推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

"精" 盟會 – 大風又晴朗電視城 之 熱情如火 小小小野貓 !!

好野!!! "陰敬" x 2 !

個樣都OK既. 我個人覺得唔夠YY靚. 不過等睇完真人再話比你地知.
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-8-26 13:55 發表
各位要資料的兄弟們大可以PM聯絡蜘蛛仔,覆唔覆就由佢自己決定,無謂响處出啲要求PM資料嘅回文,影響整條post嘅可讀性!!
喂..........唔好呀...............  >_<
我個 pm 爆硬..................   >_<
沒有一種活動像 Fxxk those hot chicks 般, 讓我感覺這樣激動, 思想如此起伏. 亦余心之所善兮雖九死其猶未悔.

This is Anfield ! 這裡便是晏菲路 ! You'll Never Fxxk Alone !

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-8-26 19:57 發表
喂..........唔好呀...............  >_<
我個 pm 爆硬..................   >_
唔洗驚,只係爆你個PM,又唔係爆你個X眼!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

回復 29# 的帖子

another excellent report by jes..

I am curious to know what job Jes has in real life (do not disclose here). Your write-up always makes us hard-on.   You should be a 试钟男。。  

He is a professional hard-core writer.

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-8-27 00:46 發表
He is a professional hard-core writer.
佢重係一隻 "只愛做愛, 並無其他" 的配種蜘蛛!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,啜到 D 女变奶媽,囡囡猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-8-26 23:32 發表
another excellent report by jes..

I am curious to know what job Jes has in real life (do not disclose here). Your write-up always makes us hard-on.   You should be a 试钟男。。  
嘩,denny大佬,你之前識佢呀?你點知佢正職真係試鐘男!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

No... we are the 試鐘男... he is just target on ML... a ML machine..
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2008-8-27 09:39 發表
No... we are the 試鐘男... he is just target on ML... a ML machine..
That is right........... spidy by no means can be a 試钟男.............. he enjoys nothing but ml only!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,啜到 D 女变奶媽,囡囡猛話跨啦啦!

Yes... "乜都唔洗做, 只係做愛"... 甘點試d service 呀...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2008-8-27 12:26 發表
Yes... "乜都唔洗做, 只係做愛"... 甘點試d service 呀...
所以佢冇資格做試钟男............. 極其量是 "性愛擂漿棍"!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-8-27 13:19 發表

所以佢冇資格做試钟男............. 極其量是 "性愛擂漿棍"!
何謂擂漿棍?

就是說可以形容物件無菱無角好似棍咁鈍,咁直, 唔識轉彎.  Here 以理解成倔擂槌』咁用棍擂穴成漿嘅意思. 再加入紅棗、糖等, 泡出來的茶, 謂之「擂漿茶」。飲時個中滋味無窮,兼之養顏補血,誠一健康飲品。

相關搜索目錄:
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

Oh I see... 係咪即係"搞屎棍"

引用:
原帖由 Retav 於 2008-8-27 15:34 發表
Oh I see... 係咪即係"搞屎棍"
Exactly...............

Besides, you should also note the movement of it when it works!

Then next time... we definitely need to ask Spider for MP... see how his shit stick work... haha

Thank you, please pm 地址及正名給我.

引用:
原帖由 Retav 於 2008-8-27 17:41 發表
Then next time... we definitely need to ask Spider for MP... see how his shit stick work... haha
You guys don't add those nick name to me !!!!!

老太監... challenge me ???
ok... !!!! come on !!!!!
what do you want to play ? duration ? or the total no. of Q ?

HAHAHAHAHAHAHAHAHA !!!

沒有一種活動像 Fxxk those hot chicks 般, 讓我感覺這樣激動, 思想如此起伏. 亦余心之所善兮雖九死其猶未悔.

This is Anfield ! 這裡便是晏菲路 ! You'll Never Fxxk Alone !

回復 43# 的帖子

你今日睇TV時有冇眼眉“調”呢? HAHAHAHAHA

Guys ! Come back from 大風又晴朗電視城 today with Macdonlo today...

This time ... macdonlo is very satisfied...
but ..........me............a poor experience ............

回復 45# 的帖子

好,有咁耐風流就有咁耐折墜!!哈哈!!

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-8-27 22:33 發表
Guys ! Come back from 大風又晴朗電視城 today with Macdonlo today...

This time ... macdonlo is very satisfied...
but ..........me............a poor experience ............
點解.................? 唔通 "入閘脫脚"?  或者 "揮霍過度" 以至 "疲不能兴"?

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-8-28 08:46 發表

點解.................? 唔通 "入閘脫脚"?  或者 "揮霍過度" 以至 "疲不能兴"?
都話明星仔唔得架啦. (係似明星仔).

High expectation cause low satisfaction...

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2008-8-28 09:30 發表

都話明星仔唔得架啦. (係似明星仔).
原來係 "持靚行兇",冇辦法啦!

話時話,佢似边个明星仔呀??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。