推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-29 22:24 發表

火雞最靚~
老細 , 去了那?

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-29 22:31 發表

老細 , 去了那?
腦細? 咪響香港囉! 除咗下星期一要去上海兩日之外, 9號前都會留番響香港做嘢, 做唔切好頭痛~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-29 22:37 發表

腦細? 咪響香港囉! 除咗下星期一要去上海兩日之外, 9號前都會留番響香港做嘢, 做唔切好頭痛~
去上海,好玩
我都未去過 , 幾時帶我去?

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-29 22:46 發表

去上海,好玩
我都未去過 , 幾時帶我去?
點帶你去噃? 又唔係玩~ 其實我都唔想去, 不過今日同推唔甩老細~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-29 22:48 發表

點帶你去噃? 又唔係玩~ 其實我都唔想去, 不過今日同推唔甩老細~
老細命令就要就一就至得

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-29 22:21 發表

啊~ 原來係咁樣o架?! 我依家開始越褻V了解你咯~
甘係時侯分手啦
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-29 22:37 發表

腦細? 咪響香港囉! 除髐U星期一要去上海兩日之外, 9號前都會留番響香港做, 做唔切好頭痛~
上海灘 --------------- 浪奔 浪流

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-29 22:48 發表

點帶你去? 又唔係玩~ 其實我都唔想去, 不過今日同推唔甩老細~
偷跳廿碼得囉

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-29 21:55 發表

火雞,你好!」如果你向火雞打招呼,牠一定會莫名其妙生氣地朝你:
「咕嚕咕嚕!咕嚕咕嚕!」好像在罵人。

火雞是火爆浪子,很愛亂發脾氣,許多小孩子都怕牠。如果你注意觀察火
雞,會發現牠長得非常醜,這 ...
你好認真呀!
我成日都無打甘多隻字
等我整番個樂駝見到仙子的故事

去波版先

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-29 23:11 發表

你好認真呀!
我成日都無打甘多隻字
你改左火雞做樂駝o米得o羅
整番個樂駝見到小丸子的故事

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-29 23:06 發表

老細命令就要就一就至得
咪係囉.....所以明明唔得閒都要去, 至多放假嗰兩日屎番公司囉~

樂駝,你好!」如果你向駱駝打招呼,牠一定會莫名其妙生氣地朝你:
「跳廿碼!跳廿碼!」好像在罵人。

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-29 23:17 發表

個ending要改改

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-29 23:23 發表
樂駝,你好!」如果你向駱駝打招呼,牠一定會莫名其妙生氣地朝你:

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-29 23:08 發表

上海灘 --------------- 浪奔 浪流
我唔係姓許又唔係姓丁, 唔係叫亞強更唔係叫亞力, 所以去過上海N次都未威過~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-29 23:09 發表

偷跳廿碼得囉
廿碼咁遠? 一行三人夜晚有機會俾我走得甩上Timway都唔知幾開心咯~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-29 23:20 發表

咪係囉.....所以明明唔得閒都要去, 至多放假嗰兩日屎番公司囉~
破壞規矩o既事 , 唔好成日做 ,會被隔離

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-29 23:11 發表

你好認真呀!
我成日都無打甘多隻字
神駝撞正小桔仙?

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-29 23:17 發表

整番個樂駝見到小丸子的故事
神駝喜遇小丸子? 神駝一定嗒咗佢落肚~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-29 23:24 發表

我唔係姓許又唔係姓丁, 唔係叫亞強更唔係叫亞力, 所以去過上海N次都未威過~
咁浪費 ????
上海個View 好正o個o咼 ,
對住個海做下gym都好!!!!!!

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-29 23:23 發表
通常佢見到啲唔合理嘅賽果至會係咁叫"跳廿碼! 跳廿碼!"o架~

走先 ,
聽早又要出又要發

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-29 23:27 發表

破壞規矩o既事 , 唔好成日做 ,會被隔離
我依家已經開始感覺到有些少俾人推去做Body check嘅感覺, 唔排除好快就被隔離~

相關搜索目錄: Body check

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-29 23:35 發表
走先 ,
聽早又要出又要發
拜拜咯~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。