推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

74 123
發新話題

精盟会 --- 井底蛙遊踪之十一 --- P 城学生妹

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-6-23 10:43 發表

Diu, P你個K, 玩捉字蝨呀嗎!! 咁我講冇絕對的純及冇絕對的姣得未!!
唔知蜘蛛仔有冇 do 過佢呢?!!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-23 10:57 發表
唔知蜘蛛仔有冇 do 過佢呢?!!
條友仔今日玩龜縮, 睇怕都要聽日至可以解開呢個謎底!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-6-23 11:14 發表

條友仔今日玩龜縮, 睇怕都要聽日至可以解開呢個謎底!!
呢次有冇謎女郎 gar.......?

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-23 11:27 發表
呢次有冇謎女郎 gar.......?
有......., 仲好x大個胸鶧! 硭N!!??

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-6-23 11:30 發表

有......., 仲好x大個胸鶧! 硭N!!??
乜唔係长脚蟹咩.............?

另一个問題 --- 朱皮有冇着制服?

講都甘正, c hing有無相看?

引用:
原帖由 Anvil 於 2008-6-23 11:34 發表
講都甘正, c hing有無相看?
我都想有.............. 但恆生唔比影相架!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-23 11:33 發表
乜唔係鈱伎.............?

另一襤暋D --- 朱皮有冇茖謇A?
毛蟹就一定有, 但長唔長腳就唔知!!

你都去過恆生啦, 制服咪係例牌藍色鶧汍o!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-6-23 11:38 發表

毛蟹就一定有, 但長唔長腳就唔知!!

你都去過恆生啦, 制服咪係例牌藍色鶧汍o!!
长毛蟹都收貨...............

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-23 11:41 發表
諵艤伈ㄕ炯f...............
咦....... 長毛唔衛生呀! 再者, 愛咁長黎托呀, 因住長到搵唔到個入口呀!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-6-23 11:44 發表

咦....... 長毛唔衛生呀! 再者, 愛咁長黎托呀, 因住長到搵唔到個入口呀!!
长毛容易掹落來留念 ma................ 长而硬可用來做 BM 的擦, 好好 feel 架!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-23 11:50 發表
諵糪e易L落來留念 ma................ 謔茧w可用來做 BM 的擦, 好好 feel 架!
咁x硬要黎磨腳底死皮就可以, 要黎做BM因住磨Q損你細佬呀!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-6-23 12:20 發表

咁x硬要黎磨腳底死皮就可以, 要黎做BM因住磨Q損你細佬呀!!
毛硬一 D 算得係乜............... 插沙都係咁練啦!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-23 13:52 發表
毛硬一 D 算得係乜............... 插沙都係咁練啦!
咁x勁, 真係想蜘蛛快d攪成個multi-p, 親身睇儭g你插沙苦練鼤茖衎Y咩東東先得! 唔知會唔會識轉彎兼 farc farc鴭O!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-6-23 13:58 發表

咁x勁, 真係想蜘蛛快d攪成個multi-p, 親身睇儭g你插沙苦練鼤茖衎Y咩東東先得! 唔知會唔會識轉彎兼 farc farc鴭O!!
我又唔係賓佬.............. 冇練過!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-23 14:02 發表
我又唔係賓佬.............. 冇練過!
Diu那聲! 咁你上邊條回文又講到好似自己曾經苦練過咁!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-6-23 14:20 發表
Why so angry?

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-6-23 14:20 發表

唔知話你文化水平屎好, 定係滿腦子壞思想......... 咁都会想過隔離! 唉!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-23 13:52 發表
引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-24 08:39 發表
唔知話你文化水平屎好, 定係滿腦子壞思想......... 咁都N想過隔離! 唉!
你自己睇鴽A寫轠咩先啦!! 你咁寫真係會令人以為你曾經苦練過!!

回復 #69 def_lo 的帖子

我只不過省畧了 "人哋" 兩个字唧...........?

應該係 "人哋插沙都係咁練啦!" 至啱!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-24 09:49 發表
我只不過省酗F "人]" 兩藻r唧...........?
應該係 "人]插沙都係咁練啦!" 至琚I
真係趺樂地授蔗Q沙!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-6-24 10:27 發表

咁你真係趺樂地授蔗Q沙!!
定係你太傻、 太天真! 一睇就應知道蛙蛙唔係插沙黨啦!

我想看相片啊~~~~~~

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-24 10:47 發表
定係你太傻、 太天真! 一睇就應知道蛙蛙唔係插沙黨啦!
Just a misunderstanding.

74 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。