推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

28 12
發新話題

[原創] 花仔小報告!

花仔小報告!

文筆差 請勿介意      跟損友約三點半到達花仔,女不多尤其陀地都做緊野,卒之來了兩件北女,普通貨式 !!唯飲下酒、抽下水,不知不覺亦坐了一小時有多 !然後媽咪入來說有陀地返來,問我地換唔換?仲要問,梗係換啦.............. !損友換來一位短裙長腿少女(損友好滿意下) ,我就來了一位嬌小玲瓏的;叫做o.k啦!都有d親密接觸既 !約九點多埋單,盛惠$3200!!(係咪加左价呢?)就此完場   謝謝觀賞!
本帖最近評分記錄
  • auriga00 體力 +30 多謝報告 2008-7-22 09:56
  • auriga00 威望 +30 多謝報告 2008-7-22 09:56

咁都玩左六個鐘喎,如無再換囡囡的話,即係第二輪都坐左差不多五個鐘!

唔知可唔可以詳細少少介紹下D囡囡?
... 原來我冇簽名檔 ...

on...................................9
本帖最近評分記錄
  • auriga00 體力 -20 現經網友投訴涉嫌人身攻擊,如不再修改將會 2008-7-23 11:05
  • auriga00 威望 -20 現經網友投訴涉嫌人身攻擊,如不再修改將會 2008-7-23 11:05

引用:
原帖由 sa9492 於 2008-7-22 11:25 發表
on...................................9
???????????????why ??

引用:
原帖由 sa9492 於 2008-7-22 19:25 發表
佢點 ON 9, 麻煩多寫幾隻字以證明之.
小小寰球,有幾個蒼蠅碰壁。
嗡嗡叫,幾聲淒厲,幾聲抽泣。

我唔係版主, 無權亂講野, 講錯分分鐘俾人ban

其實當時我已發警告給此人要他解釋,但現在仍未有回覆。

其實同類情況於「香港其中一個討論區」中經常發生,該網有好多人都諗唔到原來呢個世界係有人使過千去玩而唔係花三幾百去一樓一,最奇離就係佢地仲個個「以為自己好醒好識食」咁去話人 。希望呢批井底之蛙唔會在此處出現

其實都有成六個鐘喎﹗每人都係千六蚊都算平喎﹗
我去旺角場咁多個鐘都差唔多啦﹗
版主,你可唔可以講下花仔係點收費呢﹖

如果我一個人去,下午2-3點倒,坐到6點倒,
太約要幾多錢呢﹖同埋呢個時段會唔會冇乜陀地番呢﹖

我去開旺角場,尖東場聽見個收費都怕怕,但係聽各位咁講又ok喎﹗
希望各位c兄賜教﹗

三千二, 六個鐘, 兩個人, 如果咁算貴...
唉! 我兩千幾, 四個場, 真係好 on 9....

引用:
原帖由 CHASER 於 2008-7-23 17:02 發表
其實都有成六個鐘喎﹗每人都係千六蚊都算平喎﹗
我去旺角場咁多個鐘都差唔多啦﹗
版主,你可唔可以講下花仔係點收費呢﹖

如果我一個人去,下午2-3點倒,坐到6點倒,
太約要幾多錢呢﹖同埋呢個時段會唔會冇乜陀 ...
每人既見識都唔同...

簡略少少講:五點前唔使二百一個鐘,九點前二百幾近三百一個鐘,之後差不多四百一個鐘。再加入場費每位一百,果盤 nuts 都要幾十,再加百分之十五小費。另外五點前免開機(卡拉OK)費,之後去就要約二百(細房)至三百(大房)不等。

諗住到六點不如五點前埋單,抵好多。另外五點前就真係比較少純正本地囡囡,不過呢個始終係大場,一定唔會有無證北姑,最多只係新移民。

花仔唔同大富豪、富都會、俏佳人呢類高消費出街場,收費其實只係比旺角佐敦高少少,但個計法都係一樣。所謂高消費出街場因為每晚營業時間短,只係做一轉茶同一轉晚,兼話明係「出街場」,所以一般都係以「套餐」價計。因每節都要加埋街鐘落去,所以會有千五起坐兩個鐘茶舞呢個價,但其實已包埋兩個街鐘,計返條數都未至於係天價。譬如晚舞二千五我可以坐到四個鐘(九至一),已計埋兩個街鐘的話其實都未算太貴。兼且好多時一點走,囡囡已經唔使返去。可以帶佢去食消夜,之後先去做「要做既野」

