推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

42 12
發新話題

紀念版北京2008奧運開幕禮義賣

紀念版北京2008奧運開幕禮義賣

精裝版新華書店 RMB 50,兩隻碟,瑰麗的開幕禮

Kmy 義賣10 套,今日排隊在書城購得,帶回香港寄給閣下。

捐款 $100 ,post receipt,PM Kmy 地址,捐助四川災民 ( thru 任何慈善團體均可)

Kmy 同意版友 Air Supply 說,善心勿只一分鐘熱度。

既有意義,也值得欣賞保留,對嗎?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

KMY,

好的,預我一套,收條、地址稍後補上。

何苦來由

引用:
原帖由 西南風 於 2008-8-14 12:04 發表
KMY,

好的,預我一套,收條、地址稍後補上。

Thank you, Jim

$100 so cheap ? Count me 1.

Should I make the donation then email you the receipt ?

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-8-14 12:56 發表
$100 so cheap ? Count me 1.

Should I make the donation then email you the receipt ?
少少無區,多多益善 (歡迎七少捐多DD),謝謝七少善心,請把個receipt post 上黎呢版。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

仲有貨嗎?我想要一套。

人生有幾多個10年,最緊要有態度!

回復 1# KMY89 的帖子

飲少杯普洱茶入黎支持KMY 師父義賣! 

兩隻碟就留番有需要人士,唔使留給我了。 

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 anakin 於 2008-8-14 13:37 發表
仲有貨嗎?我想要一套。
Sure...

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-8-14 14:23 發表
飲少杯普洱茶入黎支持KMY 師父義賣! 

兩隻碟就留番有需要人士,唔使留給我了。   
幫你再義賣 ...

Thank you ...

相關搜索目錄:

暫時捐款名單如下:
西南風                    $300
7-siu                       $100   
anakin                     $100
HJ2127_ATR1        $100

誰能代替哥哥地位

回復 1# 的帖子

何苦來由

回復 11# 的帖子

對不起,搞了很久,才搞掂那收條.
KMY.寄一套俾我就得啦
何苦來由

引用:
原帖由 西南風 於 2008-8-14 19:37 發表
對不起,搞了很久,才搞掂那收條.
KMY.寄一套俾我就得啦
謝謝 Jim 超額

可以留一套比嘉菲嗎? 但係要勞駕 kmy 寄澳門可以嗎?

引用:
原帖由 Garfield 於 2008-8-14 20:09 發表
可以留一套比嘉菲嗎? 但係要勞駕 kmy 寄澳門可以嗎?
Sure... no problem ...  下次請 Kmy 食豬仔飽 wor ...  

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-14 20:12 發表

Sure... no problem ...  下次請 Kmy 食豬仔飽 wor ...  
thank you!! 你想食豬仔包定係豬扒包呀??
天日 post 張收據上黎...!

引用:
原帖由 Garfield 於 2008-8-14 20:15 發表

thank you!! 你想食豬仔包定係豬扒包呀??
天日 post 張收據上黎...!
哈哈 ... 豬扒飽 ...

Kmy 第一次 去Macau,葡京都未建好 ,坐盧山輪

支持~     

但由於事忙關係, 遲啲至Post番張Receipt上嚟得唔得?     

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-8-14 23:02 發表
支持~     

但由於事忙關係, 遲啲至Post番張Receipt上嚟得唔得?     
Sure...

I have a receipt of $10000 dated 27/06...... does it count?
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,啜到 D 女变奶媽,囡囡猛話跨啦啦!

請 kmy 查收

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-14 23:21 發表

Sure...
今日終於搞掂咗~

但由於小弟並無數碼相機, 部手機影相又十分之唔掂, 惟有下次見到您再俾張Receipt您啦~

現節錄捐款資料如下 :
機構 : Red Cross
賬戶號碼 : 567-650155-016 (HKBC)
金額 : HK$200.00

相關搜索目錄: 數碼相機 手機

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-8-21 23:19 發表

今日終於搞掂咗~

但由於小弟並無數碼相機, 部手機影相又十分之唔掂, 惟有下次見到您再俾張Receipt您啦~

現節錄捐款資料如下 :
機構 : Red Cross
賬戶 ...
Thank you for your support.

相關搜索目錄: 數碼相機 手機

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-8-21 23:29 發表

Thank you for your support.   
施比受, 更有福, 此言甚是~

暫時捐款名單如下:
西南風                    $300

7-siu                       $100   
anakin                     $100
HJ2127_ATR1        $100
Garfield                   MOP 100
Air Supply               $200

誰能代替哥哥地位

42 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。