推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

49 12
發新話題

同立信Irene或小甜玩腳交

同立信Irene或小甜玩腳交

請問有冇人同過Irene或小甜玩腳交?佢哋d腳交技術好唔好?

SM crossover 腳交 ?
ABC

Have you tried?

Irene 識用High Heel step on your BALLS and JUR JUR
ABC

Irene姐有否提供戴假狗屌男人PatPat服務?

引用:
原帖由 kwokching 於 2008-8-6 11:13 發表
Sure she has.

引用:
原帖由 9west 於 2008-7-25 03:45 發表
SM crossover 腳交 ?
It's not a crossover.

腳交 is a kind of SM actually.
Your dick is played by woman's legs. You can think it is form of humuliation.

引用:
原帖由 9west 於 2008-7-25 14:03 發表
Irene 識用High Heel step on your BALLS and JUR JUR
So painful!

引用:
原帖由 死於女人腳下 於 2008-8-6 19:41 發表

It's not a crossover.

腳交 is a kind of SM actually.
Your dick is played by woman's legs. You can think it is form of humuliation.
用手就正常 ... 用腳就SM ???
Irene用腳係有SM成份 .... 但有d囡囡用腳係想比d新意思新鮮感d客人 ... 應該無SM成份(我對SM認識很少)
Anyway ..... 我SM同Foot Job都好enjoy
ABC

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-8-6 20:56 發表

So painful!
可以NO PAIN的 ... 你是enjoy被人用腳玩你條有尊嚴的Jer Jer
ABC

引用:
原帖由 kwokching 於 2008-8-6 11:13 發表
有的可以去試試..

引用:
原帖由 9west 於 2008-8-8 10:03 發表
可以NO PAIN的 ... 你是enjoy被人用腳玩你條有尊嚴的Jer Jer
How is her skills?

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-8-20 23:07 發表

How is her skills?
I feel that her skill is quite good. However, I've tried a few SM girls only so my comment on her SM skill may not as accurate as those brothers who have more SM experience.
ABC

引用:
原帖由 天劍@office 於 2008-8-18 22:48 發表

有的可以去試試..
不知服務什樣及收費多少?
C兄可有提供!

回復 15# 的帖子

Yes, exactly.

引用:
原帖由 LouisPierre 於 2008-10-27 12:03 發表
去立信怕怕了,樓下個管理員會問你野﹗好煩
又話要身份証登記
I never go to that building!

引用:
原帖由 LouisPierre 於 2008-10-27 12:03 發表
去立信怕怕了,樓下個管理員會問你野﹗好煩
又話要身份証登記
係啦,去親都問揾邊個,又要登記身份證,分明想趕絕D囡囡唧,囡囡唔慘都唔使拋個身出嚟做啦。這是岐視性廹害,所以以我係不會屈服的,所以D看更問我又點,去叫呀,你吹呀,叫雞要叫得起架!你要睇身份証咪睇囉,大爺係去叫雞,重叫別成條走廊哎哎聲又咪,重要扮做姣西在走廊行來行去,得登係你食蕉面玩女裝又點呀!

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-10-29 00:08 發表

係啦,去親都問揾邊個,又要登記身份證,分明想趕絕D囡囡唧,囡囡唔慘都唔使拋個身出嚟做啦。這是岐視性廹害,所以以我係不會屈服的,所以D看更問我又點,去叫呀,你吹呀,叫雞要叫得起架!你 ...
咁多錯字再出過
係啦,去親都問揾邊個,又要登記身份證,分明想趕絕D囡囡唧,囡囡唔慘都唔使拋個身出嚟做啦。這是岐視性廹害,所以以我係不會屈服的,所以D看更問我又點,去叫雞呀,你吹呀,叫雞要叫得起架!你要睇身份証咪睇囉,大爺係去叫雞,重要叫到成條走廊哎哎聲吖,重要扮到成個姣西在走廊,礞f行來行去,得登係D食蕉面前玩著女裝又點呀!
ps.遊街係易服套住頸圈扮女奴,由小甜女王拖著遊街,不知幾爽,尤其係有人眼望望,重正架

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-10-29 00:08 發表

係啦,去親都問揾邊個,又要登記身份證,分明想趕絕D囡囡唧,囡囡唔慘都唔使拋個身出嚟做啦。這是岐視性廹害,所以以我係不會屈服的,所以D看更問我又點,去叫呀,你吹呀,叫雞要叫得起架!你 ...
吖~講起女裝,突然有個怪念頭~
如果去小甜到玩女裝(啱著而佢又肯提供衫),
跟住要佢綁住我,
之後就要佢(隔住條女裝內褲外)不停挑逗同玩我條j(初或揸或R)~
直到我忍唔住派報紙為止,
o甘~之後其實條底褲一定成褲都係嫁啦~
唔知o甘玩法,又要加幾錢呢~?

p.s.尼個念頭係咪好怪呢~又有無c兄試過呀?

相關搜索目錄: 報紙

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-10-29 00:29 發表

咁多錯字再出過
係啦,去親都問揾邊個,又要登記身份證,分明想趕絕D囡囡唧,囡囡唔慘都唔使拋個身出嚟做啦。這是岐視性廹害,所以以我係不會屈服的,所以D看更問我又點,去叫雞呀,你吹呀, ...
仲要加多個震蛋,震住你尼行~
之後再揭起你條裙,
比人睇住你點樣企响到比小甜震啫!!
玩到個龜頭濕濕地,仲要扯晒旗~

p.s.好似激過頭~

回復 20# 的帖子

登記時是否說去見小甜便可以.

引用:
原帖由 小雞雞 於 2008-10-29 00:51 發表
玩到個龜頭濕濕地,仲要扯晒旗~
p.s.好似激過頭~
So unusual!

引用:
原帖由 小雞雞 於 2008-10-29 00:43 發表

吖~講起女裝,突然有個怪念頭~
如果去小甜到玩女裝(啱著而佢又肯提供衫),
跟住要佢綁住我,
之後就要佢(隔住條女裝內褲外)不停挑逗同玩我條j(初或揸或R)~
直到我忍唔住派報紙為止,
o甘~之後 ...
小甜有一招腳指推油好勁謘A佢同時用既手指你R pat pat , 腳指R 你jj,直頭舒服別震!
佢要我大字爬在牀上,然後手擦BB油,推到patpat及jj滑滑之後,坐係我後面用佢靈活的腳指同我Rjj,話時話佢双腳子公特別長,可以夾住jj,所以佢用腳指同我jj推油,真係正過打真軍,尤其係佢一邊重R埋patpat,真,真係爽呀,佢D指甲又長,一路中背脊抓到落大脾,腳板底,真係成過人都醒哂。加埋佢Rpatpat果陣,好識順便用手指公按摩埋我菊花,真係爽暈。

相關搜索目錄: 報紙

49 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。