推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

無聊點滴

回復 519# 的帖子

咁高分點睇呢?
本帖最近評分記錄
  • beautiful 體力 +80 加多D分咪睇到囉@@ 2009-6-1 01:25
  • beautiful 威望 +80 加多D分咪睇到囉@@ 2009-6-1 01:25
  • beautiful 金錢 +80 加多D分咪睇到囉@@ 2009-6-1 01:25
......!

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2009-5-29 19:44 發表
咁高分點睇呢?
引用:
原帖由 吳講得 於 2009-5-29 11:17 發表
借幾萬分我睇吓吖,睇完我會還番畀你架,你唔使慌喎
呢張係我gei 攞睇自拍照
依家改番....你地睇到啦.....慢慢欣賞喎........
☆ 夢裡明明有六趣,覺後空空無大千。 ☆  

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-5-29 11:26 發表

你遮住對靈魂之窗和中路我認唔到喎http://www.hkicons.com/_323.gif" border="0">
梗係要遮住啦, 你係我既人 , 廢是比人睇蝕哂嘛.....

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-5-29 11:33 發表

呢排轉咗螢光色啦..熄晒燈好型架
仲有士多啤梨添啊   
係呀熄晒燈四圍走仲型呀.......
你做乜成日同士多啤梨著塑膠衫呀 , 會焗爛架喎.....

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-5-29 11:35 發表

咁樣話人哋..
你係咁架喎 , 我仲見到你偷咗2件XO牌 t-back &3個lace黑超, 收響件雨褸入面???
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 beautiful 於 31-5-2009 11:28 PM 發表

呢張係我gei 攞睇自拍照
依家改番....你地睇到啦.....慢慢欣賞喎........
你淨係影啲粽嘅, 應該影吓自己攞睇相吖嘛
꼬라지 하고는..psn:nch1080i...오지웅....ㅎㅎㅎ....ㅋㅋㅋ

引用:
原帖由 beautiful 於 31-5-2009 11:33 PM 發表

梗係要遮住啦, 你係我既人 , 廢是比人睇蝕哂嘛.....
我以為你驚佢畀鷹擔走添
꼬라지 하고는..psn:nch1080i...오지웅....ㅎㅎㅎ....ㅋㅋㅋ

引用:
原帖由 beautiful 於 31-5-2009 11:35 PM 發表

係呀熄晒燈四圍走仲型呀.......
你做乜成日同士多啤梨著塑膠衫呀 , 會焗爛架喎.....
你咁都知嘅, 我當光管咁用架咋
我想將啲士多啤梨擺落個氣球入面..等佢用時有啲士多啤梨味架咋

引用:
原帖由 beautiful 於 31-5-2009 11:38 PM 發表
你係咁架喎 , 我仲見到你偷咗2件XO牌 t-back &3個lace黑超, 收響件雨褸入面???
唔係喎..你睇清楚啲..我淨係偷咗兩樽xo醬和三個黑色Bra喎

引用:
原帖由 吳講得 於 1-6-2009 10:29 發表

唔係喎..你睇清楚..我淨係偷魖熅瞡o醬和三個黑色Bra喎
我以為係三副黑超添

[搞Gag]  帶左黑超會打噴嚏  [/搞Gag]

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-6-1 10:02 發表

你淨係影啲粽嘅, 應該影吓自己攞睇相吖嘛
你就想啦 ....呢~~~... 呢~~~ 呢...~~~

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-6-1 10:06 發表

我以為你驚佢畀鷹擔走添   
我已經變咗一隻鷹

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-6-1 10:19 發表

你咁都知嘅, 我當光管咁用架咋
我想將啲士多啤梨擺落個氣球入面..等佢用時有啲士多啤梨味架咋
咁你點解好似傻佬咁成日著住件螢光雨褸走來走去呀 捉都捉唔到
你叫士多啤梨吹氣球

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-6-1 10:29 發表

唔係喎..你睇清楚啲..我淨係偷咗兩樽xo醬和三個黑色Bra喎
係鬼兩樽xo醬呀
   你應該係偷咗我既3條xo牌 t-back , 一條著過的 , 你已經掛左响把口到 , 還偷左4個黑色lace透視爸爸
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 arararchchch 於 2009-6-1 13:15 發表

我以為係三副黑超添

[搞Gag]  帶左黑超會打噴嚏  [/搞Gag]
佢成日偷我d黑超架啦, 佢仲著到通身都係, 頭殼頂又放一個  

"人生冇幾多個十年..."

