推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

48 12
發新話題

[疑難] 福田 水都國際健康俱樂部 可有另類服務??

引用:
原帖由 CHANGMAO 於 2008-7-15 18:22 發表
呢個場我未去過
但女長毛去完就屌屌聲話唔抵玩
按得唔好
代支最少50兼且毛上限......嘻嘻!
按得好唔好撞手神吧,不過真係人多。

Kmy 鍾意對面果間芙蓉樓,好正

我帶髐臛ㄖ獀v去水立方玩,係房內玩放d

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-7-17 11:39 發表

按得好唔好撞手神吧,不過真係人多。

Kmy 鍾意對面果間芙蓉樓,好正
禮拜五六日會好多人 ...weekday一至四去啦 ...無乜人架 ..
kmy對面芝芙蓉樓係乜東東 ? 願聞其詳..

引用:
原帖由 精液大師 於 2008-7-18 11:03 發表

禮拜五六日會好多人 ...weekday一至四去啦 ...無乜人架 ..
kmy對面芝芙蓉樓係乜東東 ? 願聞其詳..
芙蓉樓係飯店,九點重要排隊。

唔明白點解成日都有人發問呢類問題
係人都知水都係正骨場
係人都知任何一間正骨場
總有個別技師偷偷地提供另類服務
我地答樓主——冇——佢必然唔信要查根究底
我地答樓主——有——佢又必然半信半疑
咁既問題問果個把撚
答果個仲把撚

回復 35# 的帖子

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-7-18 11:53 AM 發表

Yes, it sounds a good place

羅湖区 有間 芙蓉桑拿, 很出名
芙蓉桑拿 --- girls are pretty there

水都 --- there is a massage like Queen style at Queen Road, not a secret anymore~~

引用:
原帖由 hohojei 於 2008-8-8 21:48 發表
蓉桑拿 --- girls are pretty there
水都 --- there is a massage like Queen style at Queen Road, not a secret anymore~~
What package?

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-7-19 05:17 PM 發表

廢話連篇
唔好話人廢話連篇,佢講既系事實,

水都系正骨場,好多人都知,但有d人系到,

吹水唔沫嘴,真真假假,up得就up,

正所謂...問得on九,答得無聊.....

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

唉,深圳有邊間場毋鬼機? (技C如C9般的場另計)

唔好將個別技C嘅行為imply係所有人身上.......

厘個星期去一次都好

CHing, Please PM me for more details and recommended number, BTW, how much is it please?

48 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。