推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

34 12
發新話題

初去cp

初去cp

我平時去開珠海玩 今次系聽其他ching既report話cp好甘就去見識下 火車去之後想坐黄的 但遠少少望到有行上去時比條友拉住叫人坐四輪仔本來唔理佢但條友拉住唔放部黄的比人上左 頂! 之後問條友去中元街幾錢佢話20 之前聽其他ching既report話可講價到15 但心諗初次上去唔想煩20就算照上 到部後先問清楚價錢資料經理女300房268 上到房 頂! 無水床 問經理佢話水床要加30 都爭在啦照殺 之後換房選女3個3個上 第二輪揾到岩心水樣掂有波就佢啦 細節唔在講啦 總之正啦基本做齊服務掂  佢幾好傾 衣加我明點解甘多ching鍾意去cp玩啦 我之前從不返啅但佢我有想返啅既諗法 因我平時去開珠海玩系出去比錢 但原來cp系女收小費  房錢出去比錢  我重比左50tips佢添 唔比tips好似唔好意思甘(服務真系掂呀)算啦 各位ching你地平時去cp玩 有無比開tips架 我去開珠海玩出去比錢就無比開 不過我覺得珠海同cp系各有各好 珠海基本平d(有coupon送)服務ok啦 cp服務掂d 基本做齊 就貴d 各位ching又覺珠海同cp比系邊度好d呢 大家分享下啦

引用:
原帖由 samss100 於 2008-9-4 10:29 發表
我平時去開珠海玩 今次系聽其他ching既report話cp好甘就去見識下 火車去之後想坐黄的 但遠少少望到有行上去時比條友拉住叫人坐四輪仔本來唔理佢但條友拉住唔放部黄的比人上左 頂! 之後問條友去中元街幾錢 ...
如手頭可應付,囡囡服務好對你又有feel,俾些少tip有咩所謂。最重要你玩得開心!
Good report!

引用:
原帖由 jjchan218 於 2008-9-4 10:39 發表

如手頭可應付,囡囡服務好對你又有feel,俾些少tip有咩所謂。最重要你玩得開心!
Good report!
But for Taxi from Railway Station to Chung Yuen St. should be rmb 10  only!

回復 2# 的帖子

我諗我都會多去cp既  但珠海都去架因可在澳門博下麻 之前去珠海玩多數都系賭場請我去玩(因多數有贏)

If you take the yellow taxi.. the price is rmb 7-8, if you take the green... the max is rmb 10... i never take those white plate... too danger...

if you are talking about those green taxi who do not use meter... i won't take it too as it is illegal for them...  it is nothing to do with money though...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 samss100 於 2008-9-4 10:29 發表
我平時去開珠海玩 今次系聽其他ching既report話cp好甘就去見識下 火車去之後想坐黄的 但遠少少望到有行上去時比條友拉住叫人坐四輪仔本來唔理佢但條友拉住唔放部黄的比人上左 頂! 之後問條友去中元街幾錢 ...
好混亂 睇到 @@
CP 係交通幾方便的,酒店食市娱樂林立!
出左火車站行過 d,呢車仔好搵笨的 只是10元車程 也叫價20元的!

女300房268 , 但又要再比 50條女?!

相關搜索目錄: 酒店

YELLOW TAXI SEEMS VERY VERY DIFFICULT TO FIND IN CP....

not hard... just walk a bit and leave the taxi station
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

回復 7# 的帖子

我回程坐黃的返火車站7蚊炸  蝕左添

回復 6# 的帖子

我見佢服務掂先醒者 我系珠海玩都無比過啦  下次睇情形先比tips啦

回復 5# 的帖子

我就系上部類似淺藍車身下白色的士坐司機話5系喎 甘咪比條白牌仔知我要坐la  之後系甘捉住我5開好煩 如果5系日頭我死都5上啦  下次實見黃的先坐

引用:
原帖由 samss100 於 2008-9-4 13:02 發表
我見佢服務掂先醒者 我系珠海玩都無比過啦  下次睇情形先比tips啦
係條女共比了 350 ?!
唔識英門,唔知你講乜!

引用:
Bro samss100, according to the price, ZH should be most attractive.  However, according to the services, DG should be most comfortable.
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

回復 12# 的帖子

系呀 350  系咪貴左 5值呀?

引用:
原帖由 samss100 於 2008-9-4 13:37 發表
一切隨心啦!高興嘅,比多少少有咩所謂!記住,呢啲係高興錢,冇需要太斤斤計較!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

回復 13# 的帖子

同意 講價錢珠海最好同服務ok既(衣甘既價錢黎講)  cp就真系正d既 但就貴d啦
不過我過珠海玩通常免費呀(因多數去賭場玩有錢賺食免費餐)所以我會雙線發展

引用:
原帖由 samss100 於 2008-9-4 13:37 發表
咁又唔係話 唔值,50蚊 又唔係多過頭 ~ 最緊要開心!
係開頭以為只比 50條女!

引用:
女300房268 !!!!

房咁貴,個場喺唔喺HW?

回復 17# 的帖子

我都系第一次比tips 去珠海甘耐末比過

引用:
原帖由 jjchan218 於 2008-9-4 14:00 發表
女300房268 !!!!

房咁貴,個場喺唔喺HW?
Of course not.  I think the only one which will charge you so much in room fee in City P is the one that you have tried the twins!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

應該係 "軍月".  下次去找經理或主任先訂房,  房錢可以平 Rmb30.

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-9-4 14:16 發表

Of course not.  I think the only one which will charge you so much in room fee in City P is the one that you have tried the twins!!
I recall that the HW's captain offers me a discount rate of $235 for the rm.  You can stay for ON after 2400.
The rm quality is much better than in KY.
The MM charges 300 & 500 only.  I don't understand why no 400 there.   Any one know why?

回復 19# 的帖子

好多人覺得技師服務好都會比小費(好普通),

点解,因為東莞式太多服務,個技師好累,

覺得值得未比囉,比咗就唔好後悔.......

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

which 东莞火車站出?

I could only say... don't encourage the over charge by taxi...

it is not about money... it is about the attitude...

34 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。