相關搜索目錄:

多謝版主解釋。

我都唔係次次去nc都會搞野,有時都係同d女女攬攬錫錫,唱下k,傾下計,
所以我從不坐北姑。因為佢地個個都係搞野至上,同埋話題唔係咁岩,反而陀地就唔係個個要搞野,好傾d嘛﹗

我想問下呢個塲既肉金價係多少﹖
陀地係唔係大部份係金﹖
係金的話,可唔可以做我上面講的事﹖
唔好怪我無知,因為我起旺角、佐敦從不坐金,
坐木,我會有選擇權,搞定唔搞,同埋d女又放d,
試過一次坐金,點下錫下都唔得,真係幾冇隠﹗

唔知尖東場既女會係點呢﹖會唔會一定要木先岩我要求呢﹖
多謝版主回覆﹗

引用:
原帖由 CHASER 於 2008-7-23 20:57 發表
我都唔係次次去nc都會搞野,有時都係同d女女攬攬錫錫,唱下k,傾下計,
所以我從不坐北姑。因為佢地個個都係搞野至上,同埋話題唔係咁岩,反而陀地就唔係個個要搞野,好傾d嘛﹗

我想問下呢個塲既肉金價係多少﹖
陀地係唔係大部份係金﹖
係金的話,可唔可以做我上面講的事﹖
唔好怪我無知,因為我起旺角、佐敦從不坐金,
坐木,我會有選擇權,搞定唔搞,同埋d女又放d,
試過一次坐金,點下錫下都唔得,真係幾冇隠﹗

唔知尖東場既女會係點呢﹖會唔會一定要木先岩我要求呢﹖
尖東場肉金價係公價千五
陀地的確大部分係金,不過部分木都可以幾好。
其實去到同媽咪講明你要求,如唔一定出街,不過要可以攬攬錫錫、痴身D既就得,佢地會幫你安排。
呢個唔係純正出街場,而且囡囡數目又唔少,所以唔一定個個出得街既都一定要出先肯坐,而唔出街既亦明白到有時多多少少都要接受D身體接觸,你唔制個客仲有大把選擇。當然,唔係個個都會咁諗,唔同人有唔同底線。我都試過坐個唔出街囡囡,可能大家都飲大左,大家都有隻手放左入對方條底褲入面,不過最後都係冇出街。

2 個 鍾 , 每 次 都 是 $1,050 - $1,100 埋 單

呢 段 時 間 最 多 陀 地 囡 囡 啊

引用:
原帖由 gy4470 於 2008-7-25 07:21 發表

2 個 鍾 , 每 次 都 是 $1,050 - $1,100 埋 單

呢 段 時 間 最 多 陀 地 囡 囡 啊
但呢個時間,金多定木多﹖會唔會d女見你唔搞佢,而坐得唔happy呢﹖
我試過起旺角,坐木,開頭都冇乜野,但聽到我話唔搞野,即刻唔同哂﹗
花仔d女會唔會有同樣問題﹖同埋d女係唔係好錫身﹖thx

引用:
原帖由 auriga00 於 2008-7-25 06:00 發表

尖東場肉金價係公價千五
陀地的確大部分係金,不過部分木都可以幾好。
其實去到同媽咪講明你要求,如唔一定出街,不過要可以攬攬錫錫、痴身D既就得,佢地會幫你安排。
呢個唔係純正出街場,而且囡囡數目又唔 ...
多謝版主回覆。
咁呢個場既女,多唔多錫身呢﹖多的話,choice又會少好多喎﹗
版主你又坐開d乜野type既女,有乜岩我口味既女同大班介紹呢﹖thx

回復 14# 的帖子

你要乜要求,同大斑講,要金要木,痴唔痴身,佢會同你安排,

呢個場既女,唔錫身既大把,HJ&BJ我都係埸搞過,

去多幾次,d女熟左就會有SO.....

仲有,我好少帶女出街,10次都冇一次.....

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2008-7-26 14:36 發表

我 未 試 過 即 場 喎

囡 囡 真 係 好 多 , 質 素 中 上

引用:
原帖由 glucerna 於 2008-7-26 06:36 發表

C兄你有冇搵開邊個tp﹖
女女有提供hj,bj服務﹖點收費﹖
同埋呢d女會係金定木呢﹖thx

呢個場有一個特性,就係有D陀地囡囡唔會開正牌頭係木。一來出唔出街決定權可以在自己手,二來比起班擺明出街既陀北高級,三來好似矜貴少少。

[quote]原帖由 CHASER 於 2008-7-26 03:26 AM 發表

C兄你有冇搵開邊個tp﹖
女女有提供hj,bj服務﹖點收費﹖
同埋呢d女會係金定木呢﹖thx [/quote

你有睇開就知我搵開邊個tp....

