推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

54 123
發新話題

無奈!!USB質素

無奈!!USB質素

各位好!好耐無出報告,因小苐打字慢而部腦又O係廳所以......但最近幾次USB質素好似越來越底更一肚氣.
肥利MOON(當時(9月)吾算USB吾係正式DUP):
一按鐘,佢就話送水中簘,水床BM同15分鐘DUP(可能在車上睡醒未回魂個樣有D遲疑不決)水中簘還OK吧!而水床BM更得啖笑水床(浮床)揼吾足氣軟淋淋,一訓洛去巳"硬"親PET PET.  因水床在廁裡,所以我個頭頂住個馬桶. 那15分鐘DUP算把啦!!佢DUPO左幾吓,我巳西起身話吾洗啦(我係做完先DUP)雖然DUP吾得,但佢服務就真係吾錯.轉POST 無SAY  NO.雖然FEEL到我吾會返食,但都講句有機會再見
香B8B1COCO小肥.DUP無力,技術吾覺有,無推油.RPP算可以吧!最精彩PART2嚟啦!!無得車預0左,妹妹吾比掂我接受,但面都搵手格??  叫佢錫LINLIN,佢竟然話我吾錫0個到WOR!! 0下??

相關搜索目錄: Pet

My sympathy!!!!!!!!!

經濟咁情況
去玩一定要物有所值
睇下呢度d師兄o既報告至出動就可以避免踩屎啦

回復 3# 的帖子

呢度d師兄o既報告當然有睇但係衰在自己貪新鮮雖然屎都踩吾少但有時都會食到好野. (香B  DON,香A   J,国貨公司 YUKI........)

引用:
原帖由 KING101 於 2008-10-16 22:30 發表
呢度d師兄o既報告當然有睇但係衰在自己貪新鮮雖然屎都踩吾少但有時都會食到好野. (香B  DON,香A   J,国貨公司 YUKI........)
King King ~~ 希望你下次食到心頭好啦!
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

我想試 "香A   J",請問 C Hing 有無 contact telephone.
我在 !$! web 找不到
多謝

引用:
原帖由 kfcook 於 2008-10-18 00:20 發表
我想試 "香A   J",請問 C Hing 有無 contact telephone.
我在 !$! web 找不到
多謝
KFCOOK兄,SORRY因為J嘅電話係佢交帯過吾好散出去,所以SORRY

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-10-20 17:44 發表 咩/

Thanks for report! 好野wor! 廁所水床, 過癮! 都叫見識過啦~~ haha
收你幾多?
由兄見笑啦那次比0左$))

引用:
原帖由 KING101 於 2008-10-22 16:53 發表
KFCOOK兄,SORRY因為J嘅電話係佢交帯過吾好散出去,所以SORRY
So sorry, 唯有每次上去 7/F 都看看有沒有機會。
Anyway, KING 101 C Hing, thank you.

廁所水床????????

引用:
原帖由 kfcook 於 2008-10-22 23:39 發表

So sorry, 唯有每次上去 7/F 都看看有沒有機會。
Anyway, KING 101 C Hing, thank you.
其他人唔肯俾阿J電話,可以問四哥同盟會,麥迪文話佢地將阿J電話俾人,係幫阿J搵多啲生意,但阿J唔止冇句多謝,重叫佢地唔好咁做,佢地話阿J過橋抽板。

引用:
原帖由 momo2008 於 2008-10-26 20:39 發表
其他人唔肯俾阿J電話,可以問四哥同盟會,麥迪文話佢地將阿J電話俾人,係幫阿J搵多啲生意,但阿J唔止冇句多謝,重叫佢地唔好咁做,佢地話阿J過橋抽板。
毛主席你咁大工程開個新 account 跟到來, 我無理由唔出返野支持下你o既...
你講果o的野, 係邊個同你講ga?
事實好似係有人PM阿丁電話俾你出來吠咋喎... 唔好老屈...

相關搜索目錄: 工程
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
かわいいは正義成長は罪幼○趣味は王道

引用:
原帖由 momo2008 於 2008-10-26 20:39 發表

毛生早晨 ~~ 記得冇正式見過阿J,你時不時提起阿J, 係幫阿J搵多啲生意 or 打算引起我興趣 or what? 我真的不會找阿J的, 多多少少我敬重痴心一片, 你介意見阿J 報告, 我去 lor. As you know 我食了一定出報告.

對我來說微不足道, 2年前小事一件, 你唔好甘樣啦, 做人要堅強的,你睇下你,你竟可以不間斷的重複重複又重複重複重複又重複一件小事, 唉......想要悶死我咩? 何苦呢?

精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-10-27 02:17 發表

阿毛生早晨 ~~ 記得我冇正式見過阿J,你時不時提起阿J, 係幫阿J搵多啲生意 or 打算引起我興趣 or what? 我真的不會找阿J的, 多多少少我敬重你痴心一片, 你介意見阿J 報告, 我咪唔去 lor. As you know 我食了 ...
個傻佬以為對人痴心一片,
點知果條女當佢痴鳩燃線!

