推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

過檔蘋果動新聞女主播 - 曾美華

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-12 03:17 AM 發表

唔大哥今次又流左好多血啊
好似天氣乾爽, 好快止血

she looks more beautiful with long hair!

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-12 12:14 發表
好似天氣乾爽, 好快止血
唔大哥, 快止血!? 定係流乾晒呀??

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-12 09:48 PM 發表

唔大哥, 快止血!? 定係流乾晒呀??
早晨 WEEWAA, 你都講得岩, 流乾左未止血囉

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-13 08:39 AM 發表

早晨 WEEWAA, 你都講得岩, 流乾左未止血囉
唔大哥D血流乾左好危险咯喎

わあああああああああああああああ

引用:
原帖由 老少咸宜周嘉儀 於 2006-11-13 06:37 PM 發表
わあああああああああああああああ
一睇髮型便知係美華

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-13 10:45 AM 發表

其他血未流乾未得囉

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-13 07:04 PM 發表

其他血未流乾未得囉
為左超索嘅曾美華,做哥狂流鼻血都得,take care yourself!!

可否有兄弟可cap到曾美華的長靴相?

有沒有人有辨法可cap 到曾美華今晚在" 拉闊文化著長靴的相片? " ....如第日有想要什麼明星的長靴想, 小弟一定會盡力回報...thx !!

thx 板主你的分享...但你有沒有可能可以cap到她在今晚的" 拉闊文化"時穿長靴的相片呢? thx alot !!!

等幾位Post相大哥返去摷摷啦, 可能會有㗎!!!!

thx你們的幫助!!......

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-13 10:45 發表
小弟都流乾咗好耐啦....又唔見我有事..........

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-13 19:01 發表
一睇髮型便知係美華
哇~~~~唔大哥, 華姐真係好索呀!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 keropp 於 2006-11-13 21:46 發表
thx 板主你的分享...但你有沒有可能可以cap到她在今晚的" 拉闊文化"時穿長靴的相片呢? thx alot !!!
板主???????

嘩,咁正!?!?!?!?!?!?

引用:
原帖由 keropp 於 2006-11-13 21:48 發表
thx你們的幫助!!......
你等各位大哥貼咗相(如果佢哋有)再 "thx" 都未遲........

可否有兄弟可cap到曾美華的長靴相?

sorry my man ..  i will try and get it for u !! may i ask ..   do u know when is carman 's birthday ??   june ??
sein

hey

by the way ..  did u guys see her in you tube ??
sein

bros

may i ask ..  carman tsang has her own show now ??  " 拉闊文化"??  
actually i saw carman in central ifc before..    she was holding hand with her bf ..!!
sein

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 seinfeld 於 2006-11-15 11:57 AM 發表
may i ask ..  carman tsang has her own show now ??  " 拉闊文化"??  
actually i saw carman in central ifc before..    she was holding hand with her bf ..!!
我估應該係, 因為近呢2集都係由佢host的, anyway..thx for your help to cap it for me !!

引用:
原帖由 fredng 於 2006-11-15 01:59 PM 發表
thx 你的分享, 但你可否cap 到她在星期一的 "拉闊文化"中著長靴的相片呢? thx !!

多谢  
fredng  大哥

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。