推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

你重記吾記得你第一個搵嘅小姐係乜野樣呢?

我當年忍吾住上深圳第一次搵小姐,我第一次一定要搵個自已鐘意嘅類型,最後搵咗個四川囡囡,廿二歲,一米六三高,完全係我喜歡嘅樣貌,身材就一般般,我同佢講我吾係處男,但係第一次上嚟搵小姐,我希望佢畀我做兩次,我驚太快玩完,佢話睇情況,因為係第一次搵小姐,感覺好特別,又特別興奮,我當正佢女朋友咁玩,我倆都因為太投入居然冇用套就入咗,太舒服之下都吾理得咁多,玩咗五六款體位最後重中出埋,我倆都玩得好開心,休息咗十五分鐘見重有廿幾分鐘我要求嚟多次,囡囡見我小弟弟又起頭笑住話我好壞,咁講即係得啦,我又再玩餐飽,又再玩多三四款體位,爽到爆,最後又係冇用套中出,時間都玩到過晒成個幾字,好滿足,我簽單時見佢吾係好開心,我問佢係吾係想我另外畀小費,佢話吾係,只係剛才做兩次都冇用套佢驚有BB,我話吾好意思我忍吾住就入咗,佢講除咗以前男朋友,其他客人都末試過吾用套,我聽到都安心啲,我都怕第一次搵小姐忍吾住打真軍就中招,好彩都冇事,頭尾搵個佢兩次,第二次搵佢都成五六個月後,佢開頭都吾係好認得我,講返打真軍就即克記得返,呢次又係做兩次,為咗吾好害人,用套做,用套重玩耐啲,第三次去搵佢已冇做,聽聞改行冇做小姐路,我心裡重掛住佢,希望佢日子過得幸褔快樂。

A Thai girl in Macau 賽馬車會。

相關搜索目錄: 賽馬

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-7-14 00:45 發表
A Thai girl in Macau 賽馬車會。
請問七哥( 泰妺喺澳門賽馬車會 )係乜野意思?

相關搜索目錄: 賽馬 澳門賽馬

引用:
原帖由 天使之施 於 2008-7-13 16:04 發表

我當年忍吾住上深圳第一次搵小姐,我第一次一定要搵個自已鐘意嘅類型,最後搵咗個四川囡囡,廿二歲,一米六三高,完全係我喜歡嘅樣貌,身材就 ...
先生忍吾住打真軍
小姐忍吾住講大話

比自己、比夢想更重要的東西永遠都存在著……

我第一次是自己上了旺角馬籃
沒什麼太深印象, 只記得是個港女, 廿多歲, 唔靚唔醜無身材

第一次在香港遇上心儀的囡囡是在尖東 Kobe sanua
這個囡囡是我心中的女神,柏安妮feel, 林嘉欣那種小小肉地的港女妹妹
佢好好仆, 好投入, 叫床時都是好斯文地咬住嘴唇在我耳邊輕叫
她的西洞不是最窄最緊最多汁, 但她非常投入, 給你感覺是和男女朋友做愛一樣
她亦是我極小數一邊做愛, 一邊濕吻的囡囡
去那裡, 除非她是放假, 我一直都是找她, 試過等3個多鐘
我仲做了這個場關門的最後營業的一個客人
我有她電話, 但不敢打擾她, 希望她做回正行

第一次在大陸遇上心儀的囡囡, 正如之後在大陸遇上心儀的囡囡一樣
都是由於囡囡嘗試從我身上行騙而結束
唉......

比自己、比夢想更重要的東西永遠都存在著……

[quote]原帖由 hongkonger 於 2008-7-14 12:57 發表
我第一次都係上油麻地馬籃
印象中係幾後生下,大陸妹,眼大樣幾甜下
不過無乜交流,皆因當年我D普通話係非常有限公司

相關搜索目錄: 普通話

Dec 1999 Japan (JPY $30,000 for KTV & two hrs ML, I needed to pay "love-hotel" charges)
that Jap gal is about 24 yrs-old, about 160cm, i think she was 33B 24 34.
not wild type but decent.....................however................................
she blow me then I got in for minutes............................finally, my little bro strike(refuse to erect), i think i was too too nervious.......................

