推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

上海做野...好想搞D野

上海做野...好想搞D野

下星期去上海一個禮拜...

有冇乜野玩法好介紹o下小弟

我想搵女過夜...有冇好介紹呢?

感激不盡~~

Ching你連睇o下呢個版其他ching post都懶?

引用:
原帖由 cfssss 於 2008-10-31 02:23 發表
下星期去上海一個禮拜...

有冇乜野玩法好介紹o下小弟

我想搵女過夜...有冇好介紹呢?

感激不盡~~
去酒吧,地铁,公交看下那裡大把女可以看下,溝下有没有下文要看自己..要用錢玩的就看下本討论区其它報告多谢合作
獵犬終需山上喪,將軍難免陣中亡.                                 

XOCAT其實比好多論壇,更多人分享中國好多其他地區的資訊,唔似得有些論壇,叫做國內風月版,原來來來去去都係深圳東莞珠海,離不開廣東省;只要你細心找,幾乎任何地區都可以找到

上海agent女:上海本地女大學生
http://xocat.com/f/thread-220182-1-1.html

上海上門按摩好爽記
http://xocat.com/f/thread-128686-1-1.html

Shanghai Trip
http://xocat.com/f/thread-221119-1-2.html

上海徐家匯的東方源sauna
http://xocat.com/f/thread-208217-1-4.html

Shanghai 尊龍 club
http://xocat.com/f/thread-216386-1-5.html

上海桑拿
http://xocat.com/f/thread-3033-1-9.html
來我的房子淋糞吧!操你娘的死糞青!!

it is much more infor about Shanghai ,just a bit for dalian! C hing can help me
?

引用:
原帖由 serow 於 2008-10-31 02:55 發表
it is much more infor about Shanghai ,just a bit for dalian! C hing can help me
?
其實大家有無好好咁用Xocat個"搜索"功能架?咁簡單都唔識用?只要輸入"大連"二字,馬上就已經可以找到過去有關的post啦!今時今日,咁簡單的網上function都唔識用,慘過唔識字

我用了10秒找的其中一條有關大連的報告:
http://xocat.com/f/viewthread.php?tid=158161&highlight=%A4j%B3s

公司度開唔到條link, 返屋企先開唯有! 我對個大連外商俱樂部有興趣 話1200過夜! 唔知點玩法! c hing 有試過嗎? 1200係包晒 定未包坐台 同mami錢

我會選上賓既湯田,按腳+採耳+按摩....最爽 !!
或者去吉原都唔錯,不過時間短D..

引用:
原帖由 serow 於 2008-10-31 03:49 發表
公司度開唔到條link, 返屋企先開唯有! 我對個大連外商俱樂部有興趣 話1200過夜! 唔知點玩法! c hing 有試過嗎? 1200係包晒 定未包坐台 同mami錢
我post的同樣是xocat的link,你開唔到?咁你點上呢條post架?

引用:
原帖由 Doer 於 2008-10-31 10:37 發表
XOCAT其實比好多論壇,更多人分享中國好多其他地區的資訊,唔似得有些論壇,叫做國內風月版,原來來來去去都係深圳東莞珠海,離不開廣東省;只要你細心找,幾乎任何地區都可以找到

上海agent女:上海本地女大學生 ...
DOER兄你真係太體貼過頭啦. 其實呢個網N咁多個關於上海個POST. 自己睇都唔睇就開POST問就一定唔好啦. 之前好多兄弟俾好多心機落去. 自己下次SEARCH下先. 唔明再問好D

引用:
原帖由 John2003 於 2008-10-31 13:53 發表
我會選上賓既湯田,按腳+採耳+按摩....最爽 !!
.
Agreed but quite expensive - over RMB1,100 for all services

係貴d,不過連按腳可以消磨幾個鐘都萛唔錯。
有冇ching最近去左上賓?好似裝修左喎?

相關搜索目錄: 裝修

1100的消費,在上海一間都算係大場,都仲話貴,咁..........

Doer兄實在太順得人。

問題日日重覆,問者衣來伸手,論壇好易淪為hit-and-run黃頁。

自己動手查,往往有意外之獲。

引用:
原帖由 Mr.big 於 2008-11-3 06:56 發表
Doer兄實在太順得人。

問題日日重覆,問者衣來伸手,論壇好易淪為hit-and-run黃頁。

自己動手查,往往有意外之獲。
完全同意!

其實,人地玩到的好野,你跟足步驟亦未必玩到;人地覺得好玩的,口味問題你未必覺得好

自己找回來的東西,永遠最好玩,最有驚喜!我享受自己探索回來的

上次去上賓,佢地大堂有個酒吧,入面坐左幾個女仔,我諗有野玩,有冇ching試過?
其實講上海既,呢度萛好多report~

引用:
原帖由 John2003 於 2008-11-3 08:09 發表
上次去上賓,佢地大堂有個酒吧,入面坐左幾個女仔,我諗有野玩,有冇ching試過?
其實講上海既,呢度萛好多report~
上賓的大堂酒吧算幾容易識到女仔,不過職業女性味太重

您好!Doer兄~
我見到間BAR入面有大電視播緊Karaoke,有幾個駐場既小姐,不過完全冇客人..可能去哂湯田,所以都冇入去。
另外上賓出門口轉左有間門口冇乜燈既日本酒吧,門牌得幾隻日本字。一開門發覺入面有好多小姐,應該係陪飲既,客人大部份都係日本人。
唔知有冇人去過類似既...我怕收費會貴,因為日本人有錢。有冇ching試過?

...........另外上賓出門口轉左有間門口冇乜燈既日本酒吧,門牌得幾隻日本字。一開門發覺入面有好多小姐,應該係陪飲既,客人大部份都係日本人。

你記唔記得個日本仔係點樣涉露國家XX?

原來係咁 ... 班小姐可能唔係真正既小姐 ...

I agree to brothers that we should try to post our own experience and try out new one so that all brothers can have a broder experience. That is the essense for posting it out.  not as advertisement or agent....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。