推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

CP恨你哋 (轉載)

CP恨你哋 (轉載)

星期日,投票日

投完票後百無聊賴,行行復行行,行咗去尖東火車站,眼見自由行落嚟消費,我都唔可以坐以待斃,一於北上。在火車上漫無目的,去到羅湖過埋關才想起家鄉的姑姐,已大半年未探過她了,便立即出發去橫瀝。

在CP火車站落車時已是正午十二點,這時身無長物,唯有去買些生果及月餅先可探視姑姐;此時眼裡只見到 Gandhi條舌頭,便行過去,到了旁邊的士多已疲累不堪,個肚又打鼓,所以就系木輪車站吃過中午飯。用膳也要個多小時,因為好多坐車的人及桑拿技師來買外賣,吃完飯便打電話給表哥,叫佢嚟車我過去,點知佢話姑姐外遊,要晚飯時才回到家。這時我諗不如去輪街症,但又唔想老表知我去搞野,怎麼辦呢

在飽暖思淫慾的驅使下,入咗去 "恨你哋" 洗爪,想一次過洗乾淨三隻腳,上到二樓房,先叫相熟技師溫馨吓,點知一個在上鐘,一個買咗鐘出去食飯未返,一個回鄉請長假;這時真系氣死我,我叫主任搵啲 年青貌美Kawai嘅技師便可,唔知系唔系唔明我太普通嘅普通話,囡過三巡都系唔啱口味,便同主任講要走人;他立即使出殺手鐧,不如試吓港式推油浪漫按摩丫,我在等囡時已看過,但都問吓他點計先,他話兩種都系明碼實價,按摩就可加錢攪埋,推油就寡啲;我來都系想瞓吓,洗洗幾隻腳,所以就揀咗港式。

入到貴賓房,仲以為去咗桑拿,除咗淋浴還有埋濕蒸,電視就系29吋土炮薄機,今次同主任講要青春美麗便可,兩個技師入嚟,一個有青春 一個有貌美,我更系要靚果個喇;她問我做咩式,我話上火要出火,她就去報鐘按摩,我立刻阻止她,話系推油咋,她即時再打電話改,然後幫我除鞋襪衫褲,叫我先沖涼,她要去攞BB油及膠杯。

她回來時我已大字系張床上睇電視,她話按摩就會侍浴,所以今次就只可洗自己 喎!開始時就如一般正宗港式按摩一樣,只不過時不時搞響 個啷啷;時間飛逝,要轉身推前面,今次除咗響啷啷,還會用冰火進攻 指揮棒,黑提更系雙手不離啦;此時她已被我除淨 茶包,再進一步嘅時間,她話推油只可到此為止,我腦裡一轉 就同佢講,用手我要打好耐架,不如攪出來丫,她話推油唔搞得,否則要罰錢 ,我話推唔出唔俾錢,在討價還價間,最後叫埋毛主席出來便搞掂 她,過程又系先來個女上男下,69推車,食埋燒鵝肶,再教士式收工。

搞完我又瞓系張床休息,佢就幫我除套,連套袋一起掉進馬桶沖走;之後更系有侍浴啦,只不過就幾媽嗎呼 全程連房費就俾咗280咯

相關搜索目錄: 自由行 普通話
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2008-9-16 11:04 發表
星期日,投票日

投完票後百無聊賴,行行復行行,行咗去尖東火車站,眼見自由行落嚟消費,我都唔可以坐以待斃,一於北上。在火車上漫無目的,去到羅湖過埋關才想起家鄉的姑姐,已大半年未探過她了,便 ...
C兄。。你哩篇探親遊記又幾生鬼喎。。。

相關搜索目錄: 自由行 遊記

原來'恨你哋'有襟多野挽。。。。

係咪金地利呀 ?
可以搞埋架咩 ? 280 抵 wor !
沒有一種活動像 Fxxk those hot chicks 般, 讓我感覺這樣激動, 思想如此起伏. 亦余心之所善兮雖九死其猶未悔.

This is Anfield ! 這裡便是晏菲路 ! You'll Never Fxxk Alone !

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-9-16 21:38 發表
係咪金地利呀 ?
YES
引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-9-16 21:38 發表
Once you show the Mr. MAO, she'll say YES too !!!

男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
係咪金地利呀 ?
.............you need to show your negotiation skill, too!

引用:
原帖由 DrTea 於 2008-9-16 07:23 AM 發表

YES

Once you show the Mr. MAO, she'll say YES too !!!
茶兄..佢既服務唔少得過輪街症,房入面仲有春宮片,双人千秋,

收甘平,点解,香港有間歺厂叫"扒王之王",佢係分店...

仲有幫趁既99%係夲地人,我去過一次,以後咪搞我........

相關搜索目錄:

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2008-9-17 20:23 發表

茶兄..佢既服務唔少得過輪街症,房入面仲有春宮片,双人千秋, 收甘平,点解,香港有間歺厂叫"扒王之王",佢係分店...
仲有幫趁既99%係夲地人,我去過一次,以後咪搞我........
It's because, they deliver ALL Pork Chop(s) to Hong Kong's branches !

相關搜索目錄:
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

最好笑係沐足,收50蚊一个鐘.......

80分鐘內个技師冇点過我對腳.....

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2008-9-18 02:58 發表
最好笑係沐足,收50蚊一个鐘....... 80分鐘內个技師冇点過我對腳.....
I met one at Walter Hotel too !
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。