推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

142 123456
發新話題

[原創] 代貼 - “精”盟會 – 精盟4號, 蜘蛛俠 一地兩檢, 出兩個結果 !

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-24 16:41 發表
The nickname SiuDorLina is so appropriate to describe her.......... I like it very much. And I like squeezing, licking and sucking her SiuDorlin very much, too.
See, I'm quite good in "inventing" a name for something or somebody.  SiuDorLina is one, and lavatorization is another!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

Haha... dam... after you squeezing, licking and sucking her.. what could we do when we eat her next time
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2008-7-24 17:24 發表
Haha... dam... after you squeezing, licking and sucking her.. what could we do when we eat her next time
Bring some alcohol swab, wipe her bxxps before you squeeze, lick and suck her lor! That could prevent cross-infection!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

年年"淨身", 令你放心...
但各C兄 要小心, 8/8 就快到 自己執生啦 !

引用:
原帖由 kismyass 於 2008-7-24 17:32 發表
年年"淨身", 令你放心...
但各C兄 要小心, 8/8 就快到 自己執生啦 !
8/8咪淨埋個心囉!!

你地呀... 我一定會去搵佢既 !!!
哼 !!!

to wawa:

please... we are waiting your update !!!
quick ! before your trip ar !
沒有一種活動像 Fxxk those hot chicks 般, 讓我感覺這樣激動, 思想如此起伏. 亦余心之所善兮雖九死其猶未悔.

This is Anfield ! 這裡便是晏菲路 ! You'll Never Fxxk Alone !

回復 131# 的帖子

去唔到就無謂勉強, 冇幸福架..............

我有 SiuDorlina 的艷舞連環圖, 準今日发佈, 朦 D,  但有动感, 少少睇头啦!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,啜到 D 女变奶媽,囡囡猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-25 08:34 發表
去唔到就無謂勉強, 冇幸福架..............

我有 SiuDorlina 的艷舞連環圖, 準今日发佈, 朦 D,  但有动感, 少少睇头啦!
小...聽q住你講先啦!即管放長雙眼睇吓有冇野出!你再冇野出我就買定迫擊砲去打你隻飛機!

回復 133# 的帖子

乜唔係用 nui nui 嗰 D 導彈打我咩?!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,啜到 D 女变奶媽,囡囡猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-25 09:00 發表
乜唔係用 nui nui 嗰 D 導彈打我咩?!!
小,你當我傻呀,咁咪即係益x咗你!!

回復 135# 的帖子

兄弟嘛, 咁都要計得咁盡?

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-25 09:07 發表
兄弟嘛, 咁都要計得咁盡?
同你有親呀,唔X計!話時話,你臨上路前仲有唔夠九個鐘比你出野,好自為知!

回復 137# 的帖子

Perhaps I'll visit Ella some time today............. maybe to HL? Who knows?

No... your application is not approved... stay at home or office and finish your task first... otherwise... JM will arrange a vote to fire you...

"Fire you by our sperm"
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

回復 139# 的帖子

OK la! Retav gor........... my file will be uploaded SOON!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-7-25 10:03 發表
OK la! Retav gor........... my file will be uploaded SOON!
唉,都17:15啦,仲未有野upload,睇怕都係凍過水!買定迫擊砲打佢隻飛機都得喇!!

點止呀....
無既話.... 就要行刑 ~~~!!!

而家臨時任命... JM asso. 既刑部主管...
就由我來擔當.... 我相信無人反對架啦....
反對都無用架啦.... 決定左架啦....

我而家係刑部主管...
我決定要係 sq... hospital 小文員... 同埋 ella .... 面前...
將蛙蛙行宮刑.... !!!

而呢 3 條女.... 以後就留比我地啦 !!

哈哈哈哈哈 !!!!!!!!!!!!
沒有一種活動像 Fxxk those hot chicks 般, 讓我感覺這樣激動, 思想如此起伏. 亦余心之所善兮雖九死其猶未悔.

This is Anfield ! 這裡便是晏菲路 ! You'll Never Fxxk Alone !

142 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。