推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

120 12345
發新話題

精” 盟會 - 蜘蛛俠 廣華遇高手 ! 慘敗於 “降龍十八掌: 左右神龍” 之下 !!!

精” 盟會 - 蜘蛛俠 廣華遇高手 ! 慘敗於 “降龍十八掌: 左右神龍” 之下 !!!

前言:

降龍十八掌: 丐幫鎮幫之寶, 歷任幫主都一定要學既掌法. 如遇以一敵二情況, 一招 “左右神龍” 可力拒來犯 !
此招精髓在於可勁分左右. 實則虛之, 虛則實之 皆可. 而當二個心靈相通既人, 各使一邊之力, 則威力以幾何力量倍增.
心靈相通 ? 有無咁好默契呀 ? 我就唔信啦 ~~~ 挑 ~~~~!!!
無錯… 就算親生兄弟姊妹, 都好難做得到啦 !
但係… 如果係真既 “雙生兒” 呢 ?
就係咁, 我蜘蛛俠, 慘敗於此招之下, 第一次完全 handle 唔到個 situation !!!

正文:
話說我同大俠 西門吹雪 (無錯, 正是寒如風, 冷如雪, 大俠 西門吹雪 !!)
相約一同前往廣華醫院.
我地於下午 1 點半到達. 呢次似乎來得唔係時候, 因為女女既質素唔係好得, 可能正係早更比人擇哂, 中更又未番到既時候.

正在煩惱之際, 主診醫生叫左 3 個女女入來…
我一睇, 咦 ??? 我眼花呀 ???? 企係中間果個同最右手邊果個……
個樣….. 一模一樣既 ??? 眼花?? 唔通… 我杯檸茶比人落左藥 ????????

呢個時候聽到主診醫生講: 呢兩個… 孖女來架… 試下呀… 幾好玩架… 一人一個… 定雙飛呀 ?
我呢個時候想起”精”盟會兄弟們曾經提及過呢對孖女, 竟然比我係毫無準備抵下遇到 !!! (真係毫無準備… 差些連錢都唔夠…..)

我眼望西門大俠, 佢就一貫冷冰冰既模樣: 隨得你啦… 你擇先囉…!
咁我唔客氣啦: 孖女 ~~~ 我來會一會你地既 降龍十八掌 !!!!
該對孖女一齊微一欠身, 連笑容都一致地說: 一定不會令你失望 !
佢地個樣真係一模一樣 ! 笑既時候… 直頭係一面鏡既倒影 ~~~!!!!

相關搜索目錄:
沒有一種活動像 Fxxk those hot chicks 般, 讓我感覺這樣激動, 思想如此起伏. 亦余心之所善兮雖九死其猶未悔.

This is Anfield ! 這裡便是晏菲路 ! You'll Never Fxxk Alone !

我就唔理西門大俠啦… 由得佢比個主診醫生糟質下… 嘻嘻 !! 自己入房先 !

一入到房, 兩個孖女已經團團轉咁圍住我…左一個… 右一個…
突然之間… 佢地兩個一齊施展 “無影無蹤”… 來一招 “移形換影” !!
咦 !? 去左邊呀 ? 左邊 ?? 有一個…. 定右邊 ??? 又有一個 ?????
兩個女女一邊轉… 一邊講四川話… 支支喳喳……一樣既口吻… 一樣既聲調 !

停 ~~~ 停呀 ~~~~~~~~!!!! 我使一招 “霸王千斤墜” 暫時穩住身法…
問道: 等一下… 你們… 叫什麼名字 ?
(我試圖用佢地個名同身體上特徵去分別佢地既身份)

孖女一: 嘻 ~~ 你猜一下 !
孖女二: 是呀… 猜呀… 猜得到… 有獎的…!
孖女一: 獎品好豐富的 !
孖女二: 豐富到你想像不到…

比人一番搶白… 我又問: 小寶貝啊… 你們倆誰是姊姊… 誰是妹妹呀 ?
(我試圖用姊妹去分別佢地既身份)

孖女一: 這個問題嗎…(眼望孖女二)
孖女二: 到了合適的時候你就會知道…(眼望孖女一)
孖女一: 現在跟你說了都無用呀…
孖女二: 等一下你就忘了…

我: 喂…!!! 咁即係點呀 ????? (我講廣東話… 因為比佢地吹漲……)

孖女一: 你說什麼 ?
孖女二: 我們聽不懂白話的…
孖女一: 為什麼香港人老是說白話 ?
孖女二: 因為他們不懂說普通話嗎…..
(香港同胞 ~~ 所以我地一定要努力學好普通話   >_< !!!)

我: 你們也說四川話呀 ! (講番普通話)

孖女一: 咦… 利害啊 !
孖女二: 聽得懂我們說話…
孖女一: 但是你不是四川人呀…
孖女二: 如果你是四川人我們就聽得懂你什麼啦…

我: ……

孖女一: 你還是乖乖的躺下…
孖女二: 我們會為你表演的…
(我: 表演什麼 ? )
孖女一: 急什麼…
孖女二: 很快要你很舒服的啊 !

