推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-13 09:08 PM 發表

每天都返 .
星期五中午就收工
咁都好

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-13 21:11 發表

咁都好
好咩????
今年我生肖中晒喇!!!!
打工仔會好多野做 , 但人工會不變 .做老板就唔同
我今個月要去跑500k返來 .
如果跑唔到就.....................

上次夜馬捉錯沈廄馬 結果四隻齊心四名不入  但機緣巧合下做左快活英雄
週六韋幫主復出 果然與柏寶鬥法(發?) 各執三W 沈出七隻 齊心向前 由冼仔開個熱孖先  再由勝利鑽石與高點分別串熱Q 兩杜各趙冷W 最後列高力家福熱門收場 賽果唔係熱死就冷死 好彩避得及時
明晚韋七柏四 馬房方四蘇東各一 兩個前領騎師同三個前領馬房 動態好似無乜好爭甘既
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

樓上各位 晚上好  

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-13 21:49 發表
上次夜馬捉錯沈廄馬 結果四隻齊心四名不入  但機緣巧合下做左快活英雄
週六韋幫主復出 果然與柏寶鬥法(發?) 各執三W 沈出七隻 齊心向前 由冼仔開個熱孖先  再由勝利鑽石與高點分別串熱Q 兩杜各趙冷W 最後列高 ...
所以買伍碧權 o羅 !!!

我睇霍利時兩駒 - 更奇妙 好耐力 前駒杜利萊贏得 後駒徐君禮可與東廄柏寶夢寐以求爭 另外頭場蘇廄友活力亦值得看好

其實場布里斯托城贏面高達9成, 但係1.48倍單頭真係買唔落手~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #2507 Air Supply 的帖子

我係基金買左二十蚊孖寶半全膽同六寶 撞下博下

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-13 23:05 發表
其實場布里斯托城贏面高達9成, 但係1.48倍單頭真係買唔落手~
嘩......直落連輸五關, 真係桔神再現呀!

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-14 10:10 發表

嘩......直落連輸五關, 真係桔神再現呀!
X 2

回復 #2509 Air Supply 的帖子

我都同你差唔多啦,買 6 場,只中 2 場。

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-14 10:14 發表
琴晚除左M9買四場中三場外, 其他都瓜直

回復 #2512 唔易做 的帖子

都冇用啦,只係唔使蝕咋。

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-14 10:14 發表
引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-14 10:33 發表
琴晚除左M9買四場中三場外, 其他都瓜直
難得嘅係全組英冠齊齊開出下盤~

無辦法啦! 賽馬同足球本身可以係好公平嘅競賽, 但由於涉及金錢嘅關係, 賽馬結果可以變成由最多14個畜牲去控制14隻畜牲嘅遊戲, 而足球賽果更加可以係由25個畜牲(包括球證/旁證)"共同"控制, 十皮睇呢場大戲認真抵到極~

相關搜索目錄: 賽馬

回復 #2514 Air Supply 的帖子

乜尋晚波甘兇險

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-14 02:39 發表

難得嘅係全組英冠齊齊開出下盤~

無辦法啦! 賽馬同足球本身可以係好公平嘅競賽, 但由於涉及金錢嘅關係, 賽馬結果可以變成由最多14個畜牲去控制14隻畜牲嘅 ...
band 友兄,你攪錯啦,唔係全部下盤,重有高雲地利(平手),錫周三,修安聯(平半)贏,咁橋我就買中呢三場,可能係你........

相關搜索目錄: 賽馬

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-3-14 16:53 發表

band 友兄,你攪錯啦,唔係全部下盤,重有高雲地利(平手),錫周三,修安聯(平半)贏,咁橋我就買中呢三場,可能係你........
唔係嘛......仲有3場上盤咩? 唔通我睇漏咗?

好彩你咁旺買三場連中三場咋, 如果唔係你幫一幫佢地咪真係開晒下盤?

回復 Air Supply, redhorse 的帖子

應該仲有我仲我兩隊喎,不過我係買 6x7 咋,所以今日唔買 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-14 10:35 發表
都冇用啦,只係唔使蝕咋。
都有89蚊贏, 有餐好既早午餐

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-14 17:27 發表

都有89蚊贏, 有餐好既早午餐
請埋我食Lunch都夠~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-14 17:47 發表

請埋我食Lunch都夠~
一家大細靠晒佢個89蚊

回復 #2521 唔易做 的帖子

乜野89蚊?

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-13 09:17 PM 發表

好咩????
今年我生肖中晒喇!!!!
打工仔會好多野做 , 但人工會不變 .做老板就唔同
我今個月要去跑500k返來 .
如果跑唔到就.....................
唔好咁介懷,有時候都唔會中晒既,我都試過啦

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-14 06:12 PM 發表
    乜野89蚊?
唔埋啦,有人請食野,多謝左先!

誰能代替哥哥地位

回復 #2524 紅豆沙 的帖子

豆豆 晚上好
引用:
唔埋啦,有人請食野,多謝左先
係就係 不過驚唔夠食

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。