推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

深圳皇家貴族

深圳皇家貴族

前天小弟和老虎到皇族按個正骨,其實好想試那個皇家養生,不過隻老虎好似塊膏藥咁,貼到實一實試鬼咩!不過有個新玩意$98叫【皇家雪域】試過好正,值得一試又唔係貴,而且港紙對人仔1對1(要在上午8時後入場及在晚上8時前比錢)正價好似$188,按完後到大廳四處逛,見有$199 spa做105分鐘就叫個服務員埋嚟問,心想做個spa平時都要成4-5百先得而且又未試過又可以同老虎分開下有返d私人空間,就做渄毒spa喇,講好1人1個房老虎做牛奶spa,唔知係唔係上面d人太為女僱客着想,在入房前一刻同我隻老虎講我哋有一個双人spa房要唔要,老虎第一時間更話要喇,我就比個小妹妹激能死,吹漲!算!入到房,都幾靚,等技師嚟點知原來得一個技師有空,我話咁就比老虎先做,我就坐在係張搖搖倚道搖下搖下咁恩賞人哋做spa喇!都幾過引嘅,睇注個技師幫老虎又爬高又爬低,推油都推得好似幾好咁!但技師套制服唔係好吸引唔同做雪域d技師着裙仔,件衫胸口開得唔夠低!睇完到我做,其實那裡祇有幾個会做spa的技師,所以等咗咁耐都冇其他人來幫我做吹張!到老虎搖下搖下喇!total兩人埋單連小費連加一$港紙784•大元

相關搜索目錄: SPA

之前喺網上睇到貼話呢間係黑店,所以我冇去過。

引用:
原帖由 06000105 於 2008-8-1 06:54 發表
前天小弟和老虎到皇族按個正骨,其實好想試那個皇家養生,不過隻老虎好似塊膏藥咁,貼到實一實試鬼咩!不過有個新玩意$98叫【皇家雪域】試過好正,值得一試又唔係貴,而且港紙對人仔1對1(要在上午8時後入場及在晚上8 ...
What service? HJ?

where is 皇家貴族?
棄我去者昨日之日不可留
亂我心者明日之日多煩憂

no comment on this place.

引用:
原帖由 Bond007 於 2008-8-5 00:28 發表
Forget it!  
$800 - u are right!

引用:
原帖由 天使之施 於 2008-8-1 20:04 發表
之前喺網上睇到貼話呢間係黑店,所以我冇去過。
這是一個正骨場。。。。。我去過多次,從來沒有什麽邪的!
而且價錢還算是公道!

引用:
原帖由 dw78 於 2008-8-6 01:08 發表

這是一個正骨場。。。。。我去過多次,從來沒有什麽邪的!
而且價錢還算是公道!
真的嗎?
你下次去再睇真D.......
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

皇家養生有hj,$268+小費100-200,但女女衣著非常密實,仲要著長褲

引用:
原帖由 366 於 2008-8-21 20:58 發表
皇家養生有hj,$268+小費100-200,但女女衣著非常密實,仲要著長褲
So "no way" is correct.

I wonder if there's any overtly erotic sauna in CBD SZ.

引用:
原帖由 Mr.big 於 2008-8-22 20:54 發表
I wonder if there's any overtly erotic sauna in CBD SZ.
hard to find.

so expensive

地点系边啊 等我下次都去试下

引用:
原帖由 骨精明 於 2008-9-1 00:48 發表
  以你尺度、this is an ADVERTISEMENT too!!!!
你要鬥氣,都唔好攪人地D thread!
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

引用:
原帖由 366 於 2008-8-21 20:58 發表
too expensive la...anything special???

睇完個report, 呢位帥兄算好彩. 係個正埸度, 冇乜temptation. 如果唔係, 你都以後咪洗指意返大陸. 佢隻tiger咁醒. 見到D低胸短裙仔重得了.
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

behave when you are with your tiger...if you still want to have a life...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2008-9-1 14:29 發表
behave when you are with your tiger...if you still want to have a life...
But no need to spend a lot this vegi place. There are plenty of low cost ones.

回復 23# 的帖子

those well equipped facility saunas charge higher, it is normal!

they target high end customers!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。