個度唔係123埸,我比500....

hj係金,bj係木.......

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

今日終於去左新花都一試。

下午4點9入塲,都係開c兄開的男大班。地方夠大,房間整潔,不過聽女女講間房係舊房。
差唔多5點入女。20歲女,幾靚。傾左幾個字,絕無多手。
大班好準時,15分鐘問枱,重自動幫我搵個痴身d。
過左一陣,又入左個19歲女女,講真靚就無剛才的咁靚,但勝左咁痴身,
15分鐘又問枱。大班說我話呢個好呀﹗咁我又話留低啦﹗

大家傾下傾下,大家愈左愈埋。搜下身就在所難免啦,不過只限上半身。下面就只可起外面摸。伸入去即克被擋住。冇得鍚,冇得車。不過都算啦﹗

同女女傾,話以前做開旺角,同埋以前都會同客出街,不過而家少d,話坐枱都賺到錢,最愛坐三十幾四十歲既客,豪d喎。(我唔係喎,會唔會無咁受歡迎﹖)

出去去廁所,見到都有幾個靚女行過,真係比旺角、左敦的高一班,同一樣係後生女,但絕對無咁mk feel。衣著sexy得黎又ok,真係後悔無坐多幾part。不過大班都話,d靚女多數都唔俾摸,比較高鬥。下次都唔知試唔試靚女好喎﹗

起門外,成日有人巡,裝個頭入黎,方死你起入面搞野。好似冇乜私穏。正當同女女玩緊時,就有人望過來。真係唔咁好囉。所以我真係唔明點解有c兄話可以起房內做bj、hj

番黎入房,坐多陣,七點鐘,埋單,侍應好快入黎,跟手女大班入黎,自我介紹一番,問我再坐唔坐,同埋話免我酒水,雖然第一次見面,但都好nice。比其他地區的真係唔同。

埋單。2個鐘多d,4:45-7:00pm,$796,$10tips俾侍應。完成花都之旅。(版主,價錢o唔ok呢﹖)

總結﹕女女質素係幾好,但亦同時地較錫身,如果純粹搵條女陪下,唱下k,飲下,呢度都係一個唔錯既地方。如果要搵條女玩,旺角,佐敦場會岩d,起碼d女會放d,無咁鍚身。
本帖最近評分記錄
  • auriga00 體力 +40 多謝報告! 2008-8-1 11:22
  • auriga00 威望 +40 多謝報告! 2008-8-1 11:22

i think the price ok la, becoz happy hours ma. each person paid 1600 for 6 hours, fair...

引用:
原帖由 CHASER 於 2008-7-31 14:43 發表

下午4點9入塲,都係開c兄開的男大班。地方夠大,房間整潔,不過聽女女講間房係舊房。
大班好準時,15分鐘問枱,重 ...
Hi C兄,請問個位女大班叫乜名呢?

呢度係人都識琳琳架啦         .
小小寰球,有幾個蒼蠅碰壁。
嗡嗡叫,幾聲淒厲,幾聲抽泣。

我唔係版主, 無權亂講野, 講錯分分鐘俾人ban

引用:
原帖由 CHASER 於 2008-7-31 22:43 發表

大班好準時,15分鐘問枱,重 ...
班侍應要成日望入黎係因為要留意使唔使加酒,下次可以吩咐媽咪叫佢地唔使咁就得。

呢個場既囡囡就係有部分(尤其覺得自己比其他陀北好條件既)有少少優越感,亦即係比較錫身。但如果單客(冇其他囡囡在場)又令到囡囡覺得你好的話,都唔代表佢地唔會作有限度解禁。不過作為一個唔係成日去既客人坐兩三個鐘的話,我都唔建議浪費時間(金錢)去呢類囡囡度。

出面見到既囡囡通常都係好過自己坐個 ,今次坐唔到可以下次再坐嘛

收費扣埋入場雜項計返係大概三百一個鐘,始終都係尖咀場,係會貴少少架。五點前會平多少少,不過就冇咁多正囡囡。

引用:
原帖由 FXO 於 2008-8-1 01:19 發表
呢度係人都識琳琳架啦         .
『射射,射射』= 『Thank you very much』

28 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。