推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

33 12
發新話題

請大版主添置回999存量的金錢卡

請大版主添置回999存量的金錢卡

唔知邊個買哂                          
ps:我買左好少咋

hello! Mr Xocat, can u see this post

引用:
原帖由 ktwu2005 於 2008-7-11 00:08 發表
唔知邊個買哂                          
ps:我買左好少咋
有果陣又唔去買 ,
到無又出來要人加.

咩心理呢!!!

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-7-11 15:40 發表

有果陣又唔去買 ,
到無又出來要人加.

咩心理呢!!!h:" /> h:" /> h:" />
買哂當然要加, xocat 又未玩完, 唔可以咁快斷貨......

Ok.

引用:
原帖由 xocatII 於 2008-7-11 16:34 發表
Ok.
又貴左

瘦田無人耕 ,耕開有人爭 ,

咩世界...........

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-7-11 17:35 發表

再加

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-7-11 17:35 發表

哇, 你咁有錢o既? 俾你掃貨?!
......!

引用:
原帖由 xocatII 於 2008-7-11 16:34 發表
Ok.
咦?最近努力好多禾!
咦?个image又变左禾!
到底你系咪以前果个batman呀?会唔会换左演员呢?

I'm no longer the batman before... I have changed... this city deserves a better class of criminal... and this forum deserves a much better class of batman.  

引用:
原帖由 xocatII 於 2008-7-12 13:36 發表
I'm no longer the batman before... I have changed... this city deserves a better class of criminal... and this forum deserves a much better class of batman.  
開左自動補貨o米唔使成日手動o羅 ,
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-7-12 14:57 發表

開左自動補貨o米唔使成日手動o羅 ,
唔贊成
不如一星期補貨一次

不要 set 12Px 以上,不是便D字走了位不見了,
想出面的字大些 ,不是這樣 set 的

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 xocatII 於 2008-7-12 13:36 發表
batman,

而家人人都變成憶萬富豪, 你覺得你所建立的金錢制度還有任何意義嗎?

請停止無聊的遊戲.
面對現實喇, 多左呢d無聊道具玩唔會吸引更多的會員&增加呢度的hit-rate!
......!

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-7-14 02:52 發表
batman,

而家人人都變成憶萬富豪, 你覺得你所建立的金錢制度還有任何意義嗎?

請停止無聊的遊戲.
面對現實喇, 多左呢d無聊道具玩唔會吸引更多的會員&增加呢度的hit-rate!
你唔好咁多事喇 ,而家不知幾好玩........搶.............呀........搶.............呀........搶.............呀.......
幾過癮

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-7-14 21:25 發表

你唔好咁多事喇 ,而家不知幾好玩........搶.............呀........搶.............呀........搶.............呀.......
幾過癮
人地低能玩就算喇, 你都低能埋一份   
......!

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-7-14 21:43 發表

人地低能玩就算喇, 你都低能埋一份   
咁你又玩?!
日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-7-14 21:25 發表

幾過癮   
要做億萬富翁好難, 如計用一次賺左850蚊, 買哂999張, 有80幾萬, 要買百幾次先有
按得快, 就可以有多 d 錢,

引用:

幾過癮
唔知幾時有「枕頭狀」卡、「管理員致電俾你」卡賣呢?!

引用:
原帖由 Butt 於 2008-7-14 21:48 發表

唔知幾時有「枕頭狀」卡、「管理員致電俾你」卡賣呢?!
车…毕兄都无捞啦!以上两种卡对我地d小市民无乜用既!如果你以前在位既时候有既话,可能都仲有得同人地撑下!

引用:
原帖由 Butt 於 2008-7-14 21:46 發表

咁你又玩?!
之前買落, 見而家無晒, 咪試下放出來睇下有無人買囉!

之前用$100叫價都有人落疊架

Butt兄, 要捉我的話再努力啦
......!

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2008-7-14 22:24 發表

车…毕兄都无捞啦!以上两种卡对我地d小市民无乜用既!如果你以前在位既时候有既话,可能都仲有得同人地撑下!
如果我好似人地咁攻於心計的話就一早去左鵝頸橋,順便請埋隻「叮噹」
番黎喇!

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-7-14 22:24 發表

之前買落, 見而家無晒, 咪試下放出來睇下有無人買囉!

之前用$100叫價都有人落疊架

Butt兄, 要捉我的話再努力啦
無,見你識低(手查)高沽,好有市場觸覺咁o者!

引用:
原帖由 Butt 於 2008-7-14 22:40 發表

無,見你識低(手查)高沽,好有市場觸覺咁o者!
講番轉頭, 真係話咁快就有人買左
......!

33 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。