推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[疑難] 香港邊到有得玩 比女帶住假鳩插pat pat ?

引用:
原帖由 kwokching 於 2008-10-1 17:53 發表

小甜與Irene可有提供男生變妝小patpat套餐?
未試過在Irene處易服,個人覺得Irene善長鞭打多D,佢好好手力架。
試過好多次在小甜處玩男生變妝小patpat套餐,扮學生妹,女傭,護士,空姐都有,重有假胸,著埋個巴,個波幾鬼大呀。戴埋假髮成個靚女咁,睇到自己都想旭返自己,跟住梗係俾小甜強姦囉。

相關搜索目錄: 女傭 假髮

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-10-2 00:52 發表

未試過在Irene處易服,個人覺得Irene善長鞭打多D,佢好好手力架。
試過好多次在小甜處玩男生變妝小patpat套餐,扮學生妹,女傭,護士,空姐都有,重有假胸,著埋個巴,個波幾鬼大呀。戴埋假髮成個靚女咁,睇到 ...
SM300,你總是給人…似…

相關搜索目錄: 女傭 假髮

引用:
原帖由 kwokching 於 2008-10-3 19:52 發表

SM300,你總是給人…似…
kwokching師兄,我係鐘意玩sm,當然亦幾沉迷俾女王插patpat,不過師兄唔好誤會我唔係gay呢架,有d變態佬竟然email俾我,話我咁鍾意俾人插假九,想話俾佢條真九服侍我,啋過佢,各位巴打,我唔係基架,我盛係鐘意靚女咋。

回復 78# 的帖子

sm3000兄,不說大陸女主了。有沒有試過佐敦阿kit,佢又叫肥妹仔。我差不多兩年前試過佢其中一個助手,好重大陸口音的,樣貌身材都係一般,但係打人打得好狠,我俾矩綁住jj黎打,又夾lin,又兜巴打,上面下面加埋pat pat都痛到震,求左佢好耐先肯停手。之後一直都搵唔番佢。其實除左唔想打jj外,當時真係好hi。

引用:
原帖由 tallestman 於 2008-10-4 00:37 發表
sm3000兄,不說大陸女主了。有沒有試過佐敦阿kit,佢又叫肥妹仔。我差不多兩年前試過佢其中一個助手,好重大陸口音的,樣貌身材都係一般,但係打人打得好狠,我俾矩綁住jj黎打,又夾lin,又兜巴打,上 ...
tallestman兄,當時見過下肥妹仔,不過無入閘,早兩年去Fanny及Irene果度多,當時立信唔使登記,好鬼旺,鰝鰹伅﹛A巴打滿場飛,果個Fanny竟然不設電話預約,果陣成班巴打在Fanny門口罰企排隊,好鬼誇張,排隊成為另類調教。

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-10-4 15:21 發表

tallestman兄,當時見過下肥妹仔,不過無入閘,早兩年去Fanny及Irene果度多,當時立信唔使登記,好鬼旺,鰝鰹伅﹛A巴打滿場飛,果個Fanny竟然不設電話預約,果陣成班巴打在Fanny門口罰企排隊,好鬼誇張,排隊成為 ...
不過,係門口罰企,又好過癮架,聽住其他巴打同FannyD妖精打架聲,愈聽愈jigh,等一粒鐘等於玩多一粒鐘架,有時幾個老襟聚頭,大家眼超超心照不宣。後來立信要登記身分証,生意大插水,Fanny好似話嫁咗去澳洲。跟住Rebacca又從良,剩底Irene 及小甜撑住,而家小甜又都去香檳開分公司,可知登記呢招都幾毒。

相關搜索目錄: 香檳

回復 81# 的帖子

是否現在去找小甜是到香檳不用到立信.

引用:
原帖由 ck363 於 2008-10-5 01:36 發表
是否現在去找小甜是到香檳不用到立信.
因為立信入閘唔方便,所以盛係熟客或者過夜才會返立信,小甜而家係香檳會客多D,因為香檳無掩雞籠,D巴打團團轉,早幾日去探小甜,有巴係門口排隊聽野,寧舍覺得highD。

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-10-1 16:30 發表

巴打,玩SM都要耐力咩,玩幾耐都得啦。果陣環境好玩得起啦,兩條女3p玩了2粒鐘,肉價每人1000大洋,當時收5舊/hr咋。
玩 SM 要耐力 wor, 起碼體力要夠先承受到女王 d 酷刑.
有次 Mistress Irene 好陰毒. 佢以淫邪痴女形象搞到我出兩次先, 然後才穿上女王服 SM 我!!!
鞭得好似特別痛, 但其實女王冇加力, 只是我出兩次後體力大降, 連承受痛楚的能力亦大大減弱....

