推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[上樓骨] 華豐7H3

引用:
原帖由 looooomi 於 2008-11-30 12:44 發表
我就係比佢reject左我開大既要求
我以為佢實做埋全套添,難怪第一次約她時,問她會唔會介意如果我到時唔揀全套,佢話仲好啦
著住四骨絲襪造愛, 極盡官能刺激享受!

我的7H3 report

今日大約5點時想搵婷婷 , 於是打電話俾佢 , 電話響了一陣佢才接聽 ,
第一次聽她電話的聲音 , 都幾好聽wor  (當然上到去聽佢
真人把聲更加正 , 可能我喜歡比較低沉的聲音) , 於是問好價後上去
佢架步喇 (今次我只選擇HJ , 因為小弟失業想留番少少錢 )

上到去喇 , 一進門婷婷就好親切地歡迎我 , 送上一個熱情的擁抱
跟住佢話 , 我打電話俾佢時 , 佢訓緊覺覺豬 , 好彩我的電話整醒佢 , 唔係
佢就唔知醒 , 跟住佢就校水俾我沖涼 , 由於地方真係比較少 , 我都
唔想佢辛苦咁迫啦 , 一個人沖 , 沖完落骨床時我就問她可否摸她的胸部
, 她好可愛的說可以  

part 1 : 由於我唔太受力 , 我問她剛才用幾多成力按我時 , 她說一半力都冇 ,
同埋佢按d背部位置好奇妙 , 又或者我怕癢 , 她按我時我就忍唔住笑 (如果
婷婷有幸睇到呢個report , 佢一定會知我係邊個) , 在按的過程 , 她的唱機
不停播著王菲既歌 , 她說她喜歡王菲 , 喜歡唱王菲的歌 , 我真的很想聽婷婷
唱丫 , 一定另有一番風味 !!!

part 2 : 由於我只選HJ , 但可愛的婷婷都除下bra和小裙子 , 只剩下內褲仔 ,
Oh !! 接近完美的身材就在我眼前出現 , 只係屁股仔比較細 , 膚色健康 ,
骨骼比較纖型 , 腰走肥(我估22至23吋) , 佢話冇度過條腰有幾吋wor , 至
於她那羨殺旁人的胸部 , 無話可說 , perfect , 真材實料手感一流 (我估34D ,
因為她說最近她瘦了) ,於是一路HJ , 一路細細力的搓揉她胸部 , 她又叫
我摸她可愛的乳頭 , 由於始終都係第一次見面 , 未太熟落 , 又怕佢痛 ,都
係唔好太大力喇 !!

全程非常足鐘(1725至1850) , 態度非常好 , 健談 , 總之就係正 !!

評分 :
樣貌 : 8分 (有3 , 4分似李思韻 , 寶琪 , 淡妝已經好正 , 睇落真係覺得佢只有廿
二,三歲 , 實際應該廿中啦 !!)
身材   9.5分 (皮膚幾滑 , 胸部一流吸手波 , 可能係我手比較大 , 我想我試
過她後 , 已經沒有什麼興趣試別的 , 希望下次可以真正搓揉她)
bone skill : 6.5分 (都未試過俾人dup到自己忍唔到笑 )
HJ : 8分 (因我可以一路渣 , 她就幫我打)

最後多謝jimsi給我電話 !!

又一個7H3的精彩報告!

引用:
原帖由 無淚 於 2008-12-2 21:12 發表
今日大約5點時想搵婷婷 , 於是打電話俾佢 , 電話響了一陣佢才接聽 ,
第一次聽她電話的聲音 , 都幾好聽wor  (當然上到去聽佢
真人把聲更加正 , 可能我喜歡比較低沉的聲音) , 於是問好價後上去
佢架步 ...
thanks for your detailed report
you're welcome

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-12-2 23:55 發表

thanks for your detailed report
you're welcome
我唸我上usb剩係搵7H3同阿賢已經非常足夠喇

7H3個波波真係正到無話可說 , 又唔忍心勁搓佢 , 佢份人又鬼咁nice
阿賢佢手骨又係無得彈 , 如果疲倦時俾佢按一按真係全身鬆晒 , 同埋佢既HJ非常舒服

引用:
原帖由 無淚 於 2008-12-2 16:04 發表

我唸我上usb剩係搵7H3同阿賢已經非常足夠喇

7H3個波波真係正到無話可說 , 又唔忍心勁搓佢 , 佢份人又鬼咁nice
阿賢佢手骨又係無得彈 , 如果疲倦時俾佢按一按真係全身鬆晒 , 同埋 ...
完全同意!

回復 52# 的帖子

十分吸引的report,ching可否pm7H3個電話比我呢,睇report已好想試下.thx a lot

引用:
原帖由 tpkam 於 2008-12-3 13:16 發表
十分吸引的report,ching可否pm7H3個電話比我呢,睇report已好想試下.thx a lot
已 pm !!!!

回復 58# 的帖子

Ching可否pm7H3個電話比我呢, Thanks in advance...

引用:
原帖由 PrinceFrog 於 2008-12-3 05:45 發表
Ching可否pm7H3個電話比我呢, Thanks in advance...
pm-ed!

Can any ching pm the phone no. of 7H3 for me please?

引用:
原帖由 Seducer 於 2008-12-3 07:47 發表
Can any ching pm the phone no. of 7H3 for me please?
pm-ed!

can you pm me the phone number of 7H3 too ?

回復 62# 的帖子

TY for your valuable information.  I'll give report after actual experience.

引用:
原帖由 johnnychan2008 於 2008-12-3 09:14 發表
can you pm me the phone number of 7H3 too ?
pm-ed!

回復 63# 的帖子

Dear C hing Could you pm7H3個電話比我呢, Thanks millions

i will give you guys the detailed report.thx

Dear C hing Could you pm7H3個電話比我呢, Thanks millions

i will give you guys the detailed report.thx

引用:
原帖由 ilikeblowjob 於 2008-12-3 10:12 發表

pm-ed!

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-12-3 01:06 發表

完全同意!
哈哈 , 希望各位朋友對婷婷憐香惜玉d , 婷婷真係好好人 , 好體貼 ,
雖然dup唔係佢強項 , 但我有時轉頭望佢dup骨果副認真又帶點可
愛既樣 , 真係好得意

請問師兄 , 搵阿賢dup 2粒鐘+HJ(80+40mins) , 係咪俾320+160丫??

I also want to know.

引用:
原帖由 simonchung 於 2008-12-3 19:14 發表
I also want to know.
done !!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 無淚 於 2008-12-3 19:25 發表

done !!!!!!!!!!!!!!
Thanks a lot.

引用:
原帖由 baby0795 於 2008-12-3 21:50 發表
pm-ed!

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-11-30 23:06 發表

唔緊要啦...當佢好想要既話就俾閣下開既
例如某啲時間

話時話,番食左4次我都冇開h:" />
tried her 4 times already, everytimes she requests to 開大 , and scream very loud. I enjoy that

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。