推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[上樓骨] 華豐7H3

引用:
原帖由 cityhunter2008 於 2009-5-1 23:05 發表
四台果邊好多小道消息,有無師兄知道真定假
what 消息????

引用:
原帖由 8-() 於 2009-5-2 01:40 發表

what 消息????
我都想知。

發現有人中傷7h3,消息是假,咁而定佢個單位系吾系有替工呢?

師兄, 可唔可以PM 7H3 電話俾我呀

引用:
原帖由 cityhunter2008 於 2009-5-4 13:12 發表
發現有人中傷7h3,消息是假,咁而定佢個單位系吾系有替工呢?
對,係替工。

同婷婷聯絡過,她說今天開了工啦!久休復出,眾師兄又可以預約啦!

引用:
原帖由 newdick 於 2009-5-22 21:07 發表
同婷婷聯絡過,她說今天開了工啦!久休復出,眾師兄又可以預約啦!
good news
7H3 忠實小粉絲

師兄, 可唔可以PM 7H3 電話俾我呀摸幾次門釘喇

CHING... CAN YOU PM THE INFORMATION FOR 7H3 婷婷... THX SO MUCH

7H3婷婷返左工,約左兩日都約唔到,不過都預左,聽日試下預約星期二或三先。有無師兄已經見過婷婷啦!

六月某日報告一則

有師兄PM電話俾小弟, 出返個REPORT作回報

本來想搵嘉嘉, 但無聽電話, 就試下打去 7H3 , 又通喎, 仲要一BOOK即夾到時間!(她當日都有幾個BOOKING)

點知時間一改再改.....大熱天時, 唉...其間見幾位 CHING 清洗樓宇, 七上八落, 又流汗!

之後第一次入 7H3 閘, 7H3 竟然躲在門後! 玩開酒店囡的 CHING 都知咩意思....打個突, 即刻驚驚地, 不過 BOOK 左無計喇。

擁抱。

波餅。

壓力。

終於見到傳奇 USB! 上下打量她的我, 呆了一兩秒。 7H3 亦被望得有點怪怪的。哈哈!

樣貌: 淡妝、斯文、平凡、整齊、行出街會望一眼, 只一眼
身材: 160左右、 大波不厚背、 走肥(有點過瘦又未至皮包骨), 皮十分薄, 頗滑, 不算嫩白, 黑提
態度: 有自信, 聰明, 有野心, 有機心, 好客, 0岩咀形會幾好傾(廢話!), 率直, 0岩玩的話幾好玩(廢話)
狀態: 有少少黑眼圈, 頗累
骨技: 有力, 齋場學徒, 有板有眼, 但未到家, 未出得場
浴: 先單後雙
RPP: 一般, 樓下雪兒則很不錯! 或者如 CHING 所說, 她主打的問題

最後今天小弟跟 7H3 十分開心(落樓後都係!)
整個過程好玩與否, 要睇 CHING 們識唔識玩, 及是否明白自己想要的是什麼。若不懂得玩, 一切會很公式化, 很賓主的關係, 什至會有趕時間的感覺; 反之亦可以玩到一剎那有雙雙開始沉船、親暱女友的感覺。用整件事去睇, 7H3 的性格及硬件就有條件提供這樣的一個結果, 但 CHING 要有眼緣、技術及足夠主動性去互相引領、摸索。

全程嚴重 OVERTIME, 下一位 CHING 對不起了。

返啅指數: 7/10
小弟找到所需; 不會忘記這一位 USB, 亦不會返啅

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 benwillis 於 2009-6-6 20:25 發表
整個過程好玩與否, 要睇 CHING 們識唔識玩, 及是否明白自己想要的是什麼。若不懂得玩, 一切會很公式化, 很賓主的關係, 什至會有趕時間的感覺; 反之亦可以玩到一剎那有雙雙開始沉船、親暱女友的感覺。用整件事去睇, 7H3 的性格及硬件就有條件提供這樣的一個結果, 但 CHING 要有眼緣、技術及足夠主動性去互相引領、摸索。
個人意見:師兄全中
去婷婷度揼骨
主打唔係揼
亦唔係part2
係玩feel

引用:
原帖由 benwillis 於 2009-6-6 20:25 發表
六月某日報告一則

有師兄PM電話俾小弟, 出返個REPORT作回報

本來想搵嘉嘉, 但無聽電話, 就試下打去 7H3 , 又通喎, 仲要一BOOK即夾到時間!(她當日都有幾個BOOKING)

點知時間一改再改.....大熱天時, 唉...其間 ...
I never try "hotel girl" girl before, would you tell me what is the meaning of "hide behind the door"?

Anyway, what your comment is exactly same as me. I tried her only one time when she still provide full service. Her outlook and working attitude is one of the best USB I have ever tried. But her bone skill is just average. She is 100% worth to try.

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-6-7 00:13 發表 個人意見:師兄全中 去婷婷度揼骨主打唔係揼亦唔係part2係玩feel

客氣!

引用:
原帖由 titslover 於 2009-6-7 02:49 發表 I never try "hotel girl" girl before, would you tell me what is the meaning of "hide behind the door"?Anyway, what your comment is exactly same as me. I tried her only one time when she stil ...
你都好早搵到佢喎, 佢的確係必試之一

Please PM the Telephone No. of 7H3 婷婷 to me, Thanks

Ching 可唔可以pm 佢個電話比我....thx

Can anyone please pm me her tel no.?

可以pm 佢個電話比我嗎

可以pm 佢個電話比我嗎

回復 1# 的帖子

好文!有感情,有技巧,有情節
I am a VIP ,a Very Innocent Person
But jail 7 XO days

那天 7h3 跟我說過多半年就
有無 ching  印證下
定還是大定都唔出聲玩多幾次? 哈哈

引用:
原帖由 benwillis 於 2009-6-24 16:33 發表
那天 7h3 跟我說過多半年就
有無 ching  印證下
定還是大定都唔出聲玩多幾次? 哈哈
唓,囡梗係會有 的一日架啦!
唔通做成世咩!
著住四骨絲襪造愛, 極盡官能刺激享受!

引用:
原帖由 madinhj 於 2009-6-26 18:29 發表

唓,囡梗係會有 的一日架啦!唔通做成世咩!
其實佢做唔做我都唔會返啅
咁多人要 PM 又無咩下文, 我係好奇D CHING 係唔係怕"沉得太遲", 密密去緊姐, 哈哈

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。