回復 83# 的帖子

那麽小甜便要買二套用品.

請問小甜同 Irene 邊個高 d, 邊個靚 d?

引用:
原帖由 ck363 於 2008-10-5 12:25 發表
那麽小甜便要買二套用品.
係呀,佢有二套架用品架,Rebacca果套留咗比佢囉。

引用:
原帖由 死於女人腳下 於 2008-10-5 12:32 發表
請問小甜同 Irene 邊個高 d, 邊個靚 d?
師兄,小甜同Irene身形差不多高,2個都係靚女,邊個靚d,各花入各眼啦,Irene爽朗d,小甜温柔d,各有各好。

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-9-19 00:52 發表

巴打,無辦法啦,我係中毒己深,所以千萬不要上癮!

141-sm 方面,香港區北角有腳交七,銅鑼灣東南有coco,灣仔方面以前有阿Rain( 己退休)現在由Queenie頂上,
九龍方面土瓜灣小美,深水步祖兒,旺角即燒DVD ...
SM300兄

呢三個服務如何???

回復 89# 的帖子

深水步祖兒我就投不信任票
ABC

引用:
原帖由 9west 於 2008-10-9 17:44 發表
深水步祖兒我就投不信任票
巴打已經試過嗎????

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-9-12 01:44 發表

http://www.sex141.com/big5/viewid.php?uid=199

我上哂眥捸A普通造愛已經滿足唔到,勸你不要亂試,否則好似我一樣沈淪啦

話说我從來不是gay,從未想到 ...
講到流清咁勁,我都真係好想試下~

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-9-18 00:04 發表

小甜女王除鷩髡 strap-on 插 pat pat之外,佢有好多款手提假鳩,佢左手高頻抽插,同時又錫到你jj爆哂。。。講起都high。

關於流精,如果你試過肛門高潮就知,係要長時間處於高潮狀態後的失禁式出精。 ...
SM300兄
咁你通常幾耐去玩一次
咁你次次都玩到失禁式出精嗎????

引用:
原帖由 拮PatPat 於 2008-10-9 04:11 發表

SM300兄

呢三個服務如何???
拮PatPat 那些都是我去暈的141sm,好好醜醜叫做試暈哂,師兄所指呢三個服務如何,究竟指那三個?

以前Fanny時代有sm三甲,應該是Fanny,Irene,小甜。現時剩下Irene小甜最旺鐘。尢其小甜在香檳開咗分公司,吸咗好多門口客,而家預約下下要就時間。

引用:
原帖由 拮PatPat 於 2008-10-9 21:27 發表

SM300兄
咁你通常幾耐去玩一次
咁你次次都玩到失禁式出精嗎????
通常7日1啦,咁又唔係次次流精,大多數都係射架,香港D141女王大多數主力ml架。

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-10-9 22:20 發表

拮PatPat 那些都是我去暈的141sm,好好醜醜叫做試暈哂,師兄所指呢三個服務如何,究竟指那三個?

以前Fanny時代有sm三甲,應該是Fanny,Irene,小甜。現時剩下Irene小甜最旺鐘。尢其小甜在香檳開髐壑膝q ...
九龍方面土瓜灣小美,深水步祖兒,旺角即燒DVD

條假鳩插過不同麻甩佬 ,諗起都

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-10-9 22:23 發表

通常7日1啦,咁又唔係次次流精,大多數都係射架,香港D141女王大多數主力ml架。
其實係唔係只有插patpat先可以做到失禁式出精?
我成日都想試下High到流精果種感覺~

引用:
原帖由 拮PatPat 於 2008-10-10 00:27 發表

九龍方面土瓜灣小美,深水步祖兒,旺角即燒DVD
拮PatPat 兄,三個都試過,女女本應ok架,但佢地office都係舊唐摟,D衛生環境,一個字"差",尤其係厠所,日久失修,好唔掂,你知啦,sm呢味嘢係玩情調,污污漕漕,邊有心情玩呀!

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-10-13 01:04 發表

拮PatPat 兄,三個都試過,女女本應ok架,但佢地office都係舊唐摟,D衛生環境,一個字"差",尤其係厠所,日久失修,好唔掂,你知啦,sm呢味嘢係玩情調,污污漕漕,邊有心情玩呀!
旺角即燒DVD 你都試過!!?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。