推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[疑難] 去一樓一叫D女踢我春袋

去一樓一叫D女踢我春袋

如果我上到去話唔洗做
45分鐘只係踢我春袋
D女會唔會通常都唔制呢﹖

我知搵SM女皇果D一定得
但我又想搵後生女
而且我對其他SM玩意又無興趣

Ching How long can you LAST ?? o... Sorry should be how many 踢 can you last.
I think many Ching can help you here. Free of charge Tim.
But I don't think you can last 45 mins.

For me I think 3 second will be over

DLS...真係古靈精怪東南亞....俾$人踢自己春袋...不如俾我踢啦...唔收你$...一腳攪掂佢......

建議你去搵呢位師兄 : 趙應春!!!

咁多位C HING
我知大家都會樂意免費助我一臂之力
不過我當然想搵女仔踢啦

我試過一次上深圳邪骨叫條骨妹踢我
佢都肯不過就顯得唔多願意

引用:
原帖由 長不大的烏蠅 於 2008-6-28 03:25 發表
DLS...真係古靈精怪東南亞....俾$人踢自己春袋...不如俾我踢啦...唔收你$...一腳攪掂佢......
初初我睇錯, 以為佢係話啺, 所以冇睬佢! 而家原來真係話踢, 咁就唔同講法! 唔好話唔收錢, 我比返錢你轉頭, 比的踢多幾, 等我比老細卒完之後可以出黈!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

兄弟同心齊齊踢,lucation猛話跨啦啦!
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

照你地咁講法
似乎都係要去搵D SM女王先至得

引用:
原帖由 lucatonipalermo 於 2008-6-30 14:35 發表
照你地咁講法
似乎都係要去搵D SM女王先至得
認真回答 Lucation兄, 小弟認識一個 USB 之前立信9樓現在香檳 B 2/F C8 喜歡玩角色扮演, 我記得 she 談過有 client 俾$她"踢春服務"!

後唔後生? Miss !$* 網有照片! You check by yourself!

P.S. 我對踢春服務 and 其他SM玩意又無興趣!

相關搜索目錄: 香檳 角色扮演
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-6-30 18:03 發表

認真回答 Lucation兄, 小弟認識一個 USB 之前立信9樓現在香檳 B 2/F C8 喜歡玩角色扮演, 我記得 she 談過有 client 俾$她"踢春服務"!

後唔後生? Miss !$* 網有照片! You check by yourself!

...
Ching 我有上網搵不過搵唔到
可唔可以比埋個名啊﹖

相關搜索目錄: 香檳 角色扮演

引用:
原帖由 lucatonipalermo 於 2008-6-30 18:55 發表

Ching 我有上網搵不過搵唔到
可唔可以比埋個名啊﹖
I have found it!
Thanks.

引用:
原帖由 tonylo3721 於 2008-6-27 12:12 PM 發表
I will do it for free  
x123

i think it should be a typo
should be kiss

kiss bag 45min, her tonque and neck will be very tired

引用:
原帖由 PAULOVE 於 2008-7-1 02:54 發表
i think it should be a typo
should be kiss

kiss bag 45min, her tonque and neck will be very tired
Not true, dude.
I am really asking about kick.

引用:
原帖由 lucatonipalermo 於 2008-7-2 02:23 發表

Not true, dude.
I am really asking about kick.
唔痛架咩?

引用:
原帖由 lucatonipalermo 於 2008-6-30 21:05 發表

I have found it!
Thanks.
她以前立信9樓叫琦琦, 最好上去自己親自睇一睇! No idea how does she look like now!

引用:
原帖由 長不大的烏蠅 於 2008-6-28 03:25 發表
Ching Good one "真係古靈精怪東南亞"

Really DLS

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。