人生有幾多個十年, 幾隻手指可似數得哂,

我們只是在這個空間逗留一段時間...好快又話要走啦....永別了.....!

所以要好好珍惜每一個十年....

人生於世, 最緊要活得開心.....

但何為活得開心呢?????

引用:
原帖由 beautiful 於 1-6-2009 23:42 發表

佢成日偷我d黑超架啦, 佢仲著到通身都係, 頭殼頂又放一個  

"人生冇幾多個十年..."

人生有幾多個十年, 幾隻手指可似數得哂,

我們只是在這個空間逗留一段時間...好快又話要走啦.... ...
就係因為我們是別人一生中的過路客
更加應該活得開心,不枉此生
聽你咁講唔通你近排真係好唔開心?

引用:
原帖由 arararchchch 於 2009-6-2 00:23 發表

就係因為我們是別人一生中的過路客
更加應該活得開心,不枉此生
聽你咁講唔通你近排真係好唔開心?
你估錯...我很感謝上天對我的厚待, 我呢世人都算係開心和幸福.....
無特別意思, 只係無聊討論一吓何為活得開心, 因為不同既人, 有不同既定義和見解..

引用:
原帖由 beautiful 於 1-6-2009 10:42 PM 發表

你就想啦 ....呢~~~... 呢~~~ 呢...~~~
唔只我想喎..我諗呢度好多人都想睇你嘅攞睇相!!

引用:
原帖由 beautiful 於 1-6-2009 10:46 PM 發表

我已經變咗一隻鷹
你想擔我去邊度啊?!

引用:
原帖由 beautiful 於 1-6-2009 10:51 PM 發表
咁你點解好似傻佬咁成日著住件螢光雨褸走來走去呀 捉都捉唔到
你叫士多啤梨吹氣球
依家熄咗燈同你玩緊捉迷藏吖嘛 雀仔不嬲都難捉架啦
士多啤梨味吹氣球用晒啦..你仲想用咩味氣球啊?!

引用:
原帖由 beautiful 於 1-6-2009 11:03 PM 發表

係鬼兩樽xo醬呀
   你應該係偷咗我既3條xo牌 t-back , 一條著過的 , 你已經掛左响把口到 , 還偷左4個黑色lace透視爸爸
傢伙..我偷錯咗你嘅添..唔怪得之咁香啦..
其實我想偷你隔離阿婆嗰幾條xocat牌 t-back和黑色lace透視爸爸送畀你架
我今晚攞番晒啲嘢上嚟你屋企啦

引用:
原帖由 beautiful 於 2-6-2009 00:56 發表

你估錯...我很感謝上天對我的厚待, 我呢世人都算係開心和幸福.....
無特別意思, 只係無聊討論一鵀颽鬲§o開心, 因為不同既人, 有不同既定義和見解..
嚇死...以為你真係咁悲觀...

P.S. 3/6 - 中文Oral既日子...

拜託d題目唔好咁刁鑽

母忘六四.....

中文Oral完~

居然係最尾果組...八點二先走得...
咧閿abel之後就愈來愈緊張同驚...唔知有冇屈機摘星人

[Gag]好野,Label係藍色,唔洗做「黃組男」~[/Gag]

朗讀略去...
小組討論,三男兩女...一男一女比較怯場
另一個男既Idea唔錯,用語上有d怪...
另一個女既唔舒服,痰上頸...「燉」佢可憐
好彩佢有做開頭既引子...講野都有條理...
整體討論氣氛較平靜...幾次Dead Air...我出口救左2次...
最後總結竟然我做----一生人第一次小組討論做Conclusion,身不由己,唔想降Grade
有Level 4或5都偷笑...

[迷之聲]想的美,你Level 4都冇[/迷之聲]

聽日六四...對中共既不滿我打字都打到
話說聽日又係果d周年學生保健服務...驗眼既英文卡片就快識背...
希望唔係驗珠寶...
個護士咻磞繶]出黎好嘔心

引用:
原帖由 吳講得 於 2009-6-2 11:50 發表

唔只我想喎..我諗呢度好多人都想睇你嘅攞睇相啊!!   
有.......有.......有......有我既沖涼攞睇自拍  

登~~~~登~~~~登~~~~登!!!!!  

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。