推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第221次出擊- CP 金狼酒店 6/F 游泳池 (常平第2擊)

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-23 08:49 發表
Right........... and I don't think the sofa is covered by towel, too. There are small differences in the hardwares.
Diu, 有冇毛巾包住張梳化係睇條女有冇咁做! 如果係長鋪同一條毛巾你都唔敢坐啦!!

阿監 ~~ 小弟想問清楚的Kwong Wah 叫什麼名字. 請 PM 小弟寫清楚地址或者 hotel名. 可憐我烏turn turn怕又去左其他!

小弟 never and ever 影照片, too 危險 la!

精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

護士姐姐: 我好病啊!!

Thank for sharing.

引用:
原帖由 fe522000 於 2008-6-23 10:59 發表
護士姐姐: 我好病啊!!
護士姐姐說: 病就要搵我喇, 針可以唔洗打, 但櫃就一定要通, 咁樣會快囍n呀!!

Check PM... it is so easy to find... shouldn't be wrong...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-6-23 11:46 發表

護士姐姐說: 病就要搵我喇, 針可以唔洗打, 但櫃就一定要通, 咁樣會快囍n呀!!
你咁曳, 一定会將護士激暈............. 到時又有排忙, 要幫佢探熱和打点滴!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-23 13:54 發表
你咁曳, 一定N將護士激暈............. 到時又有排忙, 要幫佢探熱和打罊w!
Diu, 讕I滴都唔係直接到位, 用蠸戎]x住晒, 最多咪係口報!

回復 #33 def_lo 的帖子

咁就要睇你嘅本事.................!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-23 14:05 發表
咁就要睇你鴷豪.................!
唔........ 同佢講......... 阿護士姐姐, 唔用膠打點滴得唔得呀? 又或者同護士姐姐講......... 阿護士姐姐, 不如用口報藥物啦, 會快囍n呀!!

咁唔知得唔得呢, 阿師兄!!

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-6-20 12:46 發表
前言: 在這裡特別向Timway “精” 英同盟會會員蜘珠俠豆腐佬井底蛙麥當佬李連英 Denny 排名不分先後表示衷心的感謝.

話說前天通知四哥 (咪就係 Timway七奇孔明) 小弟昨天去廣州, 昨天7:30早晨去, On the way  ...
Good trip.. CP is a good place to explore if you make daytrip to GZ. Remember though to throw away any evidence and think of a story just in case if you are being seen at CP..

Enjoy the city..  and leave more foot hair there...

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-6-23 14:13 發表

唔........ 同佢講......... 阿護士姐姐, 唔用膠打點滴得唔得呀? 又或者同護士姐姐講......... 阿護士姐姐, 不如用口報藥物啦, 會快囍n呀!!

咁唔知得唔得呢, 阿師兄!!
以豆腐兄既冧女功力, 冇乜嘢可以難倒你! go ahead!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-24 09:06 發表
以豆腐兄既U女功力, 冇乜洏i以難倒你! go ahead!
阿蛙兄, 你幾時有見過我U女呀? 我咁X純情, 唔X識U, X就試得多!!

咁多X, 填充題??

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-6-24 09:11 發表

阿蛙兄, 你幾時有見過我U女呀? 我咁X純情, 唔X識U, X就試得多!!

咁多X, 填充題??
头兩個 X = 很

第三个 X = kau

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-24 09:51 發表
`兩個 X = 很
第三 X = kau
頭兩個答中 , 但第三個就 !! 我個樣似會用字咁斯文咩!! 答案係diu!!

haha... it seems that this forum not problem information on funplace... but also kinda academic...

could learn so many X... haha
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-6-24 10:26 發表

頭兩個答中 , 但第三個就 !! 我個樣似會用字咁斯文咩!! 答案係diu!!
有獎金定獎品......................?

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-24 11:09 發表
有獎金定獎品......................?
就獎你下次可以有優先選女權啦!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-6-24 11:15 發表

就獎你下次可以有優先選女權啦!!
風吹皇帝褲浪........... (孤尻寒!)

蜘蛛仔話請吃晚飯噃!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-6-24 11:19 發表
風吹皇帝褲浪........... (孤尻寒!)

蜘蛛仔話請吃晚飯諢I
哈...! 多謝, 真係唔知幾時升職做鰿茷!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-6-24 11:27 發表

哈...! 多謝, 真係唔知幾時升職做鰿茷!!
這埵閉茷牷B 有太監、 有妃嬪...............

這埵閉茷牷B 有"太監"、 有妃嬪...............

唔好提我d傷心事...

引用:
原帖由 Retav 於 2008-6-24 11:54 發表
這埵閉茷牷B 有"太監"、 有妃嬪...............

唔好提我d傷心事...
你咪當自己係李蓮英 or 冇卵人囉!!

no... because he mentioned those title... and let me remember i still got locked up by my 皇后 most of the time...

引用:
原帖由 Retav 於 2008-6-24 12:10 發表
no... because he mentioned those title... and let me remember i still got locked up by my 皇后 most of the time...
Locked up...... really!! At least you've cum so many times since I knew you la!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。