推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] 集安-哈囉喂 Party

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-10-2 18:07 發表

上次個 DJ 仲好正
佢今日同我講DJ換了性感裝
下次一定要叫佢來
我同你果次個DJ嗎?

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-10-2 18:56 發表
何止!星期日下午又去了常平,和LB 2 又汁一劑!17個小時4劑!
太利害。。小弟自愧不如。。。。。。真係要縮埋一邊。。

回復 68# 的帖子

我和老二老四一起時就要玩玩具的了!我怕她們吃不飽!嘻嘻!

相關搜索目錄: 玩具

引用:
原帖由 anakin 於 2008-10-2 16:08 發表

一篇係"投資銀行",講投資銀行;
一篇係"活塞男",講陽具卡在鐵板上的"活塞男";
另一篇"深掃蕩「三沙一水」,講三沙一水既舊新聞。
第一次,我當佢貼錯區,
第二次,我當佢手文之誤,
每次都有PM通知佢,
...
可唔可以求情呀.話晒佢唔係寫手,係成日一齊出來嘅圍內兄弟,我都係過咗一排先知有pm呢個function咋.你知啦.如果再開多個名加多少少字喺後面,親切感就冇咁大咯.當然我有我講,版主自有執法準則.

相關搜索目錄: 投資 銀行
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-10-2 17:53 發表

我地十二月去到, 玩朝鮮、蒙古、滿洲妹, 個個都好白又好大波 (不過多數有小小車軑)
幾星期前去大連一個滿族的就主動要第二此。。是第一次半小時後。。還是第一次遇到這樣大食MM。。
十二月的行程主要是K﹐ 還是 S N呢。。﹖﹖

回復 79# 的帖子

算喇!受一點少少教訓他就會永遠記得!(鬼叫佢係我老友,重唔踩多腳?哈哈!)

無什麼大不了的,禁言也只是幾日吧了!

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-10-2 18:13 發表

同日本一樣 3hrs
搭棚唔同搭飛機呀
要搭一個穩陣嘅棚.可能之前要好花心思至得
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-10-2 19:01 發表

太利害。。小弟自愧不如。。。。。。真係要縮埋一邊。。
縮埋都冇用 因為大根實在太明顯遮都遮唔住
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-10-2 18:17 發表

D狼狗真係PK。。。不過都係因為有佢地先推D囡囡出黎返工。。。。
不過你都執三野。。金鎗人果然名不虚傳。。。
見拒甘有誠意獻身。。特登叫醒我。。吾執對吾住拒。。。

引用:
原帖由 anakin 於 2008-10-2 14:02 發表

雙飛男今朝兩度張貼與本區無關既主題另加一則舊新聞,亦無理會由系統所發的通知,配合管理,為免情況惡化,祇好禁止其發言。
只是不習慣這邊發言吧。。絕對不是灌水。。
雙飛男是我們的偶像。。每次都雙飛三飛。最多是四飛的(五飛﹖﹖)。。禮拜六就坐三個帶兩個。。很希望他能分享寶貴經驗。。

引用:
原帖由 par3 於 2008-10-2 20:31 發表

可唔可以求情呀.話晒佢唔係寫手,係成日一齊出來嘅圍內兄弟,我都係過咗一排先知有pm呢個function咋.你知啦.如果再開多個名加多少少字喺後面,親切感就冇咁大咯.當然我有我講,版主自有執法準則.
禁言七日,10-10-2008解禁。
下不為例!
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

引用:
原帖由 anakin 於 2008-10-2 21:49 發表

禁言七日,10-10-2008解禁。
下不為例!
多謝版主版規之外的人情
自認係friend又踩人一腳嘅七少可否向雙飛兄轉告一下解禁期呢
你對我好,我對你好

回復 87# 的帖子

This is only a little penalty for not having diner with me !!! Ha ! Ha! I shall tell him tomorrow la.

多謝動物園報告!

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-10-2 22:52 發表
This is only a little penalty for not having diner with me !!! Ha ! Ha! I shall tell him tomorrow la.
唔同你食晚飯就要罰,同你爭囡咪 ..... ,咁我就每日都要跟住你,食足三幾餐喇,不過就你俾錢
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-10-2 18:56 發表
何止!星期日下午又去了常平,和LB 2 又汁一劑!17個小時4劑!
大佬,你去常平是不是去我說的那家阿

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-10-2 21:01 發表

見拒甘有誠意獻身。。特登叫醒我。。吾執對吾住拒。。。
Oh, how come I never met a girl who I could get 3 dosages???

回復 92# 的帖子

Dai Hoi can get 3 dosages everytime. It is him which matters. Might be the same girl to me can I only get 1 or 2 shots. It is because I am not "the man with the golden gun !!!"

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-10-3 08:56 發表

Oh, how come I never met a girl who I could get 3 dosages???
May be because you are not sick enough to have 3 consecutive doses!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-10-3 09:49 發表
Dai Hoi can get 3 dosages everytime. It is him which matters. Might be the same girl to me can I only get 1 or 2 shots. It is because I am not "the man with the golden gun !!!"
俗語有話:

唔插唔 high, 唔扑唔乖
赤手空拳, 摷極唔完

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-10-2 18:59 發表

我同你果次個DJ嗎?
你無來那次
湖北妹, 有3分似陳慧珊, 7分似伏明霞
高頭大碼、長腿中波

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-10-2 17:37 發表
頒獎禮 我個MM很年青。。問她說是十八。。有點懷疑。。
PINK LIN中波﹐少毛一線。。很緊有水。。但不懂服務。。可說是不動什麼。。
回去一點多先來一劑。。睡到四點多給信息吵醒。。應該是狼狗發信息﹐震醒了我。。 ...
俾你吃3次, 條女都算係咁啦

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-10-3 08:56 發表

I usually do twice and only because I was waken up by the vibration ....and of course the MM was quite fresh...

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-10-3 10:09 發表
俾你吃3次, 條女都算係咁啦
的確是任勞任怨。。半夜我要她還主動去沖一下身。。。
今早兩點多還給我信息。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-10-3 10:26 發表

的確是任勞任怨。。半夜我要她還主動去沖一下身。。。
今早兩點多還給我信息。。
宜家有D甘肯聽指示。。。0既囡囡己經唔錯喇。。。
起碼唔會。。。嫌三嫌四。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。