推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

31 12
發新話題

祝賀冰河版主手術成功

祝賀冰河版主手術成功

話說冰河版主有日邂逅了俏護士

為求日對夜對,問Kmy有乜計 ...

Kmy 道:所謂近月樓台,老虎都入院住個 private room .... 朝タ相對,晚晚磨 ... 實得米   ... 做D小手術,No problem 嘛 ... 所謂 no pain , no gain ....

冰仔口震震: Really  ...

Kmy 道: Really

於是入院 ...

細摩,Lafite,Air Supply 等老友各送點 0.03、戰神 、偉姐...

Anakin 最夠雷氣:贈上 Dowload 版 加騰鷹絕技教學 ...

入院 ..

俏護士問:搞邊科?

冰仔:你覺得我邊度唔順超就做左佢 ....

俏護士: 哦: .....

....

...

..

.

祝賀冰河版主手術成功!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

割包皮????
又剃毛又日日洗傷口,
日日都比個護士劣劣下,
真係愛與痛的邊緣

祝賀冰河版主手術成功!
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

祝冰河早日康活

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-7-17 22:19 發表
話說冰河版主有日邂逅了俏護士

為求日對夜對,問Kmy有乜計 ...

Kmy 道:所謂近月樓台,老虎都入院住個 private room .... 朝タ相對,晚晚磨 ... 實得米   ... 做D小手術,No pr ...
乜師父你咁大整古啊.....希望冰河版主唔好做咗另一個C君~     

C君去醫院割包皮,剃毛的時候(割包皮要先把陰毛剃光)是一個漂亮護士,成年男士嘛,血氣方剛,看到漂亮MM拎著他那東西,心術當然就不正了,腦子歪幾歪,那話兒就豎起來,本來做這種術前準備時那話兒豎起來也算是正常的生理反應,只不過C君最後竟然射精了,搞得護士手上衣服上都是,氣得那護士直發抖,心婸看我怎麼收拾你

手術過後C君住院,第二天那護士MM走到C君床前,拉高護士裙露出大腿、底褲,嗲嗲的說:你覺得這內褲好看嗎?C君一看,熱血沸騰,只聽下面啪啪幾聲,慘了,爆線了。。。。只好推進手術室再縫一次,痛苦。。。。。
  第二天,護士MM又過來了,站在C君床前,解開二個扣子,波濤洶湧躍然而出,嗲嗲的對著C君說:你看看人家的身材如何呀?啪啪啪”C君下身一串聲響,又爆線了。。。

做完第三次縫線的那天晚上,護士MM帶著二個漂亮女同事來到C君床前。。。。。。至於發生了什麼事就不得而知了,總之最後C君足足住了一個多月的醫院,據說那話兒都已經縫得無落針之處了。。。。

祝冰河版主早日康復~

雖然唔知咩事 ,但都要講聲祝冰河兄早日康復! 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-7-18 09:42 發表
雖然唔知咩事 ,但都要講聲祝冰河兄早日康復! 
佢地好似講左去第二度

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-7-18 10:17 發表

佢地好似講左去第二度
細路,呢度唔岩你睇架 ...

謝謝各位關心!

小弟只是入院做中耳的微創手術,今天已出院回家休養!

P.S.養和真係好撚貴,住了兩天唔見四皮嘢!

引用:
原帖由 冰河 於 2008-7-18 13:38 發表
謝謝各位關心!

小弟只是入院做中耳的微創手術今天已出院回家休養

P.S.養和真係好撚貴住了兩天唔見四皮
  好似真係貴d喎

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

引用:
謝謝各位關心!

你上個月送架車比阿 Yumiko (常平版) 都十幾皮啦 ...

引用:
謝謝各位關心!

養和...................聽聞D護士好靚
尤其是戴住口罩,把聲好温柔個D

PS : 肉赤都係一次過,最緊要都係搞掂個身體.....

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-7-18 14:58 發表

你上個月送架車比阿 Yumiko (常平版) 都十幾皮啦 ...

引用:
原帖由 anakin 於 2008-7-18 14:59 發表

養和...................聽聞D護士好靚
尤其是戴住口罩,把聲好温柔個D

PS : 肉赤都係一次過,最緊要都係搞掂個身體.....
D護士個個戴哂口罩,所以唔知靚唔靚?
但係佢哋真係好温柔!

引用:
原帖由 冰河 於 2008-7-18 21:31 發表

D護士個個戴哂口罩,所以唔知靚唔靚?
但係佢哋真係好温柔!
通常佢地都係紮起頭髮,
睇耳仔同後頸都可以推斷皮膚細緻程度,
睇眼同口罩突起既形狀可以推斷面部輪廓,
睇小腹同腳可以知肥瘦,
係爭在睇唔到棚牙同個口,
人地交更個陣貢埋去咋暈咪就睇埋

引用:
原帖由 anakin 於 2008-7-18 21:53 發表

通常佢地都係紮起頭髮,
睇耳仔同後頸都可以推斷皮膚細緻程度,
睇眼同口罩突起既形狀可以推斷面部輪廓,
睇小腹同腳可以知肥瘦,
係爭在睇唔到棚牙同個口,
人地交更個陣貢埋去咋暈咪就睇埋
溝護士係冰河既強項 ...   君記果D。

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-7-20 00:05 發表

唓.....原來君記果D....
君記醫院D護士好聽話架,
只要你鍾意,乜罩都肯除啦,
何況區區口罩

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-7-20 00:05 發表

我去君記都唔揾護士!

冰河原來去左溝蘐士。

引用:
原帖由 anakin 於 2008-7-20 22:15 發表

唓.....原來君記果D....
君記醫院D護士好聽話架,
只要你鍾意,乜罩都肯除啦,
何況區區口罩
冰河在社團係出左名既"水魚仔"
兩日係養和使在4皮,醫藥費加埋係1皮,有3皮係佢俾D護士妹買野食既 ...

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-7-21 19:02 發表

兩日係養和使在4皮,醫藥費加埋係1皮,有3皮係佢俾D護士妹買野食既 ...
3皮野買野食?
好彩唔駛同冰河兄爭食

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-7-21 19:02 發表

我只會為雅典娜甘心做水魚咋!

引用:
原帖由 冰河 於 2008-7-21 23:57 發表

而家唔再會就好。

連血魔都結左婚,阿天、志偉都快啦,你咪吊吊fing lor ...

溝女唔係下下講錢架麻
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 冰河 於 2008-7-21 23:57 發表

你條友咪挑三揀四,老婆心地好對你好就得啦,你老味咪個個都話係扒。

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-7-22 00:23 發表

而家唔再會就好。

連血魔都結左婚,阿天、志偉都快啦,你咪吊吊fing lor ...

溝女唔係下下講錢架麻
你又話介紹D女俾我識?得個吹字!

31 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。