推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[原創] cp男人地獄遊記

cp男人地獄遊記

小弟3:00到達cp地獄先與(爬蟲捕乳纇)手足竹戰四圈,晚飯後,直衝帆X酒店K場揀獄卒。
小弟揀鬙颻姨y獄卒,玩鰲X粒鍾,上房先打一板。宵夜後打多板,朝早薯h個晨操,幾乎
出風,臨走時爬蟲捕乳手足話要去邪足,金X利又摔髐@鑊。
真係謠言滿天飛,邊有打風,帆X獄長話俾d謠言累死

相關搜索目錄: 酒店

唔打風就差啲害到師兄出風
多謝"包膠"

引用:
原帖由 dig168dig168 於 2008-8-9 00:49 發表
小弟3:00到達cp地獄先與(爬蟲捕乳纇)手足竹戰四圈,晚飯後,直衝帆X酒店K場揀獄卒。
小弟揀鬙颻姨y獄卒,玩鰲X粒鍾,上房先打一板。宵夜後打多板,朝早薯h個晨操,幾乎
出風,臨走時爬蟲捕乳手足話要去邪足,金X利又摔 ...
It's a GOOD news for us to goto CP, ZMT, CA, DS & etc .....

男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

Great to heard that

引用:
原帖由 dig168dig168 於 2008-8-9 00:49 發表
出風,臨走時爬蟲捕乳手足話要去邪足,金X利又摔 ...
i had been 金X利 on 7th night , but had 2 times pork chop (each time has 1 girl) , so i left .

引用:
原帖由 DrTea 於 2008-8-9 02:00 發表
It's a GOOD news for us to goto CP, ZMT, CA, DS & etc .....
Still "safe" now?

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-8-9 11:50 發表

Still "safe" now?
According to Bro dog168dog168, it'd be SAFETY at all !
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

師兄去到差唔多 "出風" 的景界,小弟拜服啊

Bro..,cab u pm me the K name..?thanks a lot
kong

多謝最新訊息!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

幽默抵死 Xie Xie

相關搜索目錄: 幽默

引用:
原帖由 star 於 2008-8-9 11:12 發表
i had been 金X利 on 7th night , but had 2 times pork chop (each time has 1 girl) , so i left .
ching真勁可以入場後走出來, 照計有`入無出的

金X利。。最好係合埋眼小睡一陣去享受。。。因為服務人員有時真係幾扒下。。。

引用:
原帖由 DrTea 於 2008-8-9 12:17 發表
According to Bro dog168dog168, it'd be SAFETY at all !
You mean safe all the time!

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-8-14 03:42 AM 發表
金X利。。最好係合埋眼小睡一陣去享受。。。因為服務人員有時真係幾扒下。。。
点解唔去天虹廣塲个间,有保証....

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2008-8-15 00:56 發表

点解唔去天虹廣塲个间,有保証....
師兄, 石仔都唔保証啦, 你真是本事喇

鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-8-14 18:42 發表
同意!!貪佢就腳姐
不過有件
#休休了ok架

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2008-8-14 08:36 PM 發表

師兄, 石仔都唔保証啦, 你真是本事喇
首先恭喜帥兄重出江湖..

以上三间,你話最好边間,最大边間,

自己試試,番黎再頃......

引用:
原帖由 glucerna 於 2008-8-16 07:33 發表

以上三间,你話最好边間,最大边間, 自己試試,番黎再頃......
The biggest one should be 甘地 but the best services ..... all depends on your LUCK la !
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

金X脷都算係扒房,我個冇品味團長就好中意泥呢度,冇野嘅,佢個人咸到出鹽,由朝到晚都只係諗住呢味野,幾乎一出火車站就要除晒衭個隻,個次強姦左我地兩個人陪佢入去,最後一齊棄權徹退。不過佢死都話下次要再去,我地唯有睇住佢死啦!

引用:
原帖由 平常 於 2008-8-16 10:55 發表
金X脷都算係扒房,我個冇品味團長就好中意泥呢度,冇野嘅,佢個人咸到出鹽,由朝到晚都只係諗住呢味野,幾乎一出火車站就要除晒衭個隻,個次強姦左我地兩個人陪佢入去,最後一齊棄權徹退。不過佢死都話下 ...
You'd call for !!^, she may the most open and pretty (so so) in this foot massage place.  BTW, it's cost too much time in waiting queue !
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2008-8-16 11:59 發表

You'd call for !!^, she may the most open and pretty (so so) in this foot massage place.  BTW, it's cost too much time in waiting queue !
多謝C兄推介,呢個場我都唔會有興趣,但會轉介俾我個團長。

引用:
原帖由 DrTea 於 2008-8-15 06:07 PM 發表

The biggest one should be 甘地 but the best services ..... all depends on your LUCK la !
去一次食到好野就話有LUCK姊,去10次有8次都O.K,

收貨啦...仲有,好少人話果度係扒房架....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。