推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

"精" 盟會 – 蜘蛛俠 City P - 受傷入院接受急救 !

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2008-8-4 17:47 發表
邊間醫院, 好耐冇去. 不過都去過你地話要排隊個間同埋天外之地. Both good.
喂 ~~ 你幾時番來呀 ?
我地好需要你來 support 我地 !
沒有一種活動像 Fxxk those hot chicks 般, 讓我感覺這樣激動, 思想如此起伏. 亦余心之所善兮雖九死其猶未悔.

This is Anfield ! 這裡便是晏菲路 ! You'll Never Fxxk Alone !

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-8-4 10:29 發表
Thanks 阿蛛 "轟穴" report!
matt matt... once i have time....
i will forward you something...
沒有一種活動像 Fxxk those hot chicks 般, 讓我感覺這樣激動, 思想如此起伏. 亦余心之所善兮雖九死其猶未悔.

This is Anfield ! 這裡便是晏菲路 ! You'll Never Fxxk Alone !

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-8-4 11:44 發表
The only comment I can make is: nothing is perfectly safe no matter during  whatever period!!
That is always TRUE!

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-8-4 21:56 發表

matt matt... once i have time....
i will forward you something...
Urgent! Urgent! 幾時? 我今天下午出發去 SZ.

奧運其間 Do I need to 避一避風頭?
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-8-3 19:46 發表
本來奧運其間, 都想避一避風頭…
所以私底下約左一個女女出來, 諗住搵個地方溫馨下…
點知個女女因為路程實在太遠… 無來到…
呢個打擊對於我來講好難承受….我亦都因為咁樣而受左內傷……

我即刻係到諗…  ...
師兄出POST都好精彩...乜你都有係大風兼晴朗0既日子去玩咩...
我0岩0岩先去完..得閒PM交流下心得....

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-8-5 10:52 發表
Urgent! Urgent! 幾時? 我今天下午出發去 SZ.

奧運其間 Do I need to 避一避風頭?
三哥,又去聽音樂?聽得多會唔會厭呢?
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-8-5 11:13 發表

三哥,又去聽音樂?聽得多會唔會厭呢?
會! 所以 want to find 替代. 但 SZ 一般的 SN興趣低d!
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-8-5 11:50 發表

會! 所以 want to find 替代. 但 SZ 一般的 SN興趣低d!
咁搭多20分鐘車去古都囉!睇埋咁多報告實有啲心水gar!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-8-5 11:58 發表

咁搭多20分鐘車去古都囉!睇埋咁多報告實有啲心水gar!!
福田附近工作, 工作之間去 steal jump 時間 easy to control d.

回復 34# 的帖子

咁要睇你有幾多空檔時間,同願唔願意比多少少交通貴喇!如果有兩至三粒鐘,兼比多少少call白牌車,絕對唔使成日聽音樂噃!

He he... I got a SMS from a manager of MusicCity... Matt, did you got it?  There is a new place to explore...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

好精采的過程呀,
我在上海玩過好多地方也沒有像師兄這麼好的經歷
看的我都很羨慕呀

引用:
原帖由 Retav 於 2008-8-5 14:41 發表
He he... I got a SMS from a manager of MusicCity... Matt, did you got it?  There is a new place to explore...
還沒有! Would you please PM me the address.

BTW, 前天 (230次出擊- MusicCity 第8擊) 我問 MM, 她說 the banch office 在機場附近, 服務費再高一點!

No wor, it should be another 15 mins taxi from Muilam... and MM price is 5,7.... but the room charge is 1xx, 2xx and 3xx...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2008-8-7 11:35 發表
No wor, it should be another 15 mins taxi from Muilam... and MM price is 5,7.... but the room charge is 1xx, 2xx and 3xx...
Another 15 mins taxi from Muilam!!! 即差不多 half an hour from 福田. Too far to me.....

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-8-7 15:06 發表
Another 15 mins taxi from Muilam!!! 即差不多 half an hour from 福田. Too far to me.....  
Need over 1/2 day!

It sounds I have to visit the clinic after 2 weeks absence from HK........... in a couple of days. Send the details of this secretary to me, please.
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,啜到 D 女变奶媽,囡囡猛話跨啦啦!

回復 42# 的帖子

小...,蛙兄,使唔使詳細資料呀!?充軍三年,豬乸都當貂蟬啦!是但執件都好似天仙咁啦!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-8-11 09:00 發表
小...,蛙兄,使唔使詳細資料呀!?充軍三年,豬乸都當貂蟬啦!是但執件都好似天仙咁啦!!
But I aam more interested to have the MP game in GDI with you guys bor.........
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,啜到 D 女变奶媽,囡囡猛話跨啦啦!

回復 44# 的帖子

我講咗好多次,以細佬嘅標準,响呢間場可以選得落嘅得兩個!兩個人去就可以,三個去就已然唔知可以點選!咁你選擇飛蜘蛛定飛我吖!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-8-11 12:11 發表
我講咗好多次,以細佬嘅標準,响呢間場可以選得落嘅得兩個!兩個人去就可以,三個去就已然唔知可以點選!咁你選擇飛蜘蛛定飛我吖!
Either one of you la as long as you are available........... I am hunger for the mini
P gathering!

女女 都可以雙飛啦, 咁你地去到玩男子雙飛咪得 law.  四男兩女.

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2008-8-11 16:47 發表
女女 都可以雙飛啦, 咁你地去到玩男子雙飛咪得 law.  四男兩女.
wa, good wor. may be the 2 little pandas love it!

四男兩女...有兩個要等 ??
哈哈哈 !!

蛙蛙 ~~ 你番來啦 ?
向你問個好 ~~~!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。