推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

26 12
發新話題

[原創] 流住鼻涕寫小心ZMT花園酒店103有病!

流住鼻涕寫小心ZMT花園酒店103有病!

流住鼻涕寫小心ZMT花園酒店103有病!診完佢兩曰後就九痕,今曰流埋白濁 ,各位小心!佢好正但好毒 !估計係環保吹賴野!又要休戰啦!

相關搜索目錄: 酒店

o ... too bad, take care ching

Just 1 shot from the doctor, you will be fine.

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-7-2 09:40 發表

Is it 樟木頭花園酒店桑拿 or night club?
樟木頭花園酒店桑拿

Take care, C HIng

"...........環保吹賴野"? 即係話囡囡口腔已受感染?
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,啜到 D 女变奶媽,囡囡猛話跨啦啦!

有時間食多D好野 ∼~

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-4 03:11 發表
"...........環保吹賴野"? 即係話囡囡口腔已受感染?
選啲吃慣辣食物囡囡e.g.四川, 重庆等,佢地口腔內乜菌都辣死。這樣唔知是否安全的?

回復 9# 的帖子

I do agree with you on this point............. but they might carry strong breath smell bor!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,啜到 D 女变奶媽,囡囡猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 jjchan218 於 2008-7-4 13:40 發表
選啲吃慣辣食物囡囡e.g.四川, 重庆等,佢地口腔內乜菌都辣死。這樣唔知是否安全的?
呢點好似欠缺科學根據, 所以我不敢認同! 如果啲辣食物真係咁勁可以辣死啲菌, 咁就算"拿"唔爛啲女個口, 都"拿"爛你碌野啦!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

回復 11# 的帖子

可能你年輕、 未試過 ---- 蛙蛙曾在吃鴛鴦火煱后享受川妹子口作時, 小蛙蛙有点被火灼的感覺!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-4 15:18 發表
可能你年輕、 未試過 ---- 蛙蛙曾在吃鴛鴦火煱后享受川妹子口作時, 小蛙蛙有点被火灼的感覺!
Pepper induced burning sensation, I agreed! But burning sensation = aseptic, I wonder and it sounds ridiculous to me too!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

回復 13# 的帖子

有時民间的傳統智慧唔好 challenge 咁多..............

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-4 16:04 發表
有時民间的傳統智慧唔好 challenge 咁多..............
Sorry, I'm not challenging the traditional wisdom, but the way of contracting the disease! I think contracting the STD via oral sex is...?? I would rather query if the towel that was being used was not "clean" enough!!

回復 15# 的帖子

But we can't bring our own towels all the time bir!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-4 16:19 發表
But we can't bring our own towels all the time bir!
Then bring your dom dom and wear it for even bathing!!

回復 17# 的帖子

Frankly speaking, will you do that.............?

回復 18# 的帖子

你話呢!!?? 我被隻腸佢食都絕對環保, 何況係沖涼!!

May be Lomo can give his expertise comments ...whether it is possible to get little brother running nose by BJ...

引用:
原帖由 freex 於 2008-7-2 02:37 發表
流住鼻涕寫小心ZMT花園酒店103有病!診完佢兩曰後就九痕,今曰流埋白濁 ,各位小心!佢好正但好毒 !估計係環保吹賴野!又要休戰啦!
So serious man.

小心駛得萬年船哩~"~

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-4 15:18 發表
你個玩法唔正宗
正確的玩法是, 一個囡囡用口送你吃麻辣煱, 另一邊有個囡囡口含麻辣煱汁幫你小弟弟沖涼
比自己、比夢想更重要的東西永遠都存在著……

小弟近來都去過 ZMT花園酒店 + 環保吹

女女用d Dom Dom 都唔知 XXX 品牌 ???

小弟一般都會係香港買定 DomDom,  記得除左 常平 D SN 奿女女用 杜記外, 其它地方的 Dom..Dom.. 真係

小弟格言 : 自備 Dom Dom, 安全第一

[癡心絕對]........為 "妳" 付出那種傷心 "妳" 永遠不瞭解  ,  我又何苦勉強自己愛上 "妳" 的一切   ....

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-7-4 15:12 發表

呢點好似欠缺科學根據, 所以我不敢認同! 如果啲辣食物真係咁勁可以辣死啲菌, 咁就算"拿"唔爛啲女個口, 都"拿"爛你碌野啦!!
呢個情況我以前睇過醫學文章話鐘意食辣野嘅人掋抗力係強啲,食辣野係可以殺死體內細菌,但係冇話全部菌都得,之於體內外有明顯性病嘅菌得吾得我就吾知。

26 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。