推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

有線新聞高級女主播 - 張曉雯

本主題被作者加入到個人文集中
2008-09-06 (六)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
"Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere." - Albert Einstein

thx for sharing.

Venus looks so good....

引用:
原帖由 678simon 於 11-9-2008 13:07 發表
2008-09-06 (六)
Good! I also wish to have a capture card...

nice capture, stardard smile & standard Low Cut Deep V dress ...very nice~!!!

張曉雯

最尾麙i幾Cool
引用:
[/quote]
引用:
引用:
[quote]
引用:
新死亡筆記
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • MU_20_SOLSKJAER 體力 -30 這些是主播的私人相!!! 請不要貼吧 2008-9-14 20:46
  • MU_20_SOLSKJAER 威望 -30 這些是主播的私人相!!! 請不要貼吧 2008-9-14 20:46
  • MU_20_SOLSKJAER 金錢 -30 這些是主播的私人相!!! 請不要貼吧 2008-9-14 20:46
  • kwchan 體力 +20 私密照片 2008-9-13 20:39
  • kwchan 威望 +20 私密照片 2008-9-13 20:39
  • kwchan 金錢 +20 私密照片 2008-9-13 20:39

What a wonderful world...
"Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere." - Albert Einstein

簡直是最佳中秋節禮物。多謝!

引用:
原帖由 678simon 於 14-9-2008 03:09 發表
What a wonderful world...
It's really a GOOD LUCK to live in this wonderful world

引用:
原帖由 arararchchch 於 2008-9-14 18:07 發表

It's really a GOOD LUCK to live in this wonderful world
我完全唔同意

朋友 大家有私人空間同私人物品
主播也是人他們都應該屬於自己私人空間同物品(包括相片)
不想被公開除左俾他們的朋友外!!!

朋友拜託拜託請尊重他們的私隱吧
You are my Solskjaer, my only Solskjaer, You make me happy, when skies are grey,
Though Alan Shearer, was f**king dearer, Oh please don't take my Solskjaer away!

thanks sharing

her side view of the face is pretty ae...
And that brunsh of flower was bought & given by her bf???

Umm..her smile is side & very thin in face in the first photo

引用:
原帖由 MU_20_SOLSKJAER 於 2008-9-14 21:19 發表

我完全唔同意

朋友拜託拜託請尊重他們的私隱吧 :bow ...
完全同意師兄的意見,雖然小弟見到這幾張生活照都好驚喜,但係都希望其他師兄,可以尊重主播的私忍權

引用:
原帖由 MU_20_SOLSKJAER 於 14-9-2008 21:19 發表

我完全唔同意

朋友拜託拜託請尊重他們的私隱吧 :bow ...
引用:
原帖由 fredng 於 主播貼圖區版規(2008-08-04) 發表

3.請勿公開主播/記者的私人相簿/blog(**3)!
  (**3)私人定義:據我了解,一般blog/相簿都係公開被人瀏灠,所以除非有密碼或者password保護的,或者主播本人有投訴, 才算私人相簿/blog!其餘則假設主播歡迎fans瀏覽!
Have I violated the above rules??

Should I (ask for Mr. fredng to) delete this thread??

Or should I remove the photos only??

Or should I do anything related??

If I must, please inform me and I won't mind it.

(其實, Petrina既有仲多, 不過宜家打消鱄茤擬Y)

2008-09-07 (日)

引用:
原帖由 arararchchch 於 2008-9-15 14:12 發表

Have I violated the above rules??

Should I (ask for Mr. fredng to) delete this thread??

Or should I remove the photos only??

Or should I do  ...
D相係邊度得番黎,心照喇......
小弟只係知道而家好多主播/記者紛紛鎖 blog 鎖 album,跟住發展會係點......time will tell....

近期呢度見到唔少記者大合照之纇的東西,都係 o個句,唔該各位自律

引用:
原帖由 arararchchch 於 2008-9-15 14:12 發表

Or should I do  ...
其實呢d相都流傳左好耐,
唔係乜野新相!
我係其他論壇都見過!
我唔覺有乜問題!

