推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

26 12
發新話題

Happy Birthday to 樂樂

Happy Birthday to 樂樂

樂樂祝你生日快樂
心想事成
一年贏錢多過一年

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

誰能代替哥哥地位

樂樂大哥牛一 , 立即到來恭喜恭喜      

刀仔鋸千年大樹       

祝 happcamel 樂駝 生日快樂,心想事成! 

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-11-4 08:56 發表
樂樂大哥牛一 , 立即到來恭喜恭喜      

刀仔鋸千年大樹

唔爭在順便溝理千年都無咁靚女妖,晚晚鬼混!
日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

引用:
原帖由 Butt 於 2008-11-4 14:40 發表

唔爭在順便溝理千年都無咁靚的女妖,晚晚鬼混!
上次漏了恭喜你,現補祝你:『晚晚鬼混,搵個   圓渾,行個好運。』    

生日快樂 樂樂
馬會今晚提早跑夜馬
會有大利潤輸送給你
整定幾支紅酒
不醉無歸
記住重有歐聯

相關搜索目錄: 紅酒

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-11-4 02:57 PM 發表
生日快樂 樂樂
馬會今晚提早跑夜馬
會有大利潤輸送給你
整定幾支紅酒
不醉無歸
記住重有歐聯

http://hk.wrs.yahoo.com/_ylt=A3xsaCW28Q ...
五支吉樽,係咪所有暗示

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-11-4 14:57 發表
d紅酒俾保保偷飲哂

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-11-4 14:52 發表

上次漏了恭喜你,現補祝你:『晚晚鬼混,搵個   圓渾,行個好運。』    
多謝,不過依家連主題曲都改埋咯。。。呢期要玩慳家,勒緊褲頭啦!
日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

引用:
原帖由 Butt 於 2008-11-4 15:09 發表

多謝,不過依家連主題曲都改埋咯。。。呢期要玩慳家,勒緊褲頭啦! h:" />
你都玩慳家,我咪無駛.......  開飯

祝你和樂樂一樣,波馬麻雀齊齊中啦  

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-11-4 14:52 發表

兩個月前都漏左恭喜你,而家補祝你:生日快樂,心想事成!  

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-11-4 16:27 發表

兩個月前都漏左恭喜你,而家補祝你:生日快樂,心想事成!  
係佢大佬我呀 , 多謝多謝  

多謝大家
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

Happy Birthday to Happycamel!

Happy Birthday

回復 14# 15# 的帖子

多謝

祝樂樂

刀仔繼續鋸大樹, 賞月好運自然來~

回復 17# 的帖子

全收

多謝

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-11-6 17:20 發表
祝樂樂

刀仔繼續鋸大樹, 賞月好運自然來~
既然好運自然會來  

甘就無需上好運來  

回復 1# 的帖子

再多謝靚豆靚圖
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 19# 的帖子

我依家聽到了

好好聽

多謝

x n

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-11-6 07:44 PM 發表
再多謝靚豆靚圖
你鍾意就得啦,因為好難搵D靚圖

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-11-6 22:21 發表

你鍾意就得啦,因為好難搵D靚圖   
係呀  

美貌與智慧都唔重要   

那殺死人的神情 連樂駝都殺埋    

回復 23# 的帖子

好一個劉若菲      

比歐陽菲菲更勾陽

(一蚊兩雞 睇開d啦 )

遲左少少tim.............

但我會講有心唔怕遲ga.............

祝樂樂生日快樂.......心想事成...............

日日發夢攬住小龍女.............

26 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。