推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-21 10:30 發表

唔關我事架
我無跟 又無買你對家
我無賴你呃! 放心啦! 我唔信邪嘅......今晚照舊~

最多買細啲~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-21 10:46 發表

咦,講落又似喎,佢一來到擺得左兩支紅酒,人地就娃L吉黎收陀地
咪係囉~

相關搜索目錄: 紅酒

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-21 10:46 發表

你呢樹旺我
咁就要多啲過嚟 Post 喇~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-21 11:04 AM 發表

咁就要多纗L Post 喇~
一陣post埋d 馬馬先

誰能代替哥哥地位

099 古爸皇帝女

連贏$50
R3  7 育成明駒 2駕馭
R8 7 金銅德 11 創惑
SUB-TOTAL: $100

位置$100
R3  7 育成明駒
R7 4 我來也
R8  11 創惑
SUB-TOTAL: $300

位置$50
R3  7 育成明駒 2駕馭
R8 7 金銅德 11 創惑
SUB-TOTAL: $100

TOTAL: $500

誰能代替哥哥地位

開檔 !!!!!!!!!!!!!!!!!
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

博友投注

第一場

(4) 銀鑽 (5) 福慧

連贏 1000
位置連贏 1000

威霸龍放頭 揀得準亦唔會慢 步速扯快 利巫韋兩個谷草殺手睇住黎後上 銀鑽配韋達絕非無的放矢

鄭廄又向前邁進一大步
1'10"9 由頭帶到尾 腳軟都無馬追到

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-21 11:04 AM 發表

咁就要多啲過嚟 Post 喇~
本帖隱藏的內容需要積分高於 10000 才可瀏覽

誰能代替哥哥地位

回復 #3035 紅豆沙 的帖子

~  豆豆 晚上好

都係睇老巫隻好到極      

hi Hi Hi

剛收工回來

又到伍碧權   

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-21 07:30 PM 發表
~  豆豆 晚上好
happycamel好

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-21 07:41 PM 發表
hi Hi Hi

剛收工回來
火雞雞

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-21 19:45 發表

火雞雞

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-21 19:44 發表

happycamel好

**** 本內容被作者隱藏 *****
你玩呢D架 ?? 我就無興趣

駝主:

呢場2+7 點睇????
執死雞Q+PQ

一系用12拖番轉頭

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-21 07:45 PM 發表

肚餓呀

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-21 19:52 發表

肚餓呀
我今日食通粉乍 ,無胃口

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-21 07:47 PM 發表

你玩呢D架 ?? 我就無興趣

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-21 07:54 PM 發表

我今日食通粉乍 ,無胃口
你星期六日同你個仔去打多d波啦,冇咁易病ga,你個仔打唔打籃球呀,陪佢去球場打啦

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-21 19:27 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-21 19:56 發表

你星期六日同你個仔去打多d波啦,冇咁易病ga,你個仔打唔打籃球呀,陪佢去球場打啦
乒乓波就打

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。