實係咪咩野都要尋根究底, 知道真相就係最好呢?
佢都肯坦白同你講, 最少佢冇呃你先, 相反你有冇出去玩過, 如有, 你又會唔會老實講佢知?
真係愛佢, 何不接受埋佢既過去?
如果你做得到咁, 就根本唔需要知道真相.

1. 淨係聽歌飲洒猜枚,你會去pub/bar定夜總會?
2. 你是否接受到你老婆曾经一雙玉臂千人枕,半點朱唇萬客嚐嗎?
3. 如果你的朋友、親人、同事曾经幫襯過她,你會不介意嗎?你們有勇氣企出來嗎?

引用:
thx
多口問句:

1) 點解你「最想知佢話猜枚飲酒係咪呃你」?

2) 如果答案 =是,你會點做?答案 = 否,你又如何?

3) 要是知到答案後,你都想唔到有咩決定,不如放棄了解真相,a) 一心一意同佢一齊,or b) 無謂再煩,一意斬斷情絲,回復自由身!

多謝咁多位既回覆......
其實我最介意係人地肯俾錢就同人攪呢種, 其實係我睇到佢以前既sms踢爆佢既, 佢初初都唔認, 之後我唔係好信, 過兩日又再問佢, 佢就認左..
我地兩個相處真係好ok, 我先會諗結婚o者, 正如tailawyau所說, 有d野話唔介意但始終都有條刺, 但只要我知道真相, 我就知自己可唔可以接受, 如果係only猜,飲,有比人模到, 我都ok, 但人地肯俾錢就同人攪, 我就唔得, 如果佢無呃我, 我會同佢結婚, 如果呃我, 我會分手, 所以我好想知係咪真係有only猜,飲呢回事, 正如Thomson所講, 淨係聽歌飲洒猜枚,你會去pub/bar定夜總會?你地可以話我知嘛?

引用:
原帖由 netdon 於 2008-6-19 04:26 發表
其實我最介意係人地肯俾錢就同人攪呢種, 其實係我睇到佢以前既sms踢爆佢既, 佢初初都唔認, 之後我唔係好信, 過兩日又再問佢, 佢就認左..
我地兩個相處真係好ok, 我先會諗結婚o者, 正如t ...
我以前大班身份話你知~~~~係有唔少女仔o係夜總會剩係猜妹飲酒的!

只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 netdon 於 2008-6-19 12:26 發表
我地兩個相處真係好ok, 我先會諗結婚o者, 正如t ...
正如我所講,每個女仔在呢類地方做PR都有唔同底線,甚至係對唔同客有唔同底線,唔通你可以搵過晒佢以前坐過既客逐個問佢當時係點?所以你係永遠冇辦法知道真相架!

你反而要選擇既係信抑或唔信佢。

亦都代表你究竟有幾鍾意佢,如果大家缺乏信任,咁點過成世呀?

... 原來我冇簽名檔 ...

引用:
原帖由 netdon 於 2008-6-19 12:26 發表
如Thomson所講, 淨係聽歌飲洒猜枚,你會去pub/bar定夜總會?
夜總會

引用:
原帖由 九九 於 2008-6-19 13:31 發表

我以前大班身份話你知~~~~係有唔少女仔o係夜總會剩係猜妹飲酒的!
咁我都以前客人身份話你知~~~~係有唔少女仔o係夜總會剩係猜妹飲酒的!

我以過氣玩家既身份話你知, 好多木魚都揀人先俾扑, 好多金魚唔制唔制拉拉扯扯又制左.

真相只有佢自己知, 佢知你介意, 自然會有保留.

你女友有無收錢同人攪, 呢度無人答到你, 不如咁啦, 貼埋佢張相出黎, 呢度的兄弟見多識廣, 可能會搵出答案.

愛佢又唔信佢, 信佢又驚俾佢呃, 你都幾煩, 不如就飛左佢, 從頭搵過第二個囉, 記住, 下次識女仔前, 先問佢有無做過女, 有無收錢同人做.  

佢一就唔會答你, 反面走人, 一就答你話無.  咁你又信唔信佢?  信? 唔信? 不如又趁機偷睇佢既SMS.

話時話, 以前做過女, 在我黎講唔算乜大事, 但在女仔黎講, 又唔係咩馨香既野, 咁保留番的SMS黎做乜? 留作紀念? 乜真係好有紀念價值呀? 抑或特意留低俾第二時既男友偷睇踼爆呢?
小小寰球,有幾個蒼蠅碰壁。
嗡嗡叫,幾聲淒厲,幾聲抽泣。

我唔係版主, 無權亂講野, 講錯分分鐘俾人ban

引用:
原帖由 Bravo 於 2008-6-19 07:49 發表

咁我都以前客人身份話你知~~~~係有唔少女仔o係夜總會剩係猜妹飲酒的!

can't agree with you anymore
他的歌唱得很好
他的眼神深邃銳利
他的感情濃得化不開
他的背影比誰都孤單
站在高貴與卑微的交界
對自己與全世界說
我來了,一切便不一樣了!
Born to win, Born to conquer
生來獲勝,生來征服
浪子高達!

都係睇客既姐, 我呢d客就所有女都係金魚, 佢地班餓狼就所有女都當係木魚, 金魚都煩到佢地變木

都真係極之難估計,老友前晚吹水,話去左左敦某場,氹條話係金魚0既女飲酒,條女一直都好矜持,但飲多兩杯,老友施展煉金術,開始溶金.玩玩下玩剥衫枚,條女除左內膽同bra,老友就乘勝追擊,兩人赤條條係房度....老友吹水吹大左,話除左套打真軍,呢一part就死都唔信.但佢好靚仔,高大似鬼仔,所以溶金嗰part應該係真.

如果你真係愛佢, 仲介意個d野. 但你有條刺在心的話, 甘分手係遲早的事, 長痛不如短痛.

27 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。