推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

開工度波~

原來滇仔棄跑得好快騎金獅勇將爆221蚊冷位  
駿將輸得唔服
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-14 17:52 發表
駿將輸得唔服
如果有7就肥law

3+7 都有667

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-14 17:52 發表
駿將輸得唔服
呢一場過關飛駕高由60幾倍跌落50幾倍, 我仲以為係無名腫毒添~

"駕X"系越嚟越識睇賠率~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-4-14 17:57 發表

呢一場過關飛駕高由60幾倍跌落50幾倍, 我仲以為係無名腫毒添~

"駕X"系越嚟越識睇賠率~
可惜無去街市 , 佢地文家良D料都幾好,
隻三仔我一定要

唉 韋幫主陰差陽錯壞駿將大事 今次拿拿聲縮入內欄 遠離勇將 果真用心良苦

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-4-14 18:00 發表

可惜無去街市 , 佢地文家良D料都幾好,
隻三仔我一定要
隻三仔的確唔難買, 第九場千四路程贏開兼杯賽佢都唔報, 走去增程跑千六(同樣係750,000獎金賽事), 唔會無的放矢~

之不過駕高就認真難捉~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-14 18:03 發表
唉 韋幫主陰差陽錯壞駿將大事 今次拿拿聲縮入內欄 遠離勇將 果真用心良苦
有道理! 佢的確覆完磅都仲無抗議過, 尾場補鑊送禮好"應該", 只可惜賽前好難洞悉咁錯綜複雜嘅關係~

出去食飯 886 今晚見

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-14 18:15 發表
出去食飯 886 今晚見
See you later!

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-4-14 09:15 發表
啱啱趕得切買第九場~
跑完第一場我以為捉到隻鹿,點知後來隻鹿病死左,又唔識脫角,卒之蝕埋d醫藥費

回復 #4686 redhorse 的帖子

紅馬哥今日贏得唔夠牙?

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-4-14 19:40 發表

跑完第一場我以為捉到隻鹿,點知後來隻鹿病死左,又唔識脫角,卒之蝕埋d醫藥費
都唔知應該點樣安慰你至好~

引用:

小組決定需進行抗議研訊。證據顯示,接近一百米處,「金獅駿將」在尚未帶離「果然好」時頗為急促向外斜跑,導致「果然好」受到擠迫,撞到其外側的「無極」之後軀,並須勒避。「無極」因其後軀被觸碰而失去平衡及向內斜跑。小組認為假如該宗事件不曾發生,「果然好」應會較「金獅駿將」先過終點,因此裁定抗議研訊成立,將評判員宣佈的名次修訂為:第一名「無極」、第二名「拖肥糖」、第三名「果然好」以及第四名「金獅駿將」,並宣佈覆磅完畢。考慮到「金獅駿將」斜跑的急促程度,小組不對冼文諾採取行動。在其後的研訊中.「果然好」的騎師韋達解釋他未有提出抗議,是因為他認為「無極」可能導致此宗事件。小組嚴厲譴責韋達,並且告誡他有責任保障其策騎馬匹的馬主及練馬師之利益,他應善用機會觀看賽事影片以考慮在情況許可下是否有理據提出抗議.
韋達抵
自己在馬上都會咁吹水

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-14 20:54 發表

紅馬哥今日贏得唔夠牙?
借把刀仔嚟切棵蔥~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-4-14 21:38 發表

韋達抵
自己在馬上都會咁吹水
證明佢真係唔想抗議~

都唔知道係唔係呢一個原因, 搞到尾場要搵我嚟交數~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-14 05:00 PM 發表

收到   即刻做野   

http://attachments2.timway.com/m ... 3d753f6adgijNoEjfDE ...
由你親自表演好d喎

你都有收埋呢d公仔o架?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-4-14 21:55 發表

借把刀仔嚟切棵蔥~
Certified! 兵工廠變咗豆腐製品廠~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-14 22:02 發表

由你親自表演好d喎

你都有收埋呢d公仔o?
去完乖乖番嚟嗱?

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-4-14 10:08 PM 發表

去完乖乖番嚟嗱?
咩叫乖乖?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-14 22:11 發表

咩叫乖乖
咪即係街街囉~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-4-14 10:15 PM 發表

咪即係街街囉~
係呀~~~~遲下要買過部card reader先得

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-14 22:27 發表

係呀~~~~遲下要買過部card reader先得
我都無card reader, 諗唔到有咩用~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-4-14 10:29 PM 發表

我都無card reader, 諗唔到有咩用~
家下有兩部,但兩部都過唔到XD CARD

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-14 22:32 發表

家下有兩部,但兩部都過唔到XD CARD
哦.....原來係咁用嘅! 我連XD CARD都無~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。