相關搜索目錄: 普通話
沒有一種活動像 Fxxk those hot chicks 般, 讓我感覺這樣激動, 思想如此起伏. 亦余心之所善兮雖九死其猶未悔.

This is Anfield ! 這裡便是晏菲路 ! You'll Never Fxxk Alone !

降龍十八掌果然名不虛傳 ~~  好一招 “左右神龍” ~~~~~~!!!!
既然招架唔住… 咁就訓低睇下你地做咩好戲比我睇 !!!

一訓低… 兩個孖女就一左一右, 係床到跳起舞上來 ~!
佢地係穿護士制服, 隨住舞步, 一件一件咁慢慢…慢慢好誘人咁脫下.

脫清光既時候… 睇到佢地既身材啦… 又係差唔多一模一樣 ~~!!
(其中一個波波好似大少少同實少少… 但係你要好留心咁睇先睇到…)
請恕小弟眼光差… 到而家… 我都分唔清佢地邊個打邊個…..!!!

一輪前奏之後, 其中一個幫我上套, 另一個對住我淫笑…
問都唔問就捉住我碌野… 自己騎左上來 !!!

佢地 2 姊妹分工合作, 一個騎我… 一個就幫我含 lin lin…含個唔停…
騎我果個非常落力… 令我忍唔住要頂番佢轉頭…

騎我果個突然之間話: “好利害啊… 他利害得要命…”
另外果個就答到: “我來我來… 帥哥很帥… 我把他吃掉…”

又係問都唔問就起身, 另外一個接應… 幫我除套…
跟住又有一對手幫我套一個新既… 又有一個一樣臉孔既女女坐左上來…
呢個仲拿命… 竟然用到收音機來對付我 !!
我當然唔會咁容易比佢得逞啦 ~~ 一招 “天王抱塔” 將女女抱起…
放佢係床到, 等我好好咁整治佢…
佢另外一個姊妹就係後面夾攻我… 唔係用對波頂我,
就係係我後邊打我個 pat pat… 叫我比心機…加油… 要拿奧運金牌 !

呢個時候… 我已經陷於苦戰…左支右絀… 十招當中只能還得兩, 三招…
只能憑住以往既苦練番來既方法去盡量控制個節奏…….

呢個時候… 幫我助興既女女… 似乎睇穿左呢一點…
佢係我後邊抱住我… 將佢對波頂到我實一實…
係我耳邊細細聲同我講: 這樣不夠的, 快點把她幹到天上去…!! 寶貝…快… !!!!
然後兩個一前一後… 一個推… 一個拉……
將我個防守完全擊潰 ~~~~~~~!!!
終於, 係佢地大力一夾抵下… 我終於頂唔住… 失守啦…….!!!

我訓左係床到… 不停咁喘氣… 而呢兩姊妹好似咩事都無生過咁…
仍然係到支支喳喳… 分工合作咁幫我準備沖涼…

沖涼都好好玩… 四手觀音… 我就索性好好享受……
一個撚雀… 一個用波推… 一個含 lin 既時候… 另外果個就波波夾香腸 !
又係另一番睇會….. 孖生姊妹真係唔同些……!!!

沖完涼出來… 開始第二Q… 呢個時候先係全個過程高潮 !!!

一般既 DG 式服務我唔多講…
但係有些場面, 完全係外國歐美既四仔級數 ! 包括:

1) 一左一右咁, un 你腳指公…(DG式服務之一), 唔係一齊同步un… 係左一下… 右一下 !
2) 兩個人搶住來含, 一個含個頭, 一個係咁奶支棍同吞荔枝… 成支搞到濕哂 !
3) 兩個人含… 有節奏咁一人一下…下下深喉… !
4) 我搞其中一個, 另外果個用對波係你面前幫你洗面, 又用lin lin來磨你耳仔…
5) 我訓係到, 其中一個騎我, 另外果個企起身, 分開 2 隻腳企, 企正係我個頭上邊, 騎緊我果個幫企係到果個奶西 !!! 而我係睇得一清
二楚 ~~ 絕無欺場 !!! 仲奶成幾分鐘 !!! 成個西都係水 !!!