我都講過,如果主播自己唔鎖blog,album!
就假設任何人都可以睇!
曾美華個blog,同洪綺敏o既攝影集就係最好o既例子!

如果佢地唔想d相畀人睇!
佢地應該鎖好自己o既blog/album!
亦唔應該隨便畀d相其他人!

我亦唔會改變呢個原則!

歡迎轉載,以廣留存!
最憎d人set權限

引用:
原帖由 fredng 於 15-9-2008 18:23 發表

唔係乜野新相!
我係其他論壇都見過!
我唔覺有乜問題!

就假設任何人都可以睇!
曾美華 ...
咁即係點??

早知唔整出黎啦~

仲要搞出個大頭佛

Sorry everyone~~

Sorry Venus

引用:
原帖由 fredng 於 2008-9-15 18:23 發表

唔係乜野新相!
我係其他論壇都見過!
我唔覺有乜問題!

就假設任何人都可以睇!
曾美華 ...
我唔知道d相流傳左幾耐但都係個句尊重主播們私隱

重有版主恕我唔客氣講句
主播們唔鎖blog唔一定係俾全世界睇
鎖biog係一件好煩的事
You are my Solskjaer, my only Solskjaer, You make me happy, when skies are grey,
Though Alan Shearer, was f**king dearer, Oh please don't take my Solskjaer away!

elegent post she was...

引用:
原帖由 MU_20_SOLSKJAER 於 2008-9-16 00:13 發表

我唔知道d相流傳左幾耐但都係個句尊重主播們私隱

重有版主恕我唔客氣講句
主播們唔鎖blog唔一定係俾全世界睇
鎖biog係一件好煩的事
唔鎖blog,就等如你屋企唔鎖門一樣!
有人行左入呢,你自己都有責任!

歡迎轉載,以廣留存!
最憎d人set權限

?又有private pics?

well, 正所謂 "食得鹹魚抵得渴,BBQ就預W喉嚨涸", 版主講得好 -- "唔鎖blog,就等如你屋企唔鎖門一樣!有人行左入呢,你自己都有責任" -- 就等如M短裙俾人影裙底、叫隔離E唔好食煙後俾人爆樽、紅wan衝紅燈你都睇唔到而被炒中... etc etc.. 呢句 "你自己都有責任" 絕對擲地有聲、聲如洪鐘!!

主播記者們拋得個身出\做幕前, 仲夠W死開blog貼相唔上鎖, 擺到明俾人copy n paste 嫁啦, 樓主唔怕煩版主唔會f, 絕對係我呢亭電車男痴漢o既大英雄!!    話時話R, 橫掂你任`任貼開都唔覺得同私隱權or禮義廉恥過唔去, 不如將曉雯D網文一字不漏搬曬過\, 兼定期更新, 佢鎖唔鎖文都唔驚啦 ~~

至於曉雯嘛, 駛乜理佢B, 細個時就話聽父母老師講要為他人M想F, 而家? 大陸同胞都有辦你睇啦, 自己高興咪得囉! post 幾張人Jo既私人相就搏到幾聲讚美, 容易過俾miss 阿sir老細讚多多聲, 唔係唔做呀?

況且, 曉雯可以點? 最多咪鎖blog然後on air 時冇乜笑容, 唔通會介意到出年唔續約而轉行咩? 就算真係冇得再見佢, 我都唔會怪樓主今次無私奉獻o既偉大情操, 反而會叫主播們多多學習添!!

懷念白雪的擁抱 ~~

做過五十萬份之一,做埋十五萬份之一。

由於出現罵戰!
現關閉主題!
歡迎轉載,以廣留存!
最憎d人set權限

yeah ~~ 曉雯膉j旗@截票一刻 ~~ she always looks sharper in big moments   nice caps, thz bros

p.s. 今次M個曉雯私相post咁快冇W? 唔會因為我篇長文o掛 ~~
懷念白雪的擁抱 ~~

做過五十萬份之一,做埋十五萬份之一。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。