推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

今日CP有两間K場開幕.......

The "Versailles" is so memorable to most of the CP hustlers, and this is the first K I went in China, the impact of hooker street is still huge to me today.

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-10-24 17:38 發表
對,是在舊址重開!對這場太多回憶了!
唔知仲有冇花街呢??

睇左甘耐。。都未有新凡仔0既賽後報告。。。
唔通真係甘旺。。大家都BOOK唔到位?

I've been to it's sn on 30/10, but have the chance to have a look at the flower street at 7:00 pm. Just like the old version with more up to date decoration. Although the no of girls is not as numerous as previous peak hr (as 7:00 pm is quite early and the street is just newly re-open), however it's already quite astonishing.

我星期六去睇過場,但由於時間好早(六點),花街未開, 要七點才有花街.
但睇過k房, 雖然新裝修,但感覺好舊,唔係咁舒服的感覺.
花街就好大,如果有咁多女,好震撼下...

相關搜索目錄: 裝修

早兩日聽+2....d媽咪講個边生意唔好,有d囡囡已经回塘,

今晚話左上去玩,而家仲15,16....個fd仲未book房,話要睇吓先???

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

平日上去,唔駛咁急,實有房o既.
真係睇定d先.
因為個日去到,見d女開始返工,質素就幾係比較偏低少少.

引用:
原帖由 glucerna 於 2008-11-3 10:37 發表
早兩日聽+2....d媽咪講個边生意唔好,有d囡囡已经回塘,

今晚話左上去玩,而家仲15,16....個fd仲未book房,話要睇吓先???
Actually, most of the mami and girls in +2 are from Versailles, and I don't think re-decoration will resurrect this damn place.

It was notorious for cheating customers like asking the DJ to pour away wine steathily to increase the charges, the place really stinks and worn-out. I guess the boss won't spend too much on decoration, may be just touch up, the place is too big to renew thoroughly and the environment is too competitive to risk such investment.

相關搜索目錄: Investment Wine

引用:
原帖由 glucerna 於 2008-11-3 10:37 發表

去完番黎真係要報告下。。。就算簡單都好。。。
因為都未有人重開後出過任何評語。。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2008-10-30 00:22 發表
耍找新鮮靚女,梗係去髮廊揾,尼輪幾個倉來了大把新女,

敢講好多靚過K塲d囡.......

PM已發.......
師兄也PM給我好嗎,CP的FL還沒有去過呢

引用:
原帖由 輝仔 於 2008-11-2 20:34 發表

唔知仲有冇花街呢??
如果冇左花街. 咁就真係無晒吸引之處. 以前去都係因為呢條花街(果陣加2都未開). 又大又闊. 不過呢間以前D酒水真係太貴....... 好左幾次都轉場

花街真令人懷念, 雖然果度好唔就腳, 但如能從現昔日風彩都多一個選擇!!!!

Obviously one is willing to try this place, check out if I have time next week to explore...but my priority is to find out what's up in CA.

剛從凡爾賽玩完,即晚回港....觀感如下....

1)裝修有從新執過,但極之馬虎,廁所门又舊又爛.....不過房入面有部好大既Plasma

2)花街好大好長,好多女(2,3佰),不過係常平最大的Jurassis Park....

3)K房好平,坐拾幾人,都係收5XX最低消費...2樓收4XX....

4)同經理,媽咪訂房小食,酒水一定有得送,不過,要諗諗會唔會再黎...

5)客房好平,由17X至24X,即攞即有.....

6)表演要讚,個人妖show一流,一定要睇..

有彈有讚,去唔去自己諗,不過輪排名,三甲不入......

引用:
原帖由 glucerna 於 2008-11-7 01:55 發表

1)裝修有從新執過,但極之馬乎,廁所门又舊又攔.....不過房入面有部好大既Plasma

2)花街好大好長,好多女(2,3佰),不過係常平最大的Jurassis Park....

3)K房好平 ...
囡囡坐枱態度呢?
酒氷有無古惑。。。係咪特別貴?

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-11-6 02:55 PM 發表

囡囡坐枱態度呢?
酒氷有無古惑。。。係咪特別貴?
個fd條囡訂房,幫佢個組叫左幾條囡,態度一流,有條X樣玩到忍唔住,
9点半先帶囡上去搞野,房租100...佢話d房幾靚.....

我地飲"法國一點紅",2送一,268一支,4盤生果,..媽咪送6個小食,再送半打啤酒,
之後,健哥入尼又話再送半打,唔要啦....等陣仲要過關.....
埋單64x....DJ200....我地4個人...平通街啦...

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 glucerna 於 2008-11-7 10:27 發表

個fd條囡訂房,幫佢個組叫左幾條囡,態度一流,有條X樣玩到忍唔住,
9点半先帶囡上去搞野,房租100...佢話d房幾靚.....

我地飲"法國一點紅",2送一,268一支,4盤生果,..媽咪送6個小食,再送半打啤酒,
之便,健 ...
好似幾好甘。。。今時今日0既"+2"同埋舊時"凡仔"一樣。。。
酒水條數大到無倫。。都唔知係咪DJ偷偷倒酒。。

你張單都算正常。。。仲好似有D平添。。。

而家cp多坐兩間場,遲下"May flower"開埋,
可唔可以容納咁多場呀.
而家有d場, 星期六都唔爆啦.
平日更加慘淡.

引用:
原帖由 alb 於 2008-11-3 09:02 發表
我星期六去睇過場,但由於時間好早(六點),花街未開, 要七點才有花街.
但睇過k房, 雖然新裝修,但感覺好舊,唔係咁舒服的感覺.
花街就好大,如果有咁多女,好震撼下...
係唔係一間舊場打掃完重開   仲念住有d驚喜添

回復 39# 的帖子

可能新開張 + 有熟人就可能平, 因為要攪好口碑.

引用:
原帖由 glucerna 於 2008-11-7 01:55 發表

1)裝修有從新執過,但極之馬乎,廁所门又舊又攔.....不過房入面有部好大既Plasma

3)K房好平 ...
hahaha...

Largest Jurassic Park of CP!

引用:
原帖由 glucerna 於 2008-11-7 10:27 發表

之便,健 ...
Your bill is so cheap, and so is the place.

I think I will stop considering this place as there are so many Ks, so little time to screw around.

可唔可以先睇女後攞K房呢???

唔岩心水去第間....

引用:
原帖由 alb 於 2008-11-6 09:01 PM 發表
而家cp多坐兩間場,遲下"May flower"開埋,
可唔可以容納咁多場呀.
而家有d場, 星期六都唔爆啦.
平日更加慘淡.
最新消息,may flower月尾開張,

而家大把囡(好多工廠倒閉),不過係冇靚囡........

引用:
原帖由 暗黑騎士 於 2008-11-7 11:22 AM 發表
可唔可以先睇女後攞K房呢???

唔岩心水去第間....
點解唔去試一試????

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。