咁樣既觀感 stimulation… 令我少有地, 第二Q比人5分鐘就 KO !!!
二Q之後, 二妹似乎還有餘力… 我就實在潰不成軍…
因為呢個星期實在比個女秘書搾乾搾淨, 四日內搵左佢 2次…
Total 6 Q… 再來同呢對孖女玩… 令我覺得疲憊不堪….
呢次雖則是狀態不足而敗於此二妹手下…
但就算我十足狀態… 坦白講我都未必應付得來…
因為佢地實左太合拍… 好識得接力… 同埋好識得利用觀感既效果令你出野…

後記:

怪不得人地話, 雙生兒係特別合拍… 原來係真既…!!
我到而家完全明白…

呢兩個孖女, 如果只係其中一個企係我面前, 我未必會擇…
該處有好多選擇…… 但係因為兩個企埋一齊… 果種新鮮感…
同埋觀感上既震撼, 令到你會有無限既期望 !
孖女各自既質素當然唔差… 應有既… 一定有…
應瘦既… 都幾瘦… 身材都好均勻…
大約 33B – 24 – 34 左右… 身高大約 160CM, 各重約100磅.
結果… 果然無令我失望 !!!
最過癮係佢地既 ““移形換影” … 佢地一轉… 或者一行開…
番來你就唔知佢地邊個打邊個… !!!
最搞笑係佢地話連果到既主任都唔認得佢地…
成日叫錯 no. …. 佢地話, 如果得佢地一個既時候…
主任會咁哂 2 個號碼: xxx 或 xxx, 過來 !
佢地亦都成日交換o的衣服來穿… 連個號碼牌都會交換…
但係又無人知…. 咁又真係幾搞笑…

我試過 3 次雙飛, 呢次係最滿意既一次… 因為呢樣野真係好講對手…!

本帖最近評分記錄
  • denny2000 體力 +20 精品文章 2008-8-11 23:38
  • denny2000 威望 +20 精品文章 2008-8-11 23:38
  • denny2000 金錢 +20 精品文章 2008-8-11 23:38

愉快旅程
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

very detailed report... could u pm me the exact detail please? many thanks in advace...
Never look back and no regret

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-11 21:27 發表
愉快旅程
絕對有過之而無不及 !!!

穿屎

令人羨慕

可惜未有緣分

蜘蛛兄又食到好野了.
連你也擋不住, 我都係唔敢試了.....

3 P is really very enjoyable, especially when they are co-operative !

次次睇蜘蛛兄的REPORT都係甘精彩
不知几時結隻成書

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-8-11 22:35 發表
3 P is really very enjoyable, especially when they are co-operative !
not only cooperative...
直頭係一個眼神... 一個動作就知對方想做咩啦.......!!!

引用:
原帖由 alb 於 2008-8-11 22:24 發表
蜘蛛兄又食到好野了.
連你也擋不住, 我都係唔敢試了.....
你過左澳門食魚翅食得太多啦........
哈哈哈哈 !!

喂... 我都想搵日過東方行下...
有冇興趣呀 ?

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-8-11 21:10 發表
降龍十八掌果然名不虛傳 ~~  好一招 “左右神龍” ~~~~~~!!!!
既然招架唔住… 咁就訓低睇下你地做咩好戲比我睇 !!!

一訓低… 兩個孖女就一左一右, 係床到跳起舞上來 ~!
佢地係穿護士制服, 隨住舞步, 一件一 ...
wa, what a wonderful twins experience!  I wondered if they could do it without changing domdom.. !!

My 3p experience 2 weeks ago (not at GDI) was a disaster..  2 dead fishes

where is it ?
can tell us brother denny ?
what happened to u ?

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-8-12 00:39 發表
where is it ?
can tell us brother denny ?
what happened to u ?
i told you via pm la..

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-8-11 23:39 發表

wa, what a wonderful twins experience!  I wondered if they could do it without changing domdom.. !!

My 3p experience 2 weeks ago (not at GDI) was a disaster..  2 dead fishes
Hey man, I want to know how dead the fishes were.  Were they smelly??!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-8-12 09:22 發表

Hey man, I want to know how dead the fishes were.  Were they smelly??!!
They smelt good as they were both fresh fishes.  One of them was 90, both of them had <3 months of work experience (as they claimed and I believed to make myself happy).

我都話廣華千屎係好嘢架啦................!~

幸好有蜘蛛仔做 cum 兄弟, 共同分享双生兒的樂趣!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,啜到 D 女变奶媽,囡囡猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-8-12 09:58 發表
我都話廣華千屎係好嘢架啦................!~  
咁你今個禮拜搵佢地做住MP先啦!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

回復 19# 的帖子

I would like to try something new bor......... any good suggestion in the P city?
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,啜到 D 女变奶媽,囡囡猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-8-12 10:07 發表
I would like to try something new bor......... any good suggestion in the P city?
Hey man, you may have notice that my recent main field has been switch from City P to City A! I have been to City P just once in recent 2 months! May be you can try the little secretary that Spidy has tried for twice!!

相關搜索目錄: Switch

回復 21# 的帖子

Please let me have her details. He ate my TWINs and I'll take her little secretary as a revenge!

有機會經過去看看!
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-8-12 10:14 發表
Please let me have her details. He ate my TWINs and I'll take her little secretary as a revenge!
I plan to take both the twins and little secretary in one day..   Nothing is impossible...  !!

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-8-12 10:28 發表
有機會經過去看看!
咁就乖喇,不過今次唔好又去錯隔離喇!
仲有,有時間又可以睇吓個總壇攪咩東東,成日得吓又唔得!

120 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。