引用:
原帖由 bbfacehk 於 2008-7-14 18:30 發表
Dec 1999 Japan (JPY $30,000 for KTV & two hrs ML, I needed to pay "love-hotel" charges)
that Jap gal is about 24 yrs-old, about 160cm, i think she was 33B 24 34.
not wild type but decent............ ...
厲害...你第一Q就...遠征海外.立國威...佩服

引用:
原帖由 天使之施 於 2008-7-14 02:51 發表

請問七哥( 泰妺鶹D門賽馬車會 )係乜野意思?
二十幾年前,現在的澳門賽馬會是賽馬車的,當年的老板是"鬼王葉漢"。

那時,在裡面有一間 club.其中在很多泰妹。當年,北妹還不是很流行,還是沒有那麼多的。

後來,賽馬車會被"何生"吞了。改了做賽馬會!

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-7-14 18:49 發表

二十幾年前,現在的澳門賽馬會是賽馬車的,當年的老板是"鬼王葉漢"。

那時,在裡面有一間 club.其中在很多泰妹。當年,北妹還不是很流行,還是沒有那麼多的。

我第一次去澳門club都係坐泰妹....果度仲有金魚缸添....
都差唔多廿年前囉.....

小弟第一次搵囡囡,係五年前去旺角的 "愉快" 馬檻,問馬檻早就已經關門大吉,囡囡係一個十八/九歲的四川妹,佢叫做啊玉,但係佢一入到房,就同小弟講,佢係小弟的 "小玉妻" ,佢叫床的時候,仲會不停叫小弟做 "相公/十郎" ,小弟都禮向往來,叫返佢做 "小玉" ,現在想起都覺得幾溫馨

i went to shi long ard 20 year ago, i pick one mid age girl ... to be honest she do know how to 'sit table', like a small bird and she is so wild on the bed and serve me like a king, of course i have 3 rounds and being squeeze the last drop before heading back home...
Never look back and no regret

第一個好像是湖南還是四川的,但老實說,印象沒那麼深了!

第一次係玩C鐘, 個妹妹仔應該都係18-22

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-7-14 12:45 發表

先生忍吾住打真軍
小姐忍吾住講大話
同一間場我試過其她廿幾個囡囡都堅持要用套,個個都話冇其她技師會願意吾用套,亦話佢哋姊妹有共識,吾做壞規舉,我亦冇爆出嚟話我試過邊個得,位囡囡我第二搵佢佢亦堅持我要用返套,所以我都信佢冇呃我,呃我我都冇另畀小費,又玩咗兩Q,點講我都著數晒。

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-7-14 12:57 發表
我第一次是自己上了旺角馬籃
沒什麼太深印象, 只記得是個港女, 廿多歲, 唔靚唔醜無身材

第一次在香港遇上心儀的囡囡是在尖東 Kobe sanua
這個囡囡是我心中的女神,柏安妮feel, 林嘉欣那種小小肉地的港女妹妹
佢 ...
女神難求,恭喜。

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-7-14 13:33 發表
[quote]原帖由 hongkonger 於 2008-7-14 12:57 發表
我第一次都係上油麻地馬籃
印象中係幾後生下,大陸妹,眼大樣幾甜下
不過無乜交流,皆因當年我D普通話係非常有 ...
可否分享下過程如何?

相關搜索目錄: 普通話

引用:
原帖由 bbfacehk 於 2008-7-14 18:30 發表
not wild type but decent............ ...
三千蚊吾洗玩地道日本妹,0K啦。

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-7-14 18:49 發表

第一次畀咗泰國囡囡,記得記念。

引用:
原帖由 Cyberman 於 2008-7-14 19:18 發表
1994 in Singapore, a Malaysia Chinese girl, good memories
係馬拉妹定華人?

my first time was a Thai girl in Macau.  The place was closed down already.  Quite a while ago, but the experience was unforgettable.  The thai girl was still the most beautiful girl that I have ever met to date with extremely good body figures.

引用:
原帖由 天使之施 於 2008-7-13 16:04 發表
重記吾記得你第一個搵嘅小姐係乜野樣呢? ...
I really really forgot the face of this girl, it's because, long long time ago !  BUT I know when & where to pick only !
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。