推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

31 12
發新話題

陽x酒店-----大長今同你起機

陽x酒店-----大長今同你起機

坐落於五星級酒店的負一樓,陽x桑拿,以前是一間正規場,
改組後,現變成一個 5星級的機場, 在這裡,只會感到清靜及豪華,
你不會看到星期 五六晚,kp及fy 人頭擁擁的情況,
在這裡,一般都是酒店的商務客人及高消費的人客

有新場,當然都要去試試, 人一世.物一世,都要見識下,
當晚就如以往一樣,wwish去機場都是玩2Q, 2個都是全新bg,
以前從未做過骨場,一個是 xx號, b波 pink lin 重要幾靚女下,
可惜心態未能完全放開,有點拘緊,日後放開一點,應成大器,

第二個介紹的, 就是今次的主角----大長今,bg號碼 @*
朝鮮出生, 但居於長白山, 操純正普通話,32AB左右,
純情少女FEEL,無撈味,純過蒸餾水90-100磅左右,

開心的過程就由以下對白開始
wwish:你咩名呀
長今:我叫 xyz
WIN:物春野名呀, 我聽不懂,我的普通話很爛
長今:都話XYZ???,你聽不懂, 就叫我 28號啦,
wwish:物28 號呀, 我想叫你名喎, 28號, 大鐵人28號牙
長今:糸呀, 咁你又咪名呀?
wwish:你 28號,我咪 27號 LAW
長今:在勁笑

PART 1
我一向不喜寫 PART1, 今次都要簡單寫寫佢,
到陽X, 就當然是陽光式,咁陽光式又有何不同?
就是真正全身推油, 對有要求的 C兄是個好選擇,的BG都要好出力下,
比按中式還辛苦,當然人客就最舒服,如果你不做推油的話,
就去其它 268場好過,

PART 2
有好的開始,就是成功的一半,個BG新做未夠2星期,以前又來系未做過骨場,
佢的手勢我都不敢期望,一開始就攬低佢, 男上女下,
個 feel 好正法, 點正法?好似讀中學時,第一次帶女同學回答家搞野,
我一路解佢件衫, 佢一路話吾好, 但只得輕微反抗,
柔弱的爭責,加上無助的神情, 真是非筆墨能形容,
小女波,不大不小, AB波左右, 最好的還是上下不格手,
須是新人, 但態度非常良好,
鐘意食新人的 c只, 都系果句,要去趁早

價錢:酒店客約470, 現做特價約370至 7月15日, 現有 VIP card 送,
        遲的仲有coupon 送, 最後埋單約29x,價錢記得不太清楚
        各c兄記緊入場前,先在前台問清楚$ 及各項優惠

上個星期我前後都去了3次,如反應良好,會出多篇報告

相關搜索目錄: 酒店 普通話

回復 1# 的帖子

Thank you very much for the ......... !!  
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 wwish 於 2008-7-6 01:52 發表
改組後,現變成一個 5星級的機場, 在這裡,只會感到清靜及豪華, ...
歡迎廣告report

相關搜索目錄: 廣告 酒店
比自己、比夢想更重要的東西永遠都存在著……

五星級收費,但係吾係有五星級服務呢?

去過嘅朋友請分享下,我經過門口望過下就走咗去第二間,Sorry。

Seems fine.......a change of taste to 5 star hotel!
I had been there before the change of system and was not impressed at all.  Maybe we can find fun now!

引用:
原帖由 dw78 於 2008-7-6 11:56 發表
Seems fine.......a change of taste to 5 star hotel!
I had been there before the change of system and was not impressed at all.  Maybe we can find fun now!
Oh,i see,thanks.

Good report,but $370hj only?

回復 7# 的帖子

yes , only hijet service

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-7-6 10:58 AM 發表

歡迎廣告report
這樣的回覆,
就令到到會員提不起寫長報告的原因,
寫得詳細少少, 就被說廣告

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 QQCK 於 2008-7-6 12:45 發表
Good report,but $370hj only?
Yes, a bit on the high side.

引用:
原帖由 wwish 於 2008-7-6 13:31 發表

這樣的回覆,
就令到到會員提不起寫長報告的原因,
寫得詳細少少, 就被說廣告
寫得詳細係好.......
但係你呢D叫做畫公仔畫出腸,
驚死D人睇完唔幫襯咁,
同D夜游雜誌既鱔稿有乜分別?

相關搜索目錄: 雜誌 廣告

引用:
原帖由 anakin 於 2008-7-6 22:42 發表

驚死D人睇完唔幫襯咁,

相關搜索目錄: 雜誌

蟮稿既典範, 廣告界既奇材!

小小寰球,有幾個蒼蠅碰壁。
嗡嗡叫,幾聲淒厲,幾聲抽泣。

我唔係版主, 無權亂講野, 講錯分分鐘俾人ban

$370 is  quite expensie!!

回復 1# 的帖子

C兄....你都算係長情....
親身經歷....我上個月某個星期日去過..(仲要實收我二百幾三百有找喎)..
成個下晝先得兩作BG番工.......你一個星期去三次!!!.....
除非你係果度個部長或主任...

回復 16# 的帖子

又或者佢其實係女女呢!!??
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

回復 16# 的帖子

有時 hardsell 過龙, 会有反效果..............
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,啜到 D 女变奶媽,囡囡猛話跨啦啦!

回復 19# 的帖子

不過, 都係揾歺食啫! 唔太過分或者露骨, 算把啦!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,啜到 D 女变奶媽,囡囡猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 anakin 於 2008-7-6 10:42 PM 發表

驚死D人睇完唔幫襯咁,
就系因為個場個收費較為特別,
所以就提醒下消費者,
問清楚對自已有著數

相關搜索目錄: 雜誌

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-7-7 12:57 PM 發表
C兄....你都算係長情....
親身經歷....我上個月某個星期日去過..(仲要實收我二百幾三百有找喎)..
成個下晝先得兩作BG番工.......你一個星期去三次!!!.....
除非你係果度個部長或主任...
我重試了 (^ 和!^,
信不信由你,
不過就不會出報告分享,
費事比人話出廣告

因你是 xx的會員,所以能2xx埋單,對否,
因價錢比較浮動, 所以要出聲講清楚,
但太清楚則被視作為廣告, 無奈

咁請問聲即係邊間酒店同地址

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 wwish 於 2008-7-6 01:52 發表
改組後,現變成一個 5星級的機場, 在這裡,只會感到清靜及豪華,
你不會看到星期 五六晚,kp及fy 人頭擁擁的情況,
在這裡,一般都是酒店的商務客人及高消費的人客 ...
謝謝, 師兄寫得好詳細, 明天我上去走一次.

引用:
原帖由 webhunter 於 2008-7-7 11:44 PM 發表
咁請問聲即係邊間酒店同地址
深南東路, 芙蓉賓館側, 西武百貨,向西村對面

31 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。