推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

有線新聞首席女主播 - 游安怡

本主題被作者加入到個人文集中
thanks sharing

引用:
原帖由 fredng 於 2010-1-31 22:54 發表

咦?做姊妹唔係要未結婚既咩?
龔偉怡結左婚喎!

fredng版主
時代唔同左而家d 人唔太跟傳統啦伴郎同伴娘兄弟姊妹團都會有結婚既人做的

相關搜索目錄: 結婚
You are my Solskjaer, my only Solskjaer, You make me happy, when skies are grey,
Though Alan Shearer, was f**king dearer, Oh please don't take my Solskjaer away!

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-1-27 12:03 發表
仲以為有新相tim,點知都係果兩張…
安怡個老公個樣唔算靚仔,應該好有本事先娶到Taly
志雲兄有時不能以貌取人!!!我冇記錯安怡同佢老公係大學同學來!!
You are my Solskjaer, my only Solskjaer, You make me happy, when skies are grey,
Though Alan Shearer, was f**king dearer, Oh please don't take my Solskjaer away!

引用:
原帖由 MU_20_SOLSKJAER 於 2010-2-1 04:01 發表

fredng版主 時代唔同左而家d 人唔太跟傳統啦伴郎同伴娘兄弟姊妹團都會有結婚既人做的
very agree
我朋友都係咁...結婚搵咗個已婚的伴娘

Taly 老公是"梁家奇"麻...早年都有出下鏡,近來都是幕後居多... 對啦,是大學同學來架...一路到依家...幾好呀!!

回復 30# 的帖子

佢唔算靚仔係我個人感覺姐,只要安怡覺得佢靚仔咪得lor…

梁生依家做咩工作?既然係大學同學應該係傳媒界掛…

阿龔結婚相,印象中真係見唔到…

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-2-1 11:03 發表
之前係有線新聞見過佢出鏡記者,現在唔知啦

2/2/2010 新聞最前線
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • puikwong 體力 +59 精品文章 2010-2-2 23:07
  • puikwong 威望 +59 精品文章 2010-2-2 23:07
  • puikwong 金錢 +59 精品文章 2010-2-2 23:07

這種黑色好好看..條裙好靚,,對鞋又靚,,,一個ol呀... 謝謝你們

回復 778# 的帖子

安怡婚後回歸,美麗如昔,繼續支持靚安怡…

仍然是那樣美麗和可愛.

安怡回來實在太好…………

都幾有肉地wo~~有d badyfat

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-2-1 11:03 發表
維基話佢在科大做助理傳訊經理

回復 37# 的帖子

哦…………thanks for sharing

13/2/2010 新聞最前線

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • puikwong 體力 +59 精品文章 2010-2-14 01:36
  • puikwong 威望 +59 精品文章 2010-2-14 01:36
  • puikwong 金錢 +59 精品文章 2010-2-14 01:36

漂漂亮亮ge安怡,如果係佢企響度就好…

幾位主播都好靚,好像靚過工作的時候。

安怡尋日下午都有報財政預算案ge新聞,啱啱中午午間新聞都有安怡,遺憾無圖,結左婚依然明艷照人…

i like her!!! thx a lot!!

新婚之後,好似cap圖少左…………

Happy birthday Taly
繼續支持Taly

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。