推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[原創] 終於上埋深水埗陀地FIAN(有相包膠)

終於上埋深水埗陀地FIAN(有相包膠)

話說小弟係返五天工作﹐每逢六日倍J痕﹐星期六下午小弟繼續留港消費﹐上次上了JOEY出了第一個有相包膠﹐今次上埋FIAN﹐大概3點3我去到鴨寮街找FIAN﹐入閘後先我先褒支煙﹐值得一讚就係FIAN原來係唔煙(但係佢喜歡食男人支大雪茄)﹐跟住同FIAN吹陣水﹐原來佢係曼聯FANS﹐看來喜歡波既C HING要上去玩下啦﹐話唔定可以一路插FIAN﹐佢一路同你講波呢﹐講真望真D FIAN真係有D似後生版郭羨妮,大概傾了20分鐘我哋就剝衫沖涼﹐佢剝衫就彈了對白滑的波波出黎﹐重要是挺的﹐沖涼時FIAN幫我細心沖身﹐佢太頑皮啦﹐沖沖下就用手係咁玩我JJ﹐佢重話女人有PINK LIN﹐男人下面個頭都有PINK 頭﹐哈真係笑死﹐沖完佢幫我抹乾身﹐我就上了床先﹐然後佢就僕起我身邊﹐細細聲問我:你係唔係好小出黎玩架﹐我話你又知﹐佢話佢FEEL到﹐然後佢就一個翻身幫我戴套吹﹐今次我醒一早買了0.02﹐佢幫我戴上然後就吹﹐值得一贊就係FIAN蕭功好勁﹐有料到﹐我用手指在她小妹妹門口輕力料下﹐再渣渣BALL 仔﹐吹了大蓋20分鐘﹐其間有兩個吹蕭POST架﹐第一個情心款款抬頭直望住我吹﹐第二個吹橫蕭﹐有如女子12樂坊表演﹐佢表演完吹蕭神功﹐就開至錫我兩粒波子﹐真係罕有連我大脾開始至袋邊同袋底都錫埋﹐差一點錫到我的P眼﹐當然FIAN無錫我P眼啦﹐錫完下面﹐佢上黎錫我兩粒小紅豆﹐錫下錫下錫到我G點耳仔﹐佢吹下我耳窿都唔夠重用條利狂轉我耳窿﹐當時我也好HIGH﹐講真如果FIAN係我條女﹐我真係晚晚都唔洗訓﹐肯定晚晚都插爆佢﹐跟住緊係女上男下啦﹐FIAN真係好落力架﹐女上男下入到洞佢先慢玩幾下﹐然後真係唔錫身落力咁騎馬仔架﹐真係插到PAT PAT聲﹐到差不多要換位﹐我就男上女下﹐換位當然要學日本仔用手打開佢副架生望望﹐然後用手料入去幾下啦﹐然後就渣住條J放入去插啦﹐我估FIAN都好鐘意卜野﹐因為佢真係差D玩到一字馬﹐既然今日可以上後生版郭羨妮重要可以玩插到落洞底當然放都盡狂插啦﹐先錫下佢個奶嘴先啦﹐吸下吸下﹐然後下下落力插﹐我估唔到FIAN都咁好水﹐愈插愈有﹐哈哈﹐莫非個樣似郭小姐都會比較淫賤?插了20分鐘終於出野啦﹐當然出完就車車FIAN啦﹐然後抖抖食煙﹐沖涼影相比低家用就人

thanks for report with photo

引用:
原帖由 hp6128 於 2008-8-3 19:28 發表
話說小弟係返五天工作﹐每逢六日倍J痕﹐星期六下午小弟繼續留港消費﹐上次上了JOEY出了第一個有相包男 ...
AD? But good photos.

回復 3# 的帖子

not ad ,我只係講實話﹐你可上去玩下﹐玩完服務OK與唔OK咪開個POST講下囉

引用:
原帖由 hp6128 於 2008-8-4 01:32 發表
not ad ,我只係講實話﹐你可上去玩下﹐玩完服務OK與唔OK咪開個POST講下囉
thanks for your report. Please more try and more report

引用:
原帖由 hp6128 於 2008-8-4 01:32 發表
OK - sorry.

請問呢位姐姐係咪3張以上?

引用:
原帖由 hp6128 於 2008-8-3 19:28 發表
話說小弟係返五天工作﹐每逢六日倍J痕﹐星期六下午小弟繼續留港消費﹐上次上了JOEY出了第一個有相包膠﹐今次上埋FIAN﹐大概3點3我去到鴨寮街找FIAN﹐入閘後先我先褒支煙﹐值得一讚就係FIAN原來係唔煙(但係佢喜歡食男 ...
C hing,
Can I have the address and contact no. please?  
Many Thanks!

第一次上FIAN就比影相,仲可以車車??

身材都幾好

引用:
原帖由 RX-93 於 2008-8-7 03:04 發表
第一次上FIAN就比影相,仲可以車車??
So easy!

good figure11111111
sam

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。