As I know Ah J does not want to take so many "new" customers, several months ago, she told me that she had some poor experience. Therefore, she preferred to take regular "old" customers.

好野~~~~~~~
毛生陰魂不散, 長存天地, 每逢兄弟落寞無聊時, 佢都走出黎, 講一堆重覆百九幾年的事, 你唔好將阿J鬧你的怨氣發洩係人地身上啦~~~~~~
成個商場咁多鏡, 照下啦, 冇得車, 咪冇得車lor, 你谷埋D怨氣, 何必呢~~~~
我都費事再浪費手力打咁多字, 係龍係蛇, 係真係假, 天知地知啦, 都費事再講~~~
經常一個人,是寂寞;偶而一個人,是享受。
正因為寂寞,才想偷,正因為享受,才偷食。

引用:

毛生何必咬住同盟會吾放呢出呢玩求開心姐.

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-10-27 10:17 發表

阿毛生早晨 ~~ 記得我冇正式見過阿J,你時不時提起阿J, 係幫阿J搵多啲生意 or 打算引起我興趣 or what? 我真的不會找阿J的, 多多少少我敬重你痴心一片, 你介意見阿J 報告, 我咪唔去 lor. As you know 我食了 ...
麥迪文話佢地將阿J電話俾人,係幫阿J搵多啲生意,但阿J唔止冇句多謝,重叫佢地唔好咁做,佢地話阿J過橋抽板。

事實係你曾在執咗既161網上講過以上既說話,唔到你個大話精否認。

引用:
原帖由 KING101 於 2008-10-27 19:26 發表
毛生何必咬住同盟會吾放呢出呢玩求開心姐.
麥迪文話佢地將阿J電話俾人,係幫阿J搵多啲生意,但阿J唔止冇句多謝,重叫佢地唔好咁做,佢地話阿J過橋抽板。

你話麥迪文有冇講過以上既說話?四哥同盟會呢班懦夫,十幾個人去「恰」阿J一個女人。

我只係講事實,等多啲人去知,四哥同盟會點解咁大反應?要咁多人來圍我。

回復 21# 的帖子

真係笑大人個口,
你作故你都做下 research 先啦....
你想屈同盟會o的人, 如果你話果句野係出自我個口, 都應該有人信,
你話出自三哥呢個咁彬彬有禮o既人, 真係會有人信咩? 好老實, 你o的小動作真係司馬昭之心啦...
使唔使我又搵返你o的毛語錄出來俾人睇下呀?

[恥笑 mode]
我地幾個圍你?   唔好往自己臉上貼金, 你不配....!
[/恥笑 mode]

P.S. KING KING 唔好意思, hijack 左你條 thread 添~~

かわいいは正義成長は罪幼○趣味は王道

引用:
原帖由 momo2008 於 2008-10-27 22:52 發表

事實係你曾在執咗既161網上講過以上既說話,唔到你個大話精否認。
唉....簡單 d 啦, 如果我有講過 "將阿J電話俾人,係幫阿J搵多啲生意,但阿J唔止冇句多謝,重叫地唔好咁做,話阿J過橋抽板!", 我以後沒打車輪 la.

But 請注意對於以上說話既事實抱什麼態度 none of your business la .

玩大佢... "我以後沒得打車輪 la" 都唔夠...

如果老matt係甘既人... 要佢以後無得小西...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2008-10-28 10:08 發表
玩大佢... "我以後沒得打車輪 la" 都唔夠...

如果老matt係甘既人... 要佢以後無得小西...
OK no problem, 玩大 d tim, 以後無得洞西 + 打機機!

我 1x1 網上最近講過 copied below. 我們讚賞 Ah J 服務那個你又從沒提起.

a. 阿毛生 ~~ 如果你 d 咁"正義"行為可以減輕你心理上的不愉快 and 可以宣洩情緒, 我做 villian 又何樂而不為. To this society, you're just a freak, like me. P.S. 我們經常聊 d 咸濕野, 講講下真係條條死罪添! 我實在忍唔住大叫阿毛生三聲 "真君子"呀!

b. 我不敢去 Ah J 原因有2..
1. 原因和她 herself 沒有直接關係, 口碑像不錯我相信 Ah J 一定不會給我失望.
2. 問心o個句, 我始終多多小小敬重阿毛生, You know 我吃了一定寫報告.(e...我不間斷的重複重複又重複重複重複又重複這句!)

c. 係呀! 擔心佢(阿毛生)鬧我 "你呢個卑鄙無恥下流賤格社會o既人渣敗類拆白黨死飛仔"! (e........... now 佢鬧我大話精. 我必須承認我在去偷食上對 tiger 撒了